7.takımın tüm güzellerine kutsal perşembe öpücüğü bıraktım ...
bugün çok gelemem ama yarın cuma heyecanında karne gününden sonra sizinleyim inşallah
Eki Görüntüle 2096473 bugün çalışanlar
Eki Görüntüle 2096474 evdekiler
Eki Görüntüle 2096475 veeeAusencia
o nasıl cuma öyle çifte heyecan
yusufumuz çalışkandır güvenimiz tam
Kuzum sizede çok geçmiş olsun yaCanim sukur iyi gibi cook istahsiz savaşıyoruz resmem 3 kasik 4 kadik yiyor daha yemiyor cildiracam..
AhahahahcanlarSily benim eski takımımdan sonra açtığım toppikten ve reelde de görüştüğüm kk nın bana kazandırdığı en güzel şeylerden birisidir:)
listede idi o zamanlar.. mezun şimdi.. listede de iyiydi.. çok gelsin istemiştim buraya şifresini bulamıyordu
gelmiş, hoşgelmiiş
Miuuuuakşam saatleri yaklaşıyor
hem de perşembe akşamı
bunu koymazsam olmaz
iştahlarınız kaçsın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797 Eki Görüntüle 2096797
Merhaba canım hoşgeldinAhahahahbu sifre beni oldürdü zaten..
En guzel sey sensin bi kere
7.takımmm merhabaaaaaa
heee artık öyle şeyler var demieski heyecanlar kalmadı ki artık , peeeeeeeeeeeeh e okuldan gördük bile karneyi
hepsi çok iyi ablası
Ahahahahbu sifre beni oldürdü zaten..
En guzel sey sensin bi kere
7.takımmm merhabaaaaaa
ellerine sağlık mı dicektin gızMiuuuu
Esim de acmisti az once.Allah düşürmesin o hallere.Ağır yaşamlar izliyorum şimdi ne kadar üzücü yaa
Çok geçmiş olsun canımİdare ediyorum balım uykusuzluk ta rekora kosuyorum tutun beni 8 gecedir uyumuyorum 1 saat ayakta koltukta sızarak ilerliyorum oglum hastalık tekrarlamış canım başa sardik
Sen mümkünse çorba yapma kuzum
heee artık öyle şeyler var demi
ellerine sağlık mı dicektin gız
Merhaba konyalı'm hosbuldum eyvallahMerhaba canım hoşgeldin
Amin canımEsim de acmisti az once.Allah düşürmesin o hallere.
Çok geçmiş olsun canım
ben zengin koca bulayım çorbayı hizmetçi yapsın demi konyakSen mümkünse çorba yapma kuzum
gözünü sevdiğim
Aynen kuzum senin yorulmani istermiyiz hiccben zengin koca bulayım çorbayı hizmetçi yapsın demi konyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?