nerdesin gız sen şimdiNeyse ki evime gidiyorum bu hafta
6 sene önce annemi kaybettim..yaram derin acısı hep aynı ilk günkü gibi
Ben yatıyorom hanimlar bu sefer uyudu ins
Opuyorum hepinizi iyi gecelerrr
bizlere seni bırakmış bakKonuyu dağıtıyorum kızlar üzülmeni istemem canikolar
aslan
yengeçler sulugöz mü oluyor
ay ben de çok fenayım
hemen doluverir gözlerimolur olmadık her konuda ve her yerde utandırır beni hep
Allah rahmet eylesin inşaAllah sanada sabir ferahlık versin inşaAllah6 sene önce annemi kaybettim..yaram derin acısı hep aynı ilk günkü gibi
ooohhhhhhhhhhhhhhhhh
herkesler uyumuşkeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
şuraya bir içimdeki teşekkürleri bırakayım
takımı sırtlayan cankuzu @ada81
takıma pozitif enerjisiyle varlığıyla hep burada olarak sahip çıkan kalbimde iyice büyüyen @malipina @hepfitFloweroflife ve @Esra_4378
eski topraklar güç kuvvetler @Nefs @saydin78 @masumm @aeben @ecemavi @kelebekolacam
minnoş kalplim varlığını eksik etmeyen ördeğim @Portakal Sulu Ordek
banı kalkınca damlayan @Makbule007
banlanana dek burada olan cocom
bonus kafalımBonus
ve varlığı yeten sevgisi enerjisi buraları dolduran @Nevreste
@Lee_shin_meeve Melegiimm22 veeeeeeeeeeee hep destek tam destek @Ytmz
destek komşu kaptan @oynakbasi34
ve etiketlemediğim diğer tüüüüüüüüümmmmmmmmmm takım arkadaşlarım
ama yeri apayrı olan ana kraliçe büyük kaptanımız @Ausencia
sizler hepiniz iyi ki varsınız beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
duygulandım
az köşede ağlayayım
Sağol canimsin..Rabbim annelerimizi başınızdan eksik etmesin bir abla olatak. Ya da bir arkadaş olarak djyorum yaninizdayken kıymetini bilin..yanınızda olmayınca acısı tahmin edilemez.ben bir anneyim 2 evladım var rabbim onları bana bagialasın. .tüm annelerin evlatlarini da bagislasin..İnşallah sende kutsal gorev olan anneliği tadarsın..allahım herkese nasip etsin
Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsun inşallah.. annelik nasıl birşeyse bilmiyorum ama anneye olan sevgi de gerçekten bambaşka..
Rabbim sabır versin sana da.
ahaaaaaaaaaaaaa hadi canımYukselenin balık olabilir belki
Sağol tatlimmm rabbim annelerimizi sizlere bağışların. .takdir-ı ilahı rabbim.böyle uygun görmüş iyi dilekleriniz için teşekkürlerAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah cok duygulaniyorum boyle kayiplar verenleri okuyunca...
o atabilir ilaç ona izin var .. gerçi atmasına gerek yok ki
Çok teşekkürler miucan, birdaha gitme kuzum ama gidersen de gözün atkada kalmasın
Geceye ben de oynak bir şarkı bırakayım
Gelsin 80’leerrrrrr
Daddyyyy coooolll dostum
Dinlerken Mali’ye dikkat et içkine ilaç atmasın
Sağol canimsin..Rabbim annelerimizi başınızdan eksik etmesin bir abla olatak. Ya da bir arkadaş olarak djyorum yaninizdayken kıymetini bilin..yanınızda olmayınca acısı tahmin edilemez.ben bir anneyim 2 evladım var rabbim onları bana bagialasın. .tüm annelerin evlatlarini da bagislasin..İnşallah sende kutsal gorev olan anneliği tadarsın..allahım herkese nasip etsin
Annemi özledim ben yaSağol canimsin..Rabbim annelerimizi başınızdan eksik etmesin bir abla olatak. Ya da bir arkadaş olarak djyorum yaninizdayken kıymetini bilin..yanınızda olmayınca acısı tahmin edilemez.ben bir anneyim 2 evladım var rabbim onları bana bagialasın. .tüm annelerin evlatlarini da bagislasin..İnşallah sende kutsal gorev olan anneliği tadarsın..allahım herkese nasip etsin
Allah rahmet eylesin inşaAllah sanada sabir ferahlık versin inşaAllah
Cok hassasim bu konularda
Annemi özledim ben ya
Canım annecim benim, ay duygulandım çok
Amiiinn insaAllaaaahÇok sağol canimsin allah razı olsun..tüm anneleri korusun rabbim yavr umarım. Bagislasin
Öyle olsun istememistimAnnemi özledim ben ya
Canım annecim benim, ay duygulandım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?