Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı. :KK43:

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve inşallah evladınız için huzurlu bir ortamı yakalarsınız ;) Aminnn
Sinir anında insan sonra söyleyeceğini ilk önce söyler maalesef :(
Bizler tabiki dua ederiz düzelmesi için ama sende ihmal etme ;) tartışmaya fırsat verme çünkü hep derim ben karakter ne kadar baki de olsa davranışlarımız alışkanlıklarımızdan dolayı değişebilir ;)

Bende kızım 7 yaşındayken o pozisyona gelmiştim hatta artık tamamen karar vermiştik anlaşarak boşacaktık ( tek anlaştığımız nokta oydu o dönem :KK53: ) Ertesi gün resmi tatil diye oturup bir sonraki gün birlikte gidip dava açarız diye konuştuk ve sonrasında eşim yok kızımız üzülmesin diye haftasonları birlikte birşeyler yaparız, yok işte tatillerde kızımızın mutluğu için şöyle yaparız falan diye sıralarken benim şalter yine attı ve af edersiniz len gerizekalı benimde istedim buydu zaten ille boşanınca mı yapacaksın dedim :D

Evet çok zor bir süreç sabır gerektiriyor ama ben o dönemden sonra anladım ki bir kadın isterse idare edemeyeceği yola getiremeyeceği erkek yok ;) inan eşim sadece yatmaya eve gelirdi :KK67: ben kahveye gitme dedikçe kahveden gelmezdi :KK67: hatta bir ara kumar bile oynadığını duymuştum her nekadar inkar da ettiyse o_O
Defalarca hayatımdan vazgeçme noktasına gelmiştim bir dönem ama kızımı düşündükçe vazgeçiyordum ( itiraf ediyorum 2 kere de denedim beceremedim Allahtan o_O ölüm korkusu ağır bastıda şükür RAbbimin karşısına öyle bir şekilde gitmek nasıp olmadı :KK68:

Belki sana biraz inandırıcı gelmeyecek ama inan çok sabrettim ;) eşim ne yaparsa yapsın asla kötü karşılık vermedim sadece evladım için ;) madem boşanmaktan kızımız için vazgeçtik bari çocuk tartışmasız bir ortamda yaşasın dedim ;)
Geç mi geldi güler yüzle hoş geldin açmışın dedim ;) işte atıyorum emrivaki mi yaptı sıkıntı yok hallederim dedim ;) Kvden nefret ettiğim halde ( ki ona bile duygularım şu anda değişti ) laf mı işittim asla eşime şikayet etmedim ;) aksine belli bir zaman sonra eşim bu sessizliklerimi fark etti ve bana daha yumuşak davranmaya başladı ;)
Annesinin yaptığını mı anlatmak geldi içimden hep ya eminim iyi niyetle demiştir ama nedense benim biraz ağrıma gitti gibilerinden pembe gözlük takmışçasına anlattım ve bir baktım hep ailesini haklı gören bana ailesi için her daim laf söyleyen adam gitti yerine ailesine karşı beni savunan hatta asla laf söyletmeyen bir adam geldi :KK68:
Hamileliğimde bir kere bile benle doktora gelmeyen adam ikinciye hamile kalınca benden önce doktorun odasına girer oldu :KK48: Benden onay almadan misafir davet etmez oldu, hatta ve hatta artık inan benden onay almadan hiç bir şey yapmaz oldu :KK68::KK68::KK68:
Eşimin sülalesi bile diyor helal kız sana ne yaptın da bu adamı böyle 360 derece değiştirdin diye :KK48:

Lafı uzatmıyayım ; Neticede tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiyorlar boşuna canım :KK60: evet zor ve uzun bir süreç olacak belki ama ben inanıyorum evladın için bunu kesinlikle yapabilirsin :KK68::KK68::KK68::KK68:

İnan aynı taktiği bir arkadaşıma daha vermiştim inanmadı baştan hatta dedim inanmasanda rol yap sabret ve 1 hafta sonra bile eşi ona karşı yumuşamaya başlamıştı :KK48:
Kadın akıllı davranırsa erkekleri oynatmak çok kolay cidden ;) Eşim bazen hep diyor yeminle az değilsin beni parmağında oynatıyorsun diye :D bende diyorum oynamaya meylin varmış aşkım ben ne yapıyorum ki diye :D :D :D
Kadınlığınıda devreye sokunca al sana Pammmıııık gibi koca :KK48:

Umarım benim bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın canım ;) inan hiç bir yuvanın dağılmasını istemem heleki ortada bir Prenses varsa :KK68::KK68::KK68:

İnşallah yakında güzel haberlerinide müjdelemeyi nasip eder RAbbimm .....Aminnnnn

