Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam tekrar hatunlar :KK49:
Ya ben yazmıştım gruba katılabilir miyim diye ama ya çok hızlı geçildi sayfalarda veya başkan görmedi :110:
Acaba başkan online'sa cvp verebilir mi ben de katılabilir miyim? Diyet günlüklerinde "34-36 beden olma günlüğü" isimli konuk var. Bakmak isterseniz bilgilerimi bir daha tekrar girmiyim burayı meşgul etmiyim. :dondurma: Kolay gelsin, haber edin olur mu?:KK200:

Selam tekrar hatunlar :KK49:
Ya ben yazmıştım gruba katılabilir miyim diye ama ya çok hızlı geçildi sayfalarda veya başkan görmedi :110:
Acaba başkan online'sa cvp verebilir mi ben de katılabilir miyim? Diyet günlüklerinde "34-36 beden olma günlüğü" isimli konuk var. Bakmak isterseniz bilgilerimi bir daha tekrar girmiyim burayı meşgul etmiyim. :dondurma: Kolay gelsin, haber edin olur mu?:KK200:
Canım kaptan ban yedi o yüzden bir iki gün yok malesef.

Miudan kızlardan allah razı olsun bin kere. Takıma girmesem ben 99u görünce bırakırdım kesin. Hep öyle oldu çünkü. 5 kilo verince sanki 30 vermişim gibi rahatlık geliyodu üstüme:KK45:
Evet allah razı olsun gerçekten de, ben de bırakırdım kesin hep bir kaçamak peşindeyim, burayla bile kaçamak yapıyorum arada burası olmasa oooo..
Kızların menüsünü göre göre kendi menümü oturttum.
Boyun kaç mali?

Evet allah razı olsun gerçekten de, ben de bırakırdım kesin hep bir kaçamak peşindeyim, burayla bile kaçamak yapıyorum arada burası olmasa oooo..
Kızların menüsünü göre göre kendi menümü oturttum.
Boyun kaç mali?
Aynı ben de öyleyim işte. Amaan verdim azcık,alsam gene veririm diye diye çakıldım senelerdir 100lere.boyum 1,71 canım

Back
X