Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün test yaptım bi panikle çok ama çok silik var yok arası çıktı ana Bn onu yok sayıyorum :duduk:
Mide bulantısı devam iştah açıldı fazlasıyla 1 hafta geçti adet yarın gidip aç karına test yapıcam :KK49:
Ay heves ettim :skandal:istiyorum :skandal:
1 hafta önce kendimi hamile gibi hissediyorum dedim . Hislerime güveniyorum ay bilmiyorum 1 haftada geçti yarın beni bekleyin:deli::deli:

Dün test yaptım bi panikle çok ama çok silik var yok arası çıktı ana Bn onu yok sayıyorum :duduk:
Mide bulantısı devam iştah açıldı fazlasıyla 1 hafta geçti adet yarın gidip aç karına test yapıcam :KK49:
1 hafta önce kendimi hamile gibi hissediyorum dedim . Hislerime güveniyorum ay bilmiyorum 1 haftada geçti yarın beni bekleyin:deli::deli:
Hayirlisi olsun canim

2. Çizgi silikse bile vardır benimde öyle oldu kelebekcigimde malum doktor oda öyle dedi hadi hayirlisi

2. Çizgi silikse bile vardır benimde öyle oldu kelebekcigimde malum doktor oda öyle dedi hadi hayirlisi
AA cidden mi :) aç karına yapayım ne çıkacak hemen kapılmak istemiyorum çünkü benn üzülürüm :) o his başka ya 1 çocukta çok istedim çok hevesli ettim çok dua ettim Allah bilir gene aklıma geldi .

İyi günler ausum...iyi günler beni tanıyan arkadaşlarım..tanımayanlara da selam olsun...
Ausum beni biliyosun kk demek diyet demek 7.takım demek benim için..Homini qirtlak yediyim için buralardan kaçar oldum...ama az kaldı Allahım izniyle...şu doğumu atlatayım sütü yoluna koyayım en geç nisan 1 buradayım...hepinizi sağlıklı beslenmeyi çok özledim...Allah kavuştursun hayırlısıyla...
@vorones verom senin bebiş de gelmiş.hoş gelmiş...Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin...
Aaaaaa aynura gelmis
Aman yarabbiii

Back
X