Şimdi ben temiz beslenmeye takıldım:KK53: yani napıyoruss baklavayı pideyi yıkayıp mı yiyoruss:KK53::KK70:

:D :D :D :D ay çok yaşa emi ne güldüm ama yaa :D

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve inşallah evladınız için huzurlu bir ortamı yakalarsınız :KK66: Aminnn
Sinir anında insan sonra söyleyeceğini ilk önce söyler maalesef :KK43:
Bizler tabiki dua ederiz düzelmesi için ama sende ihmal etme :KK66: tartışmaya fırsat verme çünkü hep derim ben karakter ne kadar baki de olsa davranışlarımız alışkanlıklarımızdan dolayı değişebilir :KK66:

Bende kızım 7 yaşındayken o pozisyona gelmiştim hatta artık tamamen karar vermiştik anlaşarak boşacaktık ( tek anlaştığımız nokta oydu o dönem :KK53: ) Ertesi gün resmi tatil diye oturup bir sonraki gün birlikte gidip dava açarız diye konuştuk ve sonrasında eşim yok kızımız üzülmesin diye haftasonları birlikte birşeyler yaparız, yok işte tatillerde kızımızın mutluğu için şöyle yaparız falan diye sıralarken benim şalter yine attı ve af edersiniz len gerizekalı benimde istedim buydu zaten ille boşanınca mı yapacaksın dedim :KK70:

Evet çok zor bir süreç sabır gerektiriyor ama ben o dönemden sonra anladım ki bir kadın isterse idare edemeyeceği yola getiremeyeceği erkek yok :KK66: inan eşim sadece yatmaya eve gelirdi :KK67: ben kahveye gitme dedikçe kahveden gelmezdi :KK67: hatta bir ara kumar bile oynadığını duymuştum her nekadar inkar da ettiyse o_O
Defalarca hayatımdan vazgeçme noktasına gelmiştim bir dönem ama kızımı düşündükçe vazgeçiyordum ( itiraf ediyorum 2 kere de denedim beceremedim Allahtan o_O ölüm korkusu ağır bastıda şükür RAbbimin karşısına öyle bir şekilde gitmek nasıp olmadı :KK68:

Belki sana biraz inandırıcı gelmeyecek ama inan çok sabrettim :KK66: eşim ne yaparsa yapsın asla kötü karşılık vermedim sadece evladım için :KK66: madem boşanmaktan kızımız için vazgeçtik bari çocuk tartışmasız bir ortamda yaşasın dedim :KK66:
Geç mi geldi güler yüzle hoş geldin açmışın dedim :KK66: işte atıyorum emrivaki mi yaptı sıkıntı yok hallederim dedim :KK66: Kvden nefret ettiğim halde ( ki ona bile duygularım şu anda değişti ) laf mı işittim asla eşime şikayet etmedim :KK66: aksine belli bir zaman sonra eşim bu sessizliklerimi fark etti ve bana daha yumuşak davranmaya başladı :KK66:
Annesinin yaptığını mı anlatmak geldi içimden hep ya eminim iyi niyetle demiştir ama nedense benim biraz ağrıma gitti gibilerinden pembe gözlük takmışçasına anlattım ve bir baktım hep ailesini haklı gören bana ailesi için her daim laf söyleyen adam gitti yerine ailesine karşı beni savunan hatta asla laf söyletmeyen bir adam geldi :KK68:
Hamileliğimde bir kere bile benle doktora gelmeyen adam ikinciye hamile kalınca benden önce doktorun odasına girer oldu :KK48: Benden onay almadan misafir davet etmez oldu, hatta ve hatta artık inan benden onay almadan hiç bir şey yapmaz oldu :KK68::KK68::KK68:
Eşimin sülalesi bile diyor helal kız sana ne yaptın da bu adamı böyle 360 derece değiştirdin diye :KK48:

Lafı uzatmıyayım ; Neticede tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiyorlar boşuna canım :KK60: evet zor ve uzun bir süreç olacak belki ama ben inanıyorum evladın için bunu kesinlikle yapabilirsin :KK68::KK68::KK68::KK68:

İnan aynı taktiği bir arkadaşıma daha vermiştim inanmadı baştan hatta dedim inanmasanda rol yap sabret ve 1 hafta sonra bile eşi ona karşı yumuşamaya başlamıştı :KK48:
Kadın akıllı davranırsa erkekleri oynatmak çok kolay cidden :KK66: Eşim bazen hep diyor yeminle az değilsin beni parmağında oynatıyorsun diye :KK70: bende diyorum oynamaya meylin varmış aşkım ben ne yapıyorum ki diye :KK70: :KK70: :KK70:
Kadınlığınıda devreye sokunca al sana Pammmıııık gibi koca :KK48:

