Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve inşallah evladınız için huzurlu bir ortamı yakalarsınız

Aminnn
Sinir anında insan sonra söyleyeceğini ilk önce söyler maalesef

Bizler tabiki dua ederiz düzelmesi için ama sende ihmal etme

tartışmaya fırsat verme çünkü hep derim ben karakter ne kadar baki de olsa davranışlarımız alışkanlıklarımızdan dolayı değişebilir
Bende kızım 7 yaşındayken o pozisyona gelmiştim hatta artık tamamen karar vermiştik anlaşarak boşacaktık ( tek anlaştığımız nokta oydu o dönem

) Ertesi gün resmi tatil diye oturup bir sonraki gün birlikte gidip dava açarız diye konuştuk ve sonrasında eşim yok kızımız üzülmesin diye haftasonları birlikte birşeyler yaparız, yok işte tatillerde kızımızın mutluğu için şöyle yaparız falan diye sıralarken benim şalter yine attı ve af edersiniz len gerizekalı benimde istedim buydu zaten ille boşanınca mı yapacaksın dedim
Evet çok zor bir süreç sabır gerektiriyor ama ben o dönemden sonra anladım ki bir kadın isterse idare edemeyeceği yola getiremeyeceği erkek yok

inan eşim sadece yatmaya eve gelirdi

ben kahveye gitme dedikçe kahveden gelmezdi

hatta bir ara kumar bile oynadığını duymuştum her nekadar inkar da ettiyse

Defalarca hayatımdan vazgeçme noktasına gelmiştim bir dönem ama kızımı düşündükçe vazgeçiyordum ( itiraf ediyorum 2 kere de denedim beceremedim Allahtan

ölüm korkusu ağır bastıda şükür RAbbimin karşısına öyle bir şekilde gitmek nasıp olmadı
Belki sana biraz inandırıcı gelmeyecek ama inan çok sabrettim

eşim ne yaparsa yapsın asla kötü karşılık vermedim sadece evladım için

madem boşanmaktan kızımız için vazgeçtik bari çocuk tartışmasız bir ortamda yaşasın dedim

Geç mi geldi güler yüzle hoş geldin açmışın dedim

işte atıyorum emrivaki mi yaptı sıkıntı yok hallederim dedim

Kvden nefret ettiğim halde ( ki ona bile duygularım şu anda değişti ) laf mı işittim asla eşime şikayet etmedim

aksine belli bir zaman sonra eşim bu sessizliklerimi fark etti ve bana daha yumuşak davranmaya başladı

Annesinin yaptığını mı anlatmak geldi içimden hep ya eminim iyi niyetle demiştir ama nedense benim biraz ağrıma gitti gibilerinden pembe gözlük takmışçasına anlattım ve bir baktım hep ailesini haklı gören bana ailesi için her daim laf söyleyen adam gitti yerine ailesine karşı beni savunan hatta asla laf söyletmeyen bir adam geldi

Hamileliğimde bir kere bile benle doktora gelmeyen adam ikinciye hamile kalınca benden önce doktorun odasına girer oldu

Benden onay almadan misafir davet etmez oldu, hatta ve hatta artık inan benden onay almadan hiç bir şey yapmaz oldu

Eşimin sülalesi bile diyor helal kız sana ne yaptın da bu adamı böyle 360 derece değiştirdin diye
Lafı uzatmıyayım ; Neticede tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiyorlar boşuna canım

evet zor ve uzun bir süreç olacak belki ama ben inanıyorum evladın için bunu kesinlikle yapabilirsin

İnan aynı taktiği bir arkadaşıma daha vermiştim inanmadı baştan hatta dedim inanmasanda rol yap sabret ve 1 hafta sonra bile eşi ona karşı yumuşamaya başlamıştı

Kadın akıllı davranırsa erkekleri oynatmak çok kolay cidden

Eşim bazen hep diyor yeminle az değilsin beni parmağında oynatıyorsun diye

bende diyorum oynamaya meylin varmış aşkım ben ne yapıyorum ki diye

Kadınlığınıda devreye sokunca al sana Pammmıııık gibi koca
Umarım benim bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın canım

inan hiç bir yuvanın dağılmasını istemem heleki ortada bir Prenses varsa

İnşallah yakında güzel haberlerinide müjdelemeyi nasip eder RAbbimm .....Aminnnnn

ay çok yaşa emi ne güldüm ama yaa