Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Içimden geldi bak anlatayım geçen yıl kıza hamile kalmadan once kilo vermiştim 67 falan eltim 63 ama 1 2 cm kısa sadece benden elbise almıştı bayramda çok hoşuma gitti ama ben daha zayiflayim bana olmaz diye elbise falan almazdım çok merak ettim o alınca bi kere denesem olurmu dedim ya bilmem ki denk gelirmiki sana dedi bende üzüldüm tabi ama nasıl göründüğünü görsün diye giydim onun sırtı dasdar göğüsleri patlıcak gibiydi bende ise beli sırtı bol oldu o şok ben iptal

Ayyy canım boşver. Bak benim görümcem dünya iyisidir ama kilo konusunda benimle yarışır. He de geç, biz kendimiz için zayifliyoruz:KK60:

bugün kahvemi içemedim henüz

ayy bende bi kere magazaya gittim.bi mont begendim tabi basenli olunca ben mantodan tümden kilolu duruyordum,bi manto begendim 40 bedeni kalmış sadece denemek istedim salak adam dediki o size olmaz.siz verin olmazsa olmasın dedim veee cuk oldu adam şok ben iptalHoppa
Böyle patavatsiz satıcılarda oluyor ama akrabanın söylemesi başka bir koyuyor ya

bugün kahvemi içemedim henüz

ayy bende bi kere magazaya gittim.bi mont begendim tabi basenli olunca ben mantodan tümden kilolu duruyordum,bi manto begendim 40 bedeni kalmış sadece denemek istedim salak adam dediki o size olmaz.siz verin olmazsa olmasın dedim veee cuk oldu adam şok ben iptalHoppa

Benim de popo yüzünden çok iri olduğumu söylüyorlar. Iş arkadaşlarımdan biri 36 beden giyerken sen 40 bedensin diye tutturmuştu:KK62: sanki yalan borcumuz var

Selam kizlar
Ben 26 yasinda 11 aylik kiz annesiyim.
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Ozellikle gobegim ve basenlerimden sikayetciyim :bicak:
Beni grubunuza kabul ederseniz sevinirim
Saygilar :KK52:
merhaba canım kaptanımız şuan yok ama iletmemi istedi şuan takım çook kalabalık bu yüzden kişi alımını durduk belli süre diğer takımlara müracaat yapılabilir denildi keyifle kilo verme dileğiyle ;)))

merhaba canım kaptanımız şuan yok ama iletmemi istedi şuan takım çook kalabalık bu yüzden kişi alımını durduk belli süre diğer takımlara müracaat yapılabilir denildi keyifle kilo verme dileğiyle :KK66:))
Hi tmm o zamn
Grubu aktif gorunce katilmak istemistim ama kismet artik
Size iyi zayiflamalar :)

Ben gidemiyom valla :KK45:

Benimde ütüler yalan oldu :D

Bu adamı öldürsem sizce kaç sene yerim :KK70: :KK70: :KK70:
Şöyle nefsi müdafa uydursam psikolojik baskı uyguluyor gibilerinden :KK70: :KK70: :KK70:
Biraz evvel tam ütü masaına elimi uzattım paşamız aradı kombi için tesisatçı geliyor yarım saatte kadar dedi :kızgın::kızgın::kızgın:

Neyseki elim çabuk büyük kızda yardım etti de anında banyo mutfak salon derken yer yeri o bahaneyle anında ip gibi yaptık :KK70: :KK70: :KK70:
Ütüler yine kaldı akşama :KK53:

Kendime yorgunluk kahvesi yaptım bekliyorum :KK48:

Günaydınnnlarrr :KK45:

Ay siz nasıl böyle geç uyuyup erkenden uyanıyosunuz kiz cin misiniz :KK14:
Ben 3 küsurda uyudum az önce uyandım. :confused:
yanlış hatırlamıyorsam sizde takıma girmek için kaptanı bekliyorsunuz şuan kaptanımız yeni gelen arkadaşlara iletmemi istedi takımda kişi sayısı fazla bundan dolayı belli bir süre yeni kişi alımını durdurduk.. diğer takımlara müraacaat yapıla bileceğini söyledi.. keyfile kilo vermeler ...

