• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Midenden konuşuyorum :KK70: aha gördüm sabah bol kaşarlı cıslı tost gömmüşsün bol yağlı filan :KK70:
Yoo sabah 1 büyük bardak reglim için vişne suyu içtim yanında 2 tane ceviz yedim :deli:öğlen de 1 kaseden az domates çorbası + 1 porsiyondan az tavuk döner ve salata naberr akşama da yazıyım mı Ahahahhaa :KK45:sen gömdün galiba :mapus::KK53:

Yoo sabah 1 büyük bardak reglim için vişne suyu içtim yanında 2 tane ceviz yedim :deli:öğlen de 1 kaseden az domates çorbası + 1 porsiyon tavuk döner ve salata naberr akşama da yazıyım mı Ahahahhaa :KK45:sen gömdün galiba :mapus::KK53:
Nil'im ekmek arasi donerleri, tursulari gomuyor :KK45: sonrada yenicem diyor:confused: bu ne yaman celiskidir yahu :KK70::KK70:

Nil'im ekmek arasi donerleri, tursulari gomuyor :KK45: sonrada yenicem diyor:confused: bu ne yaman celiskidir yahu :KK70::KK70:
Bir de bütün hafta her gün yazmış benim internetim yokken yeneceğim seni Nil diye diye insan yener bari 40 kere demiştir :rolleyes:Menü yazmış yeneceğim mortilerim diye Ahhahahahaha her gün o ekmek arasını nasıl gömdü :KK70:

hergun degil persembe gecesi gomdu doner tursuyu:KK70:tamda gununde:rolleyes: Allahım ya canım portakalım :KK37:seviyorum daimi mortimi:KK74:
Bir de bütün hafta her gün yazmış benim internetim yokken yeneceğim seni Nil diye diye insan yener bari 40 kere demiştir :rolleyes:Menü yazmış yeneceğim mortilerim diye Ahhahahahaha her gün o ekmek arasını nasıl gömdü :KK70:

Ben de yapayim.

Geçen hafta: 66.6
Bu hafta: 65.9
Fark: 0.7
Yüzde: %1.05

Diyetin basindan beri en az kilo verdigim hafta oldu bu.pazar günü +600dum anca bu kadar gitti.Ayrica bir hedefimi daha ucundan gormus bulunmaktayim.
@MiuLego
RnJN6j.gif

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK34:
Ben sabitim :olamaz: Canım sağolsun :p değil mi :21:
Napim yani dün turşu yedim depresyondaydım. :KK22:
Bugün akşam annemler gelecek ne yani @nehirnil111 ve @saydin78 yendi diye karalar mı bağlayıp karşılayayım annemi :cool:hıh:ıslık:
ördeğim sabit misin

ah ah br gecelik yemek sabit etti seni bak
yeme annem daha yeme gülüm
@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Bak yuzunu kara cikarmadim
Beni destekleyen herkese cani gonulden tesekkur ederim
Ha mideyi aldirdimda soylemiyom
Ha bu arada cok korkuyom
Aeben gelip bu kez agzimi yirtacak
:(:(:(:(:(:(:(

midene oturam inşallah:deli:
Peki benim tartıda 91.0 görmem :KK73: bi an umudumu kesmiştim kilo veremeyeceğim diye ama resmen 3.4 kilo gitmiş :cool:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X