Hoş buldum canım
Hoş buldum canımEflaaaaaal hoşgeldiiiiinnnnnnn
Hoş buldum ablaHoşgeldin canım eksikliği n hissediliyor du
O sevindim canım
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar dunku menum
Sabah bir muz
Oglen sebzeli tost
Aksam et sote yogurt
Su 1 litre
Dun cihaz takildi ekg icin o yuzden tel tv yasakti ondan giremedim birde tiroidim yuksek cikti dr ondan kilo veremiyosun dedi endokrine randevu alicam.benle ayni durumda olan var mi
Seni gördüm daha iyi oldumsen nasılsın anteplim
Seni de yerimGÜNAYDIN
Gününüz aydın olsun güzeller....
Gelemedim 2 gün ... biraz baş ağrısı , biraz yoğunluk ... derken ...
Miu cumhoş geldin evineeee .
Tüm gelenler hoş geldi .
Miu ile 2 gün içinde sürekli görüştük zaten
Göz ucu ile zaman zaman geçmişe baktım siteye girmem gerektiğinde ..
Her birinize kocamannnnn
Aile böyledir zaten . Büyükannenin başı ağrırken , ana mapustayken ... evlatların bazıları gurbetteyken :) kalanlar sırtlanır
Çok gururla kapadım sayfamızı hep .
Elinize emeğinize gönlünüze sağlık .Birliğinize sağlık
Azıcık uykuya gider ben .
Yorgunum
Bir aus atasözü ne der hep ;
Seviliyorsunuz
Dipnot:Evet,büyükanne benim
Allah seni emi nasıl uyudun öyle uyumaz valla çok soğuk buralar . kar havası var ama yağmadı hoş yağsa biraz yumuşar ama hava. Gözün aydın oğlun içinde canım kibristada benim kuzenim ve amcamlar var. Hava yatmalik ama benim fıstık erkenci bugün o uyumayincada uyumak gelmiyor valla icimden.Bende sizi gördüm iyi oldum canım
Oğlum ünv. Okuyor Kıbrıs tan dün o geldi keyfim yerinde özlemişim sipayı
Bugün de birazdan diyetusyene gidicem kontrol um var birde evi temizleyip film düşünüyorum ama havada tam yatmalk herşeyi bırakıp yarasinda vat
Ayy konya hala sertmi soğukları öğrenciyken birinde sabah durakta otobüs beklerken uyumuşum az kalsın donacakmisim arkadaş uyandirdi
GünaydınGünaydınnn kızlarr herkesee musmutluu sevgi dolu birgün diliyorum
Allah seni emi nasıl uyudun öyle uyumaz valla çok soğuk buralar . kar havası var ama yağmadı hoş yağsa biraz yumuşar ama hava. Gözün aydın oğlun içinde canım kibristada benim kuzenim ve amcamlar var. Hava yatmalik ama benim fıstık erkenci bugün o uyumayincada uyumak gelmiyor valla icimden.
