Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada yine bir birincilik yine bir Muhteşemlik almış başını gidiyor sizin takımda :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum hepsinizi ayrı ayrı :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Artık bizler 2. yada 3.cülüğe razı geleceğiz:KK48:
İnşallah önümüzdeki hafta bizim takım da daha güzel ortalamalar görürüz :21::21::21:
İnşallah kaptanim güzel ve içten dileklerimle için de çok ama çok teşekkür ederiz:KK200:

Denek bu hafta takım bize emanet:KK17:
Eveeet daktırım sizin emniyetli kollarınıza bıraktım

Siz masum ada ve sen uçuracaksınız bu hafta bizii:halay::dondurma:
Günaydın kuzucuğum @MiuLego dün spor yapamdım oğlum öksürükten uyuyamadı onunla uğraştım bugün yapıcam sen nasılsın
Geçmiş olsun kuzucuö

Mortim olaraktan spor yapmamana sevindim:deli:
Benim ödemler geçiyor hissediyorum ben:halay:
Cumaya seni ekmek arası yapıp yicemmmm:lülülü:

Tabi ki tb ekmek:rolleyes:
utanmadan beni çekmişler miuya sarkarken :KK53::KK53:
Yıhahahshhahahs :D
Hosbuldum canim miuuummm cicegeeeemmm hasret kaldim hepinize şükür kavusturrana:KK74:
Oy minnoşum gelmişşşşş oyy nasıl özlemişim hoşgeldin
Geçmiş doğum günün kutlu olsun sarım pabuçlum:KK74:
@MiuLego zorla spor yaptircan anammm :KK70: :KK70:
Yapılacak o spor banuu:KK62:

8AD93BF2-91A6-487D-8861-1A48F0CFC440.webp
@Ytmz mortim cuma günkü halini paylaşıyorum hazır mısın:KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8:
Hadi iyisin kız peçete sponsorun ben olcam peçeteler benden :KK71:

:KK11:
Eki Görüntüle 2097557 @Ytmz mortim cuma günkü halini paylaşıyorum hazır mısın:KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8:
Hadi iyisin kız peçete sponsorun ben olcam peçeteler benden :KK71:
1806EA8B-B43B-44F9-A752-87DC2D5E2A9C.webp
seni yendiğimde ahanda arkandan böyle güleciğimm hahaha:D :D sende böyle çiçek ol bakkeeem ben yendiğimde oturrr :63::KK53::KK53:çok değil yani 1 hafta sonraki halin canısııı

:KK11:Eki Görüntüle 2097558 seni yendiğimde ahanda arkandan böyle güleciğimm hahaha:KK70: :KK70: sende böyle çiçek ol bakkeeem ben yendiğimde oturrr :63::KK53::KK53:çok değil yani 1 hafta sonraki halin canısııı
Aaaaaaa sebn beni yenme hayallerri mi kuruyorsun büşraaaa:skandal:

Hakkaten yapıyor musun bunu:skandal:

İstemli hayal mi istemsizmi:skandal:

Olsun demi hayaller de oarayla değil ya:skandal:

Kur mortim hayal kur:olamaz:oyyy kıyamam gelll geeeel:anne:

Ağzıma tek cıs sokmam seni yenecem kaçarım yok:halay:

Sadece düşünüyorum aşırı üstünlükle mi yeneyiö azcık acıyayım da abartmadan mı yeneyim:rolleyes:

Back
X