Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun

Seni gördüm daha iyi oldum sen nasılsın anteplim

Bende sizi gördüm iyi oldum canım
Oğlum ünv. Okuyor Kıbrıs tan dün o geldi keyfim yerinde özlemişim sipayı
Bugün de birazdan diyetusyene gidicem kontrol um var birde evi temizleyip film düşünüyorum ama havada tam yatmalk herşeyi bırakıp yarasinda vat
Ayy konya hala sertmi soğukları öğrenciyken birinde sabah durakta otobüs beklerken uyumuşum az kalsın donacakmisim arkadaş uyandirdi

Seni de yerim
Büyükannemizz

Allah seni emi nasıl uyudun öyle uyumaz valla çok soğuk buralar . kar havası var ama yağmadı hoş yağsa biraz yumuşar ama hava. Gözün aydın oğlun içinde canım kibristada benim kuzenim ve amcamlar var. Hava yatmalik ama benim fıstık erkenci bugün o uyumayincada uyumak gelmiyor valla icimden.

Bende uyuyamam canım 2 oğlanı eşimi ise gönderdim evde ikisi var benimkiler küçük değil ama bi yeme
İçme işleri var

Vay efserim uslubunda bolca ayrinti var. Teknik olarak bunun adi neydi unuttum ama o unuttugum şekil yazma stiline uyuyorsun.
Gormeden okuyan insana gormus gibi ayrinti verip zihninde canlanmasina sebep oluyorsun.
Romanlari yazanlarda boyle yaziyolar zaten.
Hep duz yazimi hic öykün varmi?

Allah hayirli kapilar acsin önüne maddi manevi sıkıntı görmeden bu sürecten cikmani nasip etsin.
Yeni yerde hersey daha iyi baslar daha iyi devam eder insallah

Oyyyyyyyyyyyyyy mium gelmiş hoş gelmiş , iyi ki gelmiş

Ozlendi mavis elbisen eflal hosgeldinn

Tasvirle anlatmış )

İyide her tekrar kilo alıp geldiğinde demiyonmu apla bu sefer yavaş berecem bi daha geri almıycam diye .
Ee hani

Hanımlar sizlerden ricam handeyke bşreysel yarışa girmeyin o vakit iyce bi sapıtıyo diyeti .

Adam akılı menüyle gel 3 ögünlü en az 1 ögününde karbon olan !

Haftada verdiğin kilo 1'i geçmesin
Çok ciddiyim bu konuda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…