Hayal bu ya
karşımda kocaman bir şelale olsun köpük köpük akan o köpüklerden çıkan su damlacıkları yüzüme tazelik spreylese umuduyla her sabah pencerenin perdesin aralamak ,karışımdaki yapay taş blokların inadına pencereden eğildiğinde ise şalelenin döküldüğü yerde büyük bir havuz tüm şeffaflığı ile önüme serilse içindeki tüm taşlar balıklar bir bütünün asıl parçası uzansam tutacak kadarda üç boyutlu bir gerçekçiliği olsa.şelalenin arkasına aldığı orman heybetiyle büyüleyen kocaman bir masal kahramanı gibi bu taş blokların arasından beni kurtaran çık bu yapay taşların arasından diyecek kadar ısrarlı sıra sıra dizilen çamlar, görkemiyle büyüleyen Çınar’lar,ormanı korumak isteyen sarmaşıklar güneşinin ışık efektiyle renk değiştiren binbir tane yeşil varmış gibi seyre dalsam sanki ünlü bi ressamın fırçasından düşen bir eser gibi hayranlığımı hiç gizlemeden büyülensem .Hani bu kadar yeşil bir arda olurda hiç rahatsız etmeden o tonların bir başka tona geçişleri seyretmek ruhumu tırmalamadan bana huzuru anlatsa her renk kırılışında.Önünüze serilen yeşil halıya bastıkça o ıslak humuslu toprağın kokusu tüm kirlilikleri artırırcasına ciğerlerime dolan hava sanki bir iç temizliği için tüm hücrelerimde dolansa ya orman şakıcıları onlar yine hayatın varlığını anlatan şarkılarını söylese ormana uyan renkleriyle yüzüme tebessüm konduran kuşlar her sabah aynı serenattı sanki yeni dinliyormuş gibi hiç usanmadan dinlesek .Tüm zamanı kendini oluşumuna harcayan taşlar sertliğiyle kalbinin arasından çıkardığı dağ lalelerinin zıtlıklarında güzel olduğunu örneklerini sunsa.kelebeklerin hayatının kısalığına aldırış etmeden çiçeklere olan aşkını anlatan dansını seyretsem .gece ormana serilen çığ damlaları bir böğürtlen çalısının üzerinde sim gibi bize ışıklı bir gösteriyle lezzetlerini sunsa.inceden sizi rehabilite eden o ses yanına çağıran o essiz ses gelde dinle diyen bir dere eğilip yanında oturup onu dinlesem sanki rehabilite etmek istercesine anlattığı şey aslında sadece huzur olsa kendinden örnekler verircesine hayata tutun dersini taşların arasından yosunların hayata tutunuşunu bana seyretirsin onların suyun akış yönü değiştikçe nasıl manevralar yapılır onu göstersin. bana dokun bırak ellerinin üzerinden akıp gideyim desin senin sıkışmış o gönlünü damlarıma bırak onu okyanuslara götüreyim desin.
Böyle bir gün olması dileğiyle günaydın
Efser.
laaa 389 mesaj ne laaaa az konuşun ulannnnnnnnnnnnnn
@MiuLego veNego hoş geldiniz canlarım yine muhteşem bir cuma olsun inaşşallaaaah
waytın banı açılmadı mı ?
akşam kafam beynim yerinde degildi gelemedimmmm yazamadımmm
regli sinyalini verdi
kahvemi yaptım oturdummmm masama sondan kaçıncı kahvem bilemiyorum
içimize bi hüzün çöktü herkeisn göz yaşı gözünün ucucnda duruyorrr , birazdan bütün yetkililer toplantı yapıp
açıklama yapacaklar ve tasfiye işlemini başlatıcaz şirketler içinn
kos koca 3.5 yıl geçiridim burada
çok güzel insanlar tanıdım
çok iyi tecrübelerim olsu
yeni insanlar kattım hayatımaaa, yanlış insanlarda tecrübe oldu tabiki
buraya kadarmış napalım....
çeşmeler açılmadann gideyimmmmmmm
Oyyyyyyyyyyyyyy mium gelmiş hoş gelmiş , iyi ki gelmiş
Annesiz bi iş olmuyor malesef büyükte olsa küçükte olsa illa başında olacanBende uyuyamam canım 2 oğlanı eşimi ise gönderdim evde ikisi var benimkiler küçük değil ama bi yeme
İçme işleri var
Geçmiş olsun canım en azından sorun anlaşılırsa tedavi ile sağlığına kavuşursun inşallah
Tasvirle anlatmışVay efserimuslubunda bolca ayrinti var. Teknik olarak bunun adi neydi unuttum ama o unuttugum şekil yazma stiline uyuyorsun.
Gormeden okuyan insana gormus gibi ayrinti verip zihninde canlanmasina sebep oluyorsun.
Romanlari yazanlarda boyle yaziyolar zaten.
Hep duz yazimu hic oykun varmi?
Allah hayirli kapilar acsin önüne maddi manevi sıkıntı görmeden bu sürecten cikmani nasip etsin.
Yeni yerde hersey daha iyi baslar daha iyi devam eder insallah
Ozlendi mavis elbisen eflal hosgeldinn
İyide her tekrar kilo alıp geldiğinde demiyonmu apla bu sefer yavaş berecem bi daha geri almıycam diye .Abla yaaa
Tesekkur ederim.canimÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?