Ahahaha çıplak buralarda kendisiAtarım kaptan simdi pınar olsa ciplakmi falan derdi ama o yok ne yazıkki nerelerde acaba
Benim morti de beni laflariyla morartiyo maşallahfena ben böle çekişmeli mortiliği sevirem
Ya miu beni gaza getiriyon getiriyon ondan sonrada haftada 800 900 gidersin artik diyon yaaaaEsra_4378
@YaKaMoZz-z (bu hafta sağlam eksi bekleniyor senden biliyon demi kuzucum)@Ytmz @ada81malipina @kelebekolacam @Konya 42 @masumm Storm- pazartesi sabah tartılarınız bana özelden atın
Mutlaka bileyim
Sonra çarşamba sabah
Ona göre yol çizelim emi kuxular çok önemli
Atlamayalım mutlaka bana özelden atınızzzzz
@matematik61 seninle nasıl yol alacağız mutlaka konuşalım gelince özelden bana yaz emi bernam
sağol canımBenim morti de beni laflariyla morartiyo maşallahsmykmy bende onu tartıda morartcam artik cuma günü
Sanada başarılar canim miu duymasin
Hadi canim hadi hep öyle aklıma gelmedi diyon arkadan patlatiyon espirileriBenden daha fenasınız aklıma gelmemişti hiç
Sizi röntlüyorumAhahaha çıplak buralarda kendisi
az az yiyeceğiz yediklerimize dikkat edeceğiz yapabilirsen günde yarım saat yürüyüş veya leslie yaparsan kilonu korursunYa miu beni gaza getiriyon getiriyon ondan sonrada haftada 800 900 gidersin artik diyon yaaaa
Artik kendim icin kilo vermeyi biraktim ha
Takim icin ilerliyom
Sonra kilo bitince ne olacak onu bilemedim
Benim morti de beni laflariyla morartiyo maşallahsmykmy bende onu tartıda morartcam artik cuma günü
Sanada başarılar canim miu duymasin
Kuzum sen sporunu salı dahil salıya kadar yap kendi düzeninde istediğin kadar@MiuLego kuzucuğum mortim bu hafta sporu kaç saat yapsam ödem yapmasın yine bide bu hafta regl oluciğim hemde prşmbeee
Takım için korursunYa miu beni gaza getiriyon getiriyon ondan sonrada haftada 800 900 gidersin artik diyon yaaaa
Takim icin ilerliyom
Korumada kendime hiccc guvenmiyom benaz az yiyeceğiz yediklerimize dikkat edeceğiz yapabilirsen günde yarım saat yürüyüş veya leslie yaparsan kilonu korursun
Kız yol 1.2 falan dedim en sonYa miu beni gaza getiriyon getiriyon ondan sonrada haftada 800 900 gidersin artik diyon yaaaa
Takim icin ilerliyom
Valla cınımm bilemiycem cuma gunu gorucezzKız yol 1.2 falan dedim en son
Öenöli işte
Tamam dahası olmasın da 1.2 falan gelsin kuzucum
Korumada kendime hiccc guvenmiyom ben
Orda isin b...ku cikiyo iste
Gitmicem zaten korumada buradan
Ya ben bir iki gün yapamadım zayıflamam da yavaşladı yani bana spor yarıyor
Kuzum sen sporunu salı dahil salıya kadar yap kendi düzeninde istediğin kadar
Sonraaa çarş perş spor yok ödem olsa da iner
Regl den korkmuyoruz ki gelsin gelirse göreveği de var
Daha mı çokValla cınımm bilemiycem cuma gunu gorucezz
Bugün yarın kasap izinli. İlacı onun gazozuna atcam. İki gün rahatsınız hadiHadi canim hadi hep öyle aklıma gelmedi diyon arkadan patlatiyon espirileri
Yuzde 1 mi gelir 2 mi gelir yoksaaa 3 mu gelir bakicizz artikValla cınımm bilemiycem cuma gunu gorucezz
O zaman sporsuz asla gün geçirmiyoruz hele ki bu haftaYa ben bir iki gün yapamadım zayıflamam da yavaşladı yani bana spor yarıyor
Kızma canim bu arada sanada başarılar diliyorum görelim kaslari
Yu
Yuzde 1 mi gelir 2 mi gelir yoksaaa 3 mu gelir bakicizz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?