Kaptanım bende çok özledim sizleri geldi sanırım hatlar inşallah bir daha gitmezse
aynen su candır gerisi kalori:)
doğru ya kızDün yaptım ya. Kayik sandal kabakbugün bamya yapemmm
Çok pis saklarım kiloyu
Yanina ne yapsamaynen su candır gerisi kalori:)
doğru ya kız
bamya da çok iyi fikir
Şimdi inandım kuzum. Bel incecik, basen toto var sende
Değerlendir beni sabahlara kaddarBoyun uzun kuzu ona göre değerlendiriyorum ama sıkısın maşallah
Abooo hasta olmazsın inşallahTeşekkür ederim miucum sabah kuaföre gittim eşime bıraktım bebeği boya ağda falan yaptırdım saçım yıkanırken elektrik gitti :) eşim aradı yağız bey çığlık çığlığa ağlıyor soğuk su ile hemencik boyayı akıtıp ıslak saçları tepeden toplayıp koştur koştur eve gittim yağan yağmur da cabası :) birde yanımdan geçen arabanın üzerimi komple çamurlu su ile sıvamasını hiç saymıyorum eve nasıl girdim ben kimdim falan oldum toparlanmam uzun sürdü anlıcan
Ahhaahhaaa
Breziller halt etmiş Türk poposu bu, yandan yandan basen var, göbek atmalık
Bendeperşembe akşamı için harika öğün kuzu
gel gellll sensiz olmaz
kabak
evet var belliydi bişey olmuş
bu kadarını beklemiyordum
Evime yakındı kuaför olmam inşallahAbooo hasta olmazsın inşallah
Ye tabi akşamolsun yiyim akşam çiğ kabağın yanına da yiyim hatta sabah 8 gibi bi daha yiyim
Malesef kuzum simit ve basenim çok pantolon alırken çok sıkıntı oluyo bel bol kalıyo basen sıkıyo öyle pis işteŞimdi inandım kuzum. Bel incecik, basen toto var sende
Maden suyunun içine bir portakal sık iç fanta niyetineIcmesem ölmem yaaaa.Tabi ya
Fanta nın canı cehennemeeee
Evet aynen alt karın falan var. Bölgeselle halledersin benceMalesef kuzum simit ve basenim çok pantolon alırken çok sıkıntı oluyo bel bol kalıyo basen sıkıyo öyle pis işte
Pantolon en son 48di sanırım şimdi kaç bilmiyom kuzum 46dır heralde geçen ay basenim 123cmdimalipina ben 74 kiloyum boyum 165 cok bi farkımız yok.
kot bedenin kaç merak ettim.
ölçsek en basenli ben gelirim muhtemelen.
Ben öyle değildim kuzum ya her sene bronşit ve mutlaka 10 tane penisilin iğne. Liseye kadar böyle sürdü. Çok çektim öksürükten bendeBiz küçükken o kadar öksürürdük ciğerimiz cikacak kadar kimse bize zature baslangici demedi verirlerdi.pekmezi 10 gune iyilesirdik.. simdiki nesil ohö ohö hemen zature teshisi biz oylesine mi büyümüsuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?