Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh senden iyisi yok suanAyyy anam sporunu yapanlar nerde
Ben ben ben
Canim hosgeldiiinnKizlarrr spor bildiriminde kimi etiketliyoruz
bende kızımı eşimi gönderdim bi çay koydumm buraya bakayım ev topluyacammmburalarda kimse yok gideyim de evi topluyum
merhaba size takımla ilgili özel msj attım kaptanımın msjıKızlar bazen sporda degisiklik yapinca istek artiyo bi kac bise aticam size simdi
Eki Görüntüle 2095336
süperrr spor valllaaaaaa çoşmuşşsunnnnn20 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
25 dj kardio
242.5 hesapladim ama Begüm cigim doğrudur herhalde
begum75
bende kızımı eşimi gönderdim bi çay koydumm buraya bakayım ev topluyacammm![]()
bende çok özledim sporu şu hastalığım bi bitsede dönsem sahalaraaaAyy spordan geldim mayistim kalkıp evi toplanan gerek hadi bana da hepimize de kolay gelsin
Tatlim kaptanın banada özel mesajı yokmuş mu miumerhaba size takımla ilgili özel msj attım kaptanımın msjı
varrrr çoook seviyor hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiTatlim kaptanın banada özel mesajı yokmuş mu miu![]()
Vavvv vayyy super spor20 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
25 dj kardio
242.5 hesapladim ama Begüm cigim doğrudur herhalde
begum75
Vavvv vayyy super spor
Regl doneminde daha çok kalori yakıyormuş vücut spor yaparkenbende çok özledim sporu şu hastalığım bi bitsede dönsem sahalaraaa
yok canım regli değil girp beni fena çarptııı şimdi spor yaparsam daha fena olacam vücüdüm ağrıyor vallaRegl doneminde daha çok kalori yakıyormuş vücut spor yaparken