- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Sagolasn canim benim 3 gunde ne yaparsam kâr artk yavas yavas yaparmKolay gelsin canim ..yinede cok yorma kendini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasn canim benim 3 gunde ne yaparsam kâr artk yavas yavas yaparmKolay gelsin canim ..yinede cok yorma kendini![]()
Öyle canım keyfin yok hiçNego keyfin mi yok ? Sanki oyle hissettim.
Hayırdır es mi ? Yoksa genel herseye mi canin sıkkın.. bazen benimde olur bi anda herseye gıcık olurum sonra geçerÖyle canım keyfin yok hiç
Hepsi mevcut canım. İnşaallah geçer diyete de adapte olamıyorum bu ruh hali ileHayırdır es mi ? Yoksa genel herseye mi canin sıkkın.. bazen benimde olur bi anda herseye gıcık olurum sonra geçer
Hormon sapıtmaları yapıyor bazen uykusuzluk vs..Çok güzel kitappppp yutuvereceksin
Ayyy mecbur gidicem artık
Ayyy inşallah kuzum
Uyumadım kuzu mal gibiyim![]()
Aldım ada kresten 1 ayı geçti ve hala duzeltemedim geven ayın 22 bu yana hastalar ve ben artık ne yapacagimi şaşırdım gücüm kalmamış çaresiz gibi hissediyorum kendimi biliyorum saçma illa hasta olacaklar ama işte elimde değil 11 12 gecedir 3 4 saat deliksiz uyumadim her gece 1 saat uykuyla idare ediyorumCanim boyle düşünme cocuk bunlar illa hasta olacaklar olmazsa kotu bagisikliklari güçlenmez kiii... ayrıca bak benim kizim krese basladi hic düzelmedi oradan kapiyorlar hastaliklari..
Insallah gönlün feraha ulasir canim... diyette adapte olamayinca insan cok mutsuz oluyor bilirim o gerginliği...Hepsi mevcut canım. İnşaallah geçer diyete de adapte olamıyorum bu ruh hali ileo da strese sokuyor iyice beni
Aynen canimHaaa onu unutmuşum ya, susamlar pis olandı dimi
Ekmeği de tereyağına batırıp bekletiyorduk mikroplar ölsün diye
![]()
Canim memlekete gitmeyecekmiydin orda yazMiyorsundur diye düşündümKimseler yokluğumun farkinda değil
![]()
Cok haklisin canim yipratici bide senin tek olman tabii daha yorucu Rabbim kolaylık versin..Aldım ada kresten 1 ayı geçti ve hala duzeltemedim geven ayın 22 bu yana hastalar ve ben artık ne yapacagimi şaşırdım gücüm kalmamış çaresiz gibi hissediyorum kendimi biliyorum saçma illa hasta olacaklar ama işte elimde değil 11 12 gecedir 3 4 saat deliksiz uyumadim her gece 1 saat uykuyla idare ediyorum
Amin canım sağolInsallah gönlün feraha ulasir canim... diyette adapte olamayinca insan cok mutsuz oluyor bilirim o gerginliği...
Yok kuzm daha carsamba günü gidiyorum inşaAllahAynen canim
Canim memlekete gitmeyecekmiydin orda yazMiyorsundur diye düşündüm
Uzman desteği aldın mı canimÇünkü kilo vermeyi düşündükçe daha çok boğuluyorum, anlatamam ruh halimi
Canim kaslar aciyorya öyle deriz bizEt bölünmüş derken![]()
Canim geçmiş olsunAslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecen
tesekkür ederim Flowerim gececek insallahCamım üzüldüm sıkıntılı olmana, bir an önce dağılır umarım sıkıntıların
Hepfüt İhmal etme sakın
Hafta içi git(hatta adetin 3. Gününe denk getir randevuyu hormon değerlerine baksınlar..sana demiştim ilk diyette bende de 10 gün gecikmişti ama sonra düzene oturdu, acaba az yağ mı alıyorsun diyetinde?
Kuzu yine iyiymiş 350 paund kira, biz de ev bakıyoruz kaç aydır, 2+1 merkezde 1000-1200 Euro arasında
![]()
Nefs'im 2 hafta beni idare etAyyy millet yavaş yavaş sindire sindire veriyor...
Benn sallaya sallaya veriyorum nevom sayesinde![]()
![]()
Demiiii NevomNevreste
Kiyamam canimYok kuzm daha carsamba günü gidiyorum inşaAllahcanim eski mortim
bi sen bi miu alinti yapti yazimi
![]()
Hee okeeUzman desteği aldın mı canim
Canim kaslar aciyorya öyle deriz biz
Canim geçmiş olsun
Daha çok yaşayacak