Benimde ütüler yalan oldu :KK70:

Bu adamı öldürsem sizce kaç sene yerim :KK70: :KK70: :KK70:
Şöyle nefsi müdafa uydursam psikolojik baskı uyguluyor gibilerinden :KK70: :KK70: :KK70:
Biraz evvel tam ütü masaına elimi uzattım paşamız aradı kombi için tesisatçı geliyor yarım saatte kadar dedi :kızgın::kızgın::kızgın:

Neyseki elim çabuk büyük kızda yardım etti de anında banyo mutfak salon derken yer yeri o bahaneyle anında ip gibi yaptık :KK70: :KK70: :KK70:
Ütüler yine kaldı akşama :KK53:

Kendime yorgunluk kahvesi yaptım bekliyorum :KK48:
Bence psikolojik baskı, nefsi müdafa sayılabilir :KK53::KK70:

Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermeler

90 dışında nerelerdeydin mali

Günaydın canım bugün daha iyisindir inşallah

Günaydın canım

Günaydın canım dün menumu istedin sonra kayboldun:KK14::KK53:

Günaydın canım
tesrkkur ederimmm:KK200::KK200::KK200:

Günaydınn kızçeler mutlu bir günn huzur diliyorum :KK36::KK36::KK36::KK36:
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
aay diyodum o neydi yaa bu parcayi hatirlayamiyodum aksam adinida unuttum sabah gorunce ben :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Sarkilarda degisti beee :KK53: butun uyananlara gelsin
kiz bu ne bu nasil sarki :bicak:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu sabah yine karga kahvaltısını etmeden uyandım ama ancak buraya yazmaya fırsatım oldu :KK66:
Bİraz evvel aç karnımı da doyurdum :KK70:
Ay şu aç karnımı doyurma lafını ne zaman duysam yada yazsam gülüyorum kendi kendime :KK48:

Eşimle tanıştığımız dönem ikinci buluşmamızdan önce sokakta deng geldiğimde ben daha kahvaltı etmedim gidip kahvaltımı yapayım duş alıp hazırlanırım demiştim de adam bana iyi hadi git aç karnını doyur da gel demişti :KK70:
Tabi ben Almanyada doğup büyüdüğüm için o cümleyi ilk kez duyunca bir an bir bozuldum :KK70: len eşşek herif bana bak ne dedi diye içten içe nasıl sinir olmuştum hatta bir ara şeytan len beklesin dursun gitme buluşmaya dedi ama dayanamadım yine hazırlanıp gitmiştim :KK70: :KK70: :KK70: tabi Maviş koca adayını bulunca kaçırmak olmazdı :KK70:
Sonradan hatta demiştim sen bana hakaret ettin ne demek git aç karnını doyur falan diye :KK48: adam nasıl gülmüştü Aşkım o bizde şakasına söylenir heee hakaret olarakda kullananlar var ama ben o anlamda asla demem sana falan diye :KK48:

Şimdi ben devamlı kullanırım ama hep o gün gelir aklıma :KK70:
banu gunaydin nasilsin bi sure birlikte zayiflamistik 80 90 arasi topikteydi sanirim burdasin dimi :KK15::KK15::KK15:

salı menüsü
klasik kahvaltı ekmeksiz,cıssız
öğle 1 kase salata form biskuvi
akşam yogurtlu karnıbahar 1 hurma

spor 3 mil lesie

@malipina ada81 ada81 @ecemavi @Ausencia
menu cok az geldi gozume meyve tuketmiyomusunuzo_O

bu diyetten yapalımmı
:KK53::KK53::KK70:

şimdi şöyleki hani hep perşembeye yaptıgımız son kozlar varya bu sefer perşembeye bırakmayalım.karbonları şimdiden keselim.moralleri fulleyelim dereceye kilitlenelim ateşşşşşşşşşşşşşş:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
ne yapacayuk dinliyorum :halay::halay::halay::halay:

ben de bunun yerinde olmak isterdim.

Eki Görüntüle 2095273
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Içimden geldi bak anlatayım geçen yıl kıza hamile kalmadan once kilo vermiştim 67 falan eltim 63 ama 1 2 cm kısa sadece benden elbise almıştı bayramda çok hoşuma gitti ama ben daha zayiflayim bana olmaz diye elbise falan almazdım çok merak ettim o alınca bi kere denesem olurmu dedim ya bilmem ki denk gelirmiki sana dedi bende üzüldüm tabi ama nasıl göründüğünü görsün diye giydim onun sırtı dasdar göğüsleri patlıcak gibiydi bende ise beli sırtı bol oldu o şok ben iptal
bazen kendimizi fazla sisko saniyoruz :KK33::KK33::KK33:

Back
X