Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

82.700 olmuşum 83.500 dum neden bu kadar az gitmiş adetim bekliyorum ondan olabilir mi
canısı evet regl etkiler aynı sorun bende de var .. haftaya iyi eksi gelir ama.. kiii bu da gayet güzel bir eksi
Insan değil buuuu sanki bir melek
Alllah allah bu nasıl zayiflamak

senin kilo bildirimin nerde peki fit

Valla bende sok oldumm kurabiyeler elmali pastalar kabak tatlı lari keklrr cikolatalar

yok valla yapmam öyle bişey

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmm

kız o benim çakallığım sen yapmazsın bilirim

Cansın sen beybisi şaka ettim baktım herkes bir göbek atiyor eğleniyor bende giviracaktim

oynamak her daim serbest ... seni de tebrik edeyim regl öncesi yine eksi gelmişsin

Geçen hafta:57.0
Bu hafta 56.3
Fark 0.7
Yüzde 1.23
@MiuLego

hepfit her daim fit

tebrikler canımmmmmmmmmmm

bu hafta mortilikte sizi tutuyorum ..eksi 1 kilo olsun en az o 700 gr he miiiiiiiiiiiiiii ?

iyiyiz canım , direkt tekmelere geçti begümüm .... çok hareketli ..özellikle geceleri

ne diyosun ayy erkek gibi olcak desene
maşallah size
oğlum geceleri bi tarafa hiç yatırmazdı beni (sanırım sağa doğru) o yöne dönünce başlardı kıpraşmaya,ayy o günlerim geldi aklıma nerden nereye koca adam oldu şimdi

InşaAllah miuuuummm
Keske dikkat etseymisim pisman oldum belki 1.500 giderdi

ben ne sağa ne sola begümüm , dön dön dur tüm gece .. .uyku tutmuyor hiç .

he ya ... senin oğlun maşallah koca delikanlı .... sende yanında ablası gibi

InşaAllah miuuuummm
Keske dikkat etseymisim pisman oldum belki 1.500 giderdi
Canim güzel kilo vermişsin ama yinede kacamaklara dikkat et önemli olan sağlıklı beslen vücudun güçsüz ve bitkin düşmesin kastan değil yağdan verelim kiloları sporda yapiyorsun ins. Daha iyi olur

Süper

peki herkes bi boyunu ve kilosunu yazsın bakayım
ben 1.62- 88,5
ada81 ?
hepfit ?
@konya4207 ?
Kuzu 1.58 / 56.3
Tamam hergun geliyosun menüde benide etiketliyosun cıs coz gormuyum sporda yapmaya çalış emi mortim bende seni etiketlicem bu cuma biz ikimiz ada81 ve hepfit i bitiricez

bende konyakla betulinayı tutuyom Ausencia

yok kız utandım ağlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…