beeen hepfite talibim.gerçi yüzdeyle döver o beni ama
@MiuLego
Ausencia
Gecen hafta.....70.9
Bu hafta......67.4
Fark.......3.5
Yuzde......4.93
Vee miu sen
Ve sen
Hadi bakalimm
Eki Görüntüle 2097181
Degilim kuzu 60 olmam lazımşekerim sen zaten fitmişssin ya
Sizler kadar soyunmadım kiisoyunmuş
bu kadar yapamammmm benn ama insanım ben çünkü
hande insan deelllll
Allah'tan korkunuz da mı yok ulanAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geçmişten çıktımmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaaaaaa handeeeeeeeeeeeeeeeeeseni öne aldım yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm o nasıl bi kilo veriş o nasıl bir yüzde
miu kızartma olmuş la bu , buğulama az kaldı
miu da cebelleşiyor %1 küsür görmek için
tey teeeey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyHANDE PRODÜKSİYON GURURLA SUNAR .... '' Bir Miu Kızartması '' sinemalarda
@Shut Up
@MiuLego
o kadarla olsa iyi.. bi gün sekiz meyve yediydim ya @Lunya nın dilinde halahe he he çayın / kahvenin yanına iki kare bitterlere ne olduuuuuu
kız kulübe gelemediki banlardan nasıl sataşsın anca hasret giderebildiYok olmam sen herkese satasiyon zevki cikmiyor herkese satasmaktan mortiye ozel gömme yapamiyon bu hafta mortiydik hic satasmadin
ne biliyoonn belki altını yaparsınnnnhaftaya ben %3.5 kesin yapıcam üstünü mü yapıcan sen
haftaya kaldı canım bu hafta mortilerimizde bulundubeeen hepfite talibim.gerçi yüzdeyle döver o beni ama
@MiuLego
Ausencia
Gecen hafta.....70.9
Bu hafta......67.4
Fark.......3.5
Yuzde......4.93
Vee miu sen
Ve sen
Hadi bakalimm
Eki Görüntüle 2097181
@MiuLegoAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geçmişten çıktımmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaaaaaa handeeeeeeeeeeeeeeeeeseni öne aldım yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm o nasıl bi kilo veriş o nasıl bir yüzde
miu kızartma olmuş la bu , buğulama az kaldı
miu da cebelleşiyor %1 küsür görmek için
tey teeeey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyHANDE PRODÜKSİYON GURURLA SUNAR .... '' Bir Miu Kızartması '' sinemalarda
@Shut Up
@MiuLego
bak bak baaakkk.. o mendili sana kendi sahamda sallatmazsam ben de beti beti değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?