Umarım benim bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın canım :KK66: inan hiç bir yuvanın dağılmasını istemem heleki ortada bir Prenses varsa :KK68::KK68::KK68:

İnşallah yakında güzel haberlerinide müjdelemeyi nasip eder RAbbimm .....Aminnnnn

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay çok yaşa emi ne güldüm ama yaa :KK70:
E öyle demek istememişmi :KK53:bu @MiuLego :KK45:
Gelip gelip benim pidelere laf ediyodu:lülülü: meğer yıkamadan yediim içinmişş:KK70:

E öyle demek istememişmi :KK53:bu @MiuLego :KK45:
Gelip gelip benim pidelere laf ediyodu:lülülü: meğer yıkamadan yediim içinmişş:KK70:
Kız dün geldim ben senin takıma baktım menün yoktu :(

Bugğn ip atlıyoz mu akrep kaptanımmm

Kaç atlıyoruz:spor:yapalım şu işi düzenli ula

Sen pide yidin mi? Söz verdiydin:KK74:

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanjm sefa getirdin heee okuvam geçmişe dönüp yazdığunı:KK74:

Şimdi ben temiz beslenmeye takıldım:KK53: yani napıyoruss baklavayı pideyi yıkayıp mı yiyoruss:KK53::KK70:
Ahahahahhahahaha

Heee önce bu kelimeleri ağzımıza almama detoksu yapıyoruz :D
Sonra daaaaaa yememe detoksu:rolleyes:

Baklava börek outt

Ywşşlçay pırasa brokoli innnnn:rolleyes:

Kız dün geldim ben senin takıma baktım menün yoktu :KK43:

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanjm sefa getirdin heee okuvam geçmişe dönüp yazdığunı:KK74:
Ben dé 5 10 dk da olsa bisiklet bindim. ;) kalori yakmisimdir zaar ;) ip zor geli yu uu. Napsam ben de mı atlasam söyle bişi var takip mi etsek FB_IMG_1516303041194.webp

Marabalar ben celdummmm:halay:
Hoşceldun daaaaa:KK60:
Ben dé 5 10 dk da olsa bisiklet bindim. :KK66: kalori yakmisimdir zaar :KK66: ip zor geli yu uu. Napsam ben de mı atlasam söyle bişi var takip mi etsek Eki Görüntüle 2098082
Ohhhhh her spor faydalıdır vero

İp atlayabilirsin canom ama bu şiste çok fazla
Olmaz
Sen günde 50 tane atla bir hafta boyunca emi kuzum:KK60:
Sonra arttırırız
Eğer ip atlama zorlanırsa sakatlık riski çok yüksel balım

Ayy kahvaltı masasından şimdi kalktım

Sabah bi duble türk kahvesi patlattım beni ayılttı uuu:KK33:

Haftai kahvaltı yapamıyorum malum işşşşş:confused:
Özlemişim ay omletli mis gibi bol peynirli maydonozlu kahvaltıyı:rolleyes:

Taaa akşam artık birdahali öğün araya da spor koyduk mu bu iş tamamdır:KK31:

Kız dün geldim ben senin takıma baktım menün yoktu :KK43:

E ben yapıyorum da sen yoksun :sopa:
Piss kaçak:63:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:kakilmistir benimmmm mm adimmmmmmm heryer siler supururummmmmmm :temizlik::temizlik::temizlik: kimse basmasın kuruyana kadar :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik: bir daha galoş giyinin her yer çamur olmus:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Sen delisin :D
Abooo, bi kitapta anca bu kadar içimin yağları erir, yutacaksın kitabı:KK76:
Okudun mu? Çok güzel kitapmış öyle diyorlar çok merak ettim ben de
Anammm mezun olunca yazı mı yazıyoz:KK57:
Yok fitim zorunlu değil ama isteğe bağlı:KK15:
Günaydııın.hiç güzel uyanmadım nie bilmiyorum.sabah sabah cinler tepemde yine.arkadaştan aldığım buzdolabı bozuluyo içi terliyo hep.herşey ılık.canavar gibi çalışıyodu bi hafta öncesine kadar.ne şanssızım ben ya eşyadan yana:işsiz:
Günaydın esmer güzelim
Öpeyim de geçsin mi:KK74:
Evet kaptanim . Kendileri ben oluyorum :KK45:
Nerdesin donnnnnaaaaaa
Hani sporların donnnnaaaaa:KK34:

İncecik olunca gittin he biz şişkoları bırakıp:KK11::63:

Hoşceldun daaaaa:KK60:

Ohhhhh her spor faydalıdır vero

İp atlayabilirsin canom ama bu şiste çok fazla
Olmaz
Sen günde 50 tane atla bir hafta boyunca emi kuzum:KK60:
Sonra arttırırız