Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın ablaGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Hosbuldum canim miuuummm cicegeeeemmm hasret kaldim hepinize şükür kavusturranaCocoChanelmademoiselle sarı pabuçlumun minnağımın ban ı açılmışşşşşşşşşşşşşş
kokom hoşgeldin beeeeeeeeeeeeee![]()
İnşallah kaptanim güzel ve içten dileklerimle için de çok ama çok teşekkür ederizBu arada yine bir birincilik yine bir Muhteşemlik almış başını gidiyor sizin takımda
Gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum hepsinizi ayrı ayrı
Artık bizler 2. yada 3.cülüğe razı geleceğiz
İnşallah önümüzdeki hafta bizim takım da daha güzel ortalamalar görürüz![]()
Devam devam
Cocom hoşgeldin bebeeemmmmHosbuldum canim miuuummm cicegeeeemmm hasret kaldim hepinize şükür kavusturrana![]()
G
Ü
N
A
Y
D
I
N
Eki Görüntüle 2097530
Fark -1.5kg
Halayyyaaaa basliyorummmmmmmmmmmmmm
@MiuLego balımmm
Esra_4378 gel kuzumm.
Gel gel cekinme biz bizeyiz
@nehirnil111![]()
Günaydın kızlar
CocoChanelmademoiselle cocom hoşgeldin canimm
Azıcık surda ilisip laf atayım size
Ev dursun![]()
hosbuldum bebitolarim burdan beni kibleyen kisiye teesuflerimi iletiyorum tam da doğum günümde banlandim olacak sey degilCocom hoşgeldin bebeeemmmm![]()
Canimhosgeldin ne uzun surdu ya sonunda geldi bu hafta birinciyizHosbuldum canim miuuummm cicegeeeemmm hasret kaldim hepinize şükür kavusturrana![]()
Varya sabah yaoilmadimi tüm gün birsürü engel çıkıyor kalktım erkende yaptim benim morti çok fena cıktı duymasın simdi cen cen cevap veriyor hemen
Sasirmadim biz her hafta birinciyiz cicegeeeeemmmmCanimhosgeldin ne uzun surdu ya sonunda geldi bu hafta birinciyiz
Oyyy cocom gelmiş kız daha ne istiyon bacı doğum günü hediyesi vermiş sanahosbuldum bebitolarim burdan beni kibleyen kisiye teesuflerimi iletiyorum tam da doğum günümde banlandim olacak sey degil![]()
Eveeet daktırım sizin emniyetli kollarınıza bıraktımDenek bu hafta takım bize emanet![]()
Geçmiş olsun kuzucuöGünaydın kuzucuğum @MiuLego dün spor yapamdım oğlum öksürükten uyuyamadı onunla uğraştım bugün yapıcam sen nasılsın
Yıhahahshhahahsutanmadan beni çekmişler miuya sarkarken![]()
Oy minnoşum gelmişşşşş oyy nasıl özlemişim hoşgeldinHosbuldum canim miuuummm cicegeeeemmm hasret kaldim hepinize şükür kavusturrana![]()
Yapılacak o spor banuu
Eki Görüntüle 2097557 @Ytmz mortim cuma günkü halini paylaşıyorum hazır mısın
Hadi iyisin kız peçete sponsorun ben olcam peçeteler benden![]()
Aaaaaaa sebn beni yenme hayallerri mi kuruyorsun büşraaaaEki Görüntüle 2097558 seni yendiğimde ahanda arkandan böyle güleciğimm hahaha
![]()
sende böyle çiçek ol bakkeeem ben yendiğimde oturrr
çok değil yani 1 hafta sonraki halin canısııı