- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Maaşallaahhhhhh diyim bir kere dahaHee buraya başladığımdan beri 10 gitti. Toplam 15 verdim 3 ayda
Bi 15 daha verirsem çok rahatlicam

Verirsin sen kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallaahhhhhh diyim bir kere dahaHee buraya başladığımdan beri 10 gitti. Toplam 15 verdim 3 ayda
Bi 15 daha verirsem çok rahatlicam
Diye diye zatenYemeğin salçalısı kadının kalçalısı
![]()
Miudan kızlardan allah razı olsun bin kere. Takıma girmesem ben 99u görünce bırakırdım kesin. Hep öyle oldu çünkü. 5 kilo verince sanki 30 vermişim gibi rahatlık geliyodu üstümeMaaşallaahhhhhh diyim bir kere daha
Verirsin sen kesin
![]()
Canım kaptan ban yedi o yüzden bir iki gün yok malesef.Selam tekrar hatunlar
Ya ben yazmıştım gruba katılabilir miyim diye ama ya çok hızlı geçildi sayfalarda veya başkan görmedi
Acaba başkan online'sa cvp verebilir mi ben de katılabilir miyim? Diyet günlüklerinde "34-36 beden olma günlüğü" isimli konuk var. Bakmak isterseniz bilgilerimi bir daha tekrar girmiyim burayı meşgul etmiyim.Kolay gelsin, haber edin olur mu?
![]()
Kurtarici cümleYemeğin salçalısı kadının kalçalısı
![]()
Hataylı kadın demek bingikll bingil etli kadin demektir Hemsomm
Canım kaptan ban yedi o yüzden bir iki gün yok malesef.
Evet allah razı olsun gerçekten de, ben de bırakırdım kesin hep bir kaçamak peşindeyim, burayla bile kaçamak yapıyorum arada burası olmasa oooo..Miudan kızlardan allah razı olsun bin kere. Takıma girmesem ben 99u görünce bırakırdım kesin. Hep öyle oldu çünkü. 5 kilo verince sanki 30 vermişim gibi rahatlık geliyodu üstüme![]()
Evet biz o bıngıl neslin etli butlu çocuklarıyız işteHatatlı kadın demel bindik bingil etli kadin demektir Hemsomm![]()
Evet canım, sen yine de takıl burada kaptan 17 de dönüyor aramıza o sana gerekeni yapar ama arada kaynama diye bol bol katıl :)
Aynı ben de öyleyim işte. Amaan verdim azcık,alsam gene veririm diye diye çakıldım senelerdir 100lere.boyum 1,71 canımEvet allah razı olsun gerçekten de, ben de bırakırdım kesin hep bir kaçamak peşindeyim, burayla bile kaçamak yapıyorum arada burası olmasa oooo..
Kızların menüsünü göre göre kendi menümü oturttum.
Boyun kaç mali?
He valla
Evet Türk hatunların mottosu bu olmuş, napalım var da kalça genetikKurtarici cümle![]()
He yaEvet Türk hatunların mottosu bu olmuş, napalım var da kalça genetik
Oohh göbek dansı da çok yakışıyor bize kıvrak kıvrak
![]()