- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Nasil gidiyor ballarrr. Sizde de benim gibi hava soguk, aman kivrilayim burusayim galleri var miSöyle Cicegimmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil gidiyor ballarrr. Sizde de benim gibi hava soguk, aman kivrilayim burusayim galleri var miSöyle Cicegimmmm![]()
Ben bugün 1 e kadar yataktan çıkmadımNasil gidiyor ballarrr. Sizde de benim gibi hava soguk, aman kivrilayim burusayim galleri var mi
Canım orası öyle 80 ı ucundan gördü bu bedende neticede. 15 kilo az değil tabi ki. Süreç uzundu yoruldum, sonra benim kollardan dolayı hantal duruyorum haladün eltimde mevlid vardı, eltim diyor ki 8 kilo fazlayım senden. İyi göbek at diyesim geldi, diyet yaptığı da yok sadece uykusuz kaldığı için verdi düşünebiliyormusun, ben üç senedir uykusuzum ve uykusuzluk bende tam tersi kilo ödem demek.
Sonra amca kızları eşimin ya ikisi da tığ gibi benden küçük bebekleri var, diyet yapmadan kilo verenlerden, bir baskası yine öyle ne bileyim ?Motivasyonum çok düşüyor böyle.
Ha zıt örnekler de var görümcem almış başını gitmiş acayip kilo almış. Sevinmedim gerçi umrumda bile olmadı.
Mutlu olmaya çalışmaktan yoruldum , değilim işte ya mutlu değilim. İki çocuğun var şükret mutlu ol diye diye kendime baskı kuruyorum.
Karışık her şey. ..
Esra bu menü geliyorum diyor cuma günü esecegim diyor ben bu işi başaracağım diyor şahane menü şahane bide spor olsa varya tadından yenmezMenüm
Sabah
Haşlama yumurta salatalık biber domates
Zeytin peynir yarim dilim ekmek 1 dilim sucuk yağsız pişti
Ara 1 halka dilim portakal
Aksama doğru 1 avuç maydanoz
Aksam
1 kase etli çorba
Balık salata
Şu 3
@MiuLegosmykmy
Whiteblacklife
Sen bana bakma kuzum ya ben yeni aldigim kilolar bu bakma bu hafta boykr 3 haftada toplam 300 gr verdigimi biliyorum kuzummmmmmm canimmmm balllimmmm
Biz takimiz seninle iyi olacagina inaniyorummmmmmm
Hunusiz var mı bu tk acaba![]()
![]()
![]()
Hunuliii ne haber vermeye baslamissin kilolari
Gel bacı köfte salata yiyelimMutfak temizliğindeyim canlar ben
Tertemiz yapayım menülere geliyorum ama vaytımWhiteblacklife Allah razı olsun menülere bakıyor
![]()
Utanırım öyle biri varsaHunusiz var mı bu tk acaba![]()
Hadi canımGel bacı köfte salata yiyelim
Tatlım bakara suresi oku bol bol rahatlarsın..
En azından babalık duygusunu kaybetmemiş bir eşe sahipsin bir de böyle düşün.
Biz büyükler ufacık şeyler için kocaman sıkıntılar oluşturabiliyoruz..
Biz büyürken bakış açımızı,gönül zenginliğimizi, fedakarlığımızı, sabrımızı