- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
Güncel 57 hedef 50 .
Hahhaahhaa
Oldu mu o kadar yaf
Heyyttt eskilerdenim ben de, Demir attım takıma bırakmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncel 57 hedef 50 .
Hahhaahhaa
Oldu mu o kadar yaf
Tabü böyle olacağım benBen de severim kuvvet isteyen işleri.kolay gelsin kuzum. Kas yapıcan diye daha bi şevkle çalışırsın sen şimdi![]()
1.60 küçüğüm benGüncel 57 hedef 50 ... bacim senin boy kaç uleeeee
![]()
Ben iki aydır burdayım senin de oldu o kadar
Hahhaahhaa
Oldu mu o kadar yaf
WAY beee.. ben seni hep eskilerden sanıyordum, çok kaynaşmışsın hemencikBen iki aydır burdayım senin de oldu o kadar![]()
Evet o meyve ler .kurular. Yani çayla içtim6 çiğköfte
Çiğköftesiz de doyardın oysaki akşam yemeğin gayet zengin çünkü.
O meyveler akşam sekizde olmasaymış keşke.
Kahvaltın çok güzel. Afiyet olsun kuzum![]()
Tanışalım hemen yeterki isteMali can senj pek tanimiom ama sefiom senii![]()
Ay bir kolundaki kas toplamı kadar kasım olsa tüm vücüdümda yeter bana :)
Olma öyle olma lütfen![]()
Sitede çok eskiyim ama takımda yeniyim kuzum.takım sıcak ondanWAY beee.. ben seni hep eskilerden sanıyordum, çok kaynaşmışsın hemencik
![]()
Afiyet olsun kuzum yarasın.kaptan mapusta, aus da bugün rahatsız o yüzden kendi aramızda menü yorumluyoz.bugün kızlar hep dayak yediler bendenEvet o meyve ler .kurular. Yani çayla içtimsağol yorumun için
Dediğin doğru cigkofte de ne oldu bilion mi . Ben komagene nin kini pek severim . Bizm bursa Şubesi yok. Eşimde açılmış ali uu m dediydi dün . Ben de al dedim . Bi gitms uzak die başka yerden almış. Ben de gelince bi ton laf ettim . O da alındı . Yemesem olmazdi . Tabi abartmasamdi iyiidddiii
Maşallah mali 2 ayda 10 a yakın kilo vermişsin, takım işte böyle etkili yaaaSitede çok eskiyim ama takımda yeniyim kuzum.takım sıcak ondan![]()
Al bi yastık da benim.puffy yastıkAy bir kolundaki kas toplamı kadar kasım olsa tüm vücüdümda yeter bana :)
Eskiden o kadar olmasa da küçük bir cep herkülüydüm spor yaparkene..
Hey gidi eski günler hey, şimdi yastık kıvamındayım yumuşacık
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısıAl bi yastık da benim.puffy yastık![]()
Hee buraya başladığımdan beri 10 gitti. Toplam 15 verdim 3 aydaMaşallah mali 2 ayda 10 a yakın kilo vermişsin, takım işte böyle etkili yaaa
İyi geceler bol leptinler konyaken iyisi yatıyım bende iyigeceler.