Çok iyiyim harika bir cuma geçirdikkkkkNassssin gocum iyi gördüm seni
Hahahahah diyet uğruna yuvanı yıkacaksın adaaaaKiz yok belki istahim kapanir bir muz bir sut yeterdi
Ay bak ben de heyecanlandımİlk kez dağa kaldırılacaam ayy çok heyecannıı
Ahhahahahaha dur bi tecrübe edelim de alırız da seni güzelse hahahaEğer güzelse beni de kaçırın beni hiç kaciran olmadi
Kuzum 47 mis olur bölgesel de çalış ama mutlakaSizin boyla kilo arasında 15fark var tabi boy kurtarıyor benim küçük olduğundan iyice sönerim herhalde
Tamam 47 de bırakıyorum inşallah
Ama seninki gibi dümdüz karın istiyorum
Bana tanıdık geldi biraz
CanimmmmmmmmAhahahhahaja deli acaba neden
Kız akıllıyla ne işimiz olur
Oyyy gel sana çorba yapammmmm
Tabiki etiketleyeyim bundan sonra :))Ben de şimdi menüne bakıyodum
Menün çok güzel kuzum karatay diye bağırıyo. Suyu biraz daha iç yatana kadar. Beni de etiketle menülerine olur mu mortim.
Ben 1.55 kilo 80.1Sizin boyla kilo arasında 15fark var tabi boy kurtarıyor benim küçük olduğundan iyice sönerim herhalde
Tamam 47 de bırakıyorum inşallah
Ama seninki gibi dümdüz karın istiyorum
Sağol canımÇok iyiyim harika bir cuma geçirdikkkkk
Hahahahah diyet uğruna yuvanı yıkacaksın adaaaa
Ay bak ben de heyecanlandım
Ahhahahahaha dur bi tecrübe edelim de alırız da seni güzelse hahaha
Kuzum 47 mis olur bölgesel de çalış ama mutlaka
Memnun oldumBen 1.55 kilo 80.1
Yok yok yokkkkkk Allah bunlari bildiği gibi yapsinnnnn!!!!
Kız onu burda sevmeyen yok pek hoş ama kendine dikkat et gazozuna hap falan atmasinTabiki etiketleyeyim bundan sonra :))
Teşekkür ederim yorumun için. Su da içmeye çalışıyorum demin bi kaçamak krizini alt ettim ve leslie ye koşuyorumBi de bi de şey ben seni çok sevdim
Sağol canım
Önerebileceğin(iz) video var mı kısa ve öz
Kız onu burda sevmeyen yok pek hoş ama kendine dikkat et gazozuna hap falan atmasin
Sağol canim insMemnun oldumyeni anne ve emziriyorsun dimi
Emzirirken çok avantajlıyız vereceğine inanıyorum kısa zamanda
Olmaz da sen bana özelden bildir@MiuLego kız kaptan bende yarın başlayacağım ama kilo bildirmesem olur mu
TeşekkürlerJillian 30 days shred videoları tabi kiii
Oo sımsıkı karın olur valla
Tabiki etiketleyeyim bundan sonra :))
Teşekkür ederim yorumun için. Su da içmeye çalışıyorum demin bi kaçamak krizini alt ettim ve leslie ye koşuyorumBi de bi de şey ben seni çok sevdim
Tamam, ben çok dalga geçtim tontişlerle , onlarda bana derse olmazOlmaz da sen bana özelden bildir
Teşekkürler
TakipteyimSeviliyorsunuz
Ben kimseye söylemem arada sen yokken paylaşırım sayfadaTamam, ben çok dalga geçtim tontişlerle , onlarda bana derse olmaz
Gözüm çok keskindir, görürsem haydarlaBen kimseye söylemem arada sen yokken paylaşırım sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?