• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet geçmişte gördüm ikisini de ama sende sağol aus gözüme gözüme soktuğun için :işsiz::63:

Tebrik ederim ikisini de :KK15:

rica ederim canımmmmmmmm , ama ama amaaaaaaaaaaaaaaa 5-11 skor tablosunu da gördün müü :63: gönlüm yine senden yana

:KK53::KK53:

valla dikkat et bu hafta ..yoksa gebe kadına yenildi diye seni kk tarihine altın harflerle yazdırırız :KK70:

Kınıyoruz hepsini handecim :cool:
Ausum bu ay ,özellikle bu hafta beslenmene dikkat et,bu hafta çok yemek yemen gerekiyormuş:sus:,özellikle karbona ,tatlılara yönelmen gerekiyormuş,gerçek bak:KK45:

Ausum bu ay ,özellikle bu hafta beslenmene dikkat et,bu hafta çok yemek yemen gerekiyormuş:sus:,özellikle karbona ,tatlılara yönelmen gerekiyormuş,gerçek bak:KK45:

cıkkks salı kontrol var .... dr dan yine azar işitmemek için çok dikkat edeceğim :cool::cool::cool::cool:

salıdan sonra da senin için tutacağımmmmmmmmmmmmmmmm:KK71:

Yıl sonu devirlerim olmasa rahat olacağım ama bütün işlerim kaldı kuzum o yüzden çok sıkıntılıydı 5 gün işe boşuna gelmiş gibiydim :KK14: Sen nasılsın:KK200:
Ven bitirdim yil sonu envanterleri cok sukur ama berbat bisey umarim bu hafta rahat gecer

20180119_115509.webp
annemdeyim onun tartisiyla tartildim
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.1
Hedefimden 200 gram eksik @MiuLego
Yuzde % 1.83 sanirim

:KK53::KK53:

valla dikkat et bu hafta ..yoksa gebe kadına yenildi diye seni kk tarihine altın harflerle yazdırırız :KK70:

Kınıyoruz hepsini handecim :cool:
Esefle kiniyoruzzzz
Kizimin karnesine gidecegim
İlk karne cok heyecanliyim

rica ederim canımmmmmmmm , ama ama amaaaaaaaaaaaaaaa 5-11 skor tablosunu da gördün müü :63: gönlüm yine senden yana
Auuuuuussssss tabiki de benden yana olacaksın ben grubun tek ördeğiyim :p kim böyle bir skor yapmış diyet tarihinde Allah’ını seversen söyle :KK8::KK70:

herkesi tebrik ettim unuttuğum kalmadı galiba o_O

listeden

@MiuLego
@hepfit
@matematik61
@Nevreste veeeeeeeeeeee @malipina (maliyi gördüm de bi umut bekliyorum :KK53:) bildirim görmedim :KK53:

@DelyDoly nin kendisini gördüm ama tartısı yok diye bildirimini görmedim ....:rapci:

@begum75 mücverim de yazdı da ben görmedim herhalde :KK53:

liste dışı bi dünya eksik bildirim var sankiiiiiiiiii :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

ha bir de beğenilerde hülyacığı gördüm ama @Daydream- :KK51:

İnşallah ve maşallah 13,5 kilo fazlayla geldim nilim :deli:
Olsun canım neresinden dönersen kardır hoşgeldin :KK60:
Ben sabitim :olamaz: Canım sağolsun :p değil mi :21:
Napim yani dün turşu yedim depresyondaydım. :KK22:
Bugün akşam annemler gelecek ne yani @nehirnil111 ve @saydin78 yendi diye karalar mı bağlayıp karşılayayım annemi :cool:hıh:ıslık:

Anaaa o kadar bütün hafta iddaalı konuştun ne ettin ördek :deli:Büyük konuşmamak gerekir bir kere kabul et :cool:bende -300 ile yenileceğim regliyim diye üzülüyordum :KK45:ben şimdi seni pişireyim mi fırına mı vereyim nasıl yenmek istersin :KK53::KK31:
scooby_02-gif.1319559
hunter-gif.1319439

KediileOrdekYavrusu.webp

komik-kediler-gulunc-kedi-fotograflari-05.webp
6392073-700x395.webp

95553-portakalsosluc3b6rdek.webp

Bence senin portakallın daha iyi olur :deli:
404_6540.webp

Begüş yetmez gel seninle de vuralım :KK45: @begum75
military-trained-cats-save-a-fel.webp

Öldün çık ördek :rolleyes:

herkesi tebrik ettim unuttuğum kalmadı galiba o_O

listeden

@MiuLego
@hepfit
@matematik61
@Nevreste veeeeeeeeeeee @malipina (maliyi gördüm de bi umut bekliyorum :KK53:) bildirim görmedim :KK53:

@DelyDoly nin kendisini gördüm ama tartısı yok diye bildirimini görmedim ....:rapci:

@begum75 mücverim de yazdı da ben görmedim herhalde :KK53:

liste dışı bi dünya eksik bildirim var sankiiiiiiiiii :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

ha bir de beğenilerde hülyacığı gördüm ama @Daydream- :KK51:
Ben de maliyi bekliyorum:KK53:

tabii ki de canın sağolsun ... dünkü çeyrek ekmek sağolsun :sinirli: eşin sağolsun :KK53:

turşular sağolsun :rolleyes:

du bakalım senin daimi mortiler ne yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :cool::cool::cool:

o @saydin78 hanımlar şov mu yapmışşşşşşşşşşşşşşşş :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

aman da amaaaaaaaaaaaaaaaaan saydının bu galibiyeti ile SAYDIN 5 - ÖRDEKİM 11 Mİ OLMUŞ :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

TEBRİKLER SARI PAPATYAMMMMMMMM , CAPS LOSK MAĞDURUYUM SİLMEYE ÜŞENDİM :confused:

Ooooooooooooooo buradan da ördeke bir sol kroşe :KK70::KK70::KK70::KK70:

tebrikler minnak güzellik .... yaklaştık yine 51.9 a :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tebrigin icin teşekkürler tatlım :KK37::KK36:
:KK12: tabiki de
saydin78 15 - portakal sulu ordek 4
:KK12:

pardon buyuk harf ve renk maduruyum, aceleden duzeltemedim :KK70:

Eki Görüntüle 2097206 annemdeyim onun tartisiyla tartildim
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.1
Hedefimden 200 gram eksik @MiuLego
Yuzde % 1.83 sanirim

tebrikler esracımmmmmmmmmmm :KK9::KK9::KK9::KK9:

ucundan 79.9 ile 70 lere giriş isterdi tabii ki gönül ama ... bizde ne yaparız haftaya o kaknem 79 u hiiiiç görmeden 78 e geçeriz ..:KK19:

Esefle kiniyoruzzzz
Kizimin karnesine gidecegim
İlk karne cok heyecanliyim

oyyyy ne heyecan .. hadi bakalım okul hayatı boyunca başarıları daim olsun :KK15:

biz alıp geldik ....

Auuuuuussssss tabiki de benden yana olacaksın ben grubun tek ördeğiyim :p kim böyle bir skor yapmış diyet tarihinde Allah’ını seversen söyle :KK8::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bu hafta seni yenebilmek için ne detokslar yaptı ne detokslar :confused::confused::confused::confused: di mi @saydin78 yoksaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ördekimi yenmek

Olsun canım neresinden dönersen kardır hoşgeldin :KK60:

Anaaa o kadar bütün hafta iddaalı konuştun ne ettin ördek :deli:Büyük konuşmamak gerekir bir kere kabul et :cool:bende -300 ile yenileceğim regliyim diye üzülüyordum :KK45:ben şimdi seni pişireyim mi fırına mı vereyim nasıl yenmek istersin :KK53::KK31:
scooby_02-gif.1319559
hunter-gif.1319439
Eki Görüntüle 2097210

Eki Görüntüle 2097208 Eki Görüntüle 2097209
Eki Görüntüle 2097210
Bence senin portakallın daha iyi olur :deli:
Eki Görüntüle 2097211
Begüş yetmez gel seninle de vuralım :KK45: @begum75
Eki Görüntüle 2097212

Öldün çık ördek :rolleyes:

ohhhhh çıtır çıtır ördek kızartma :confused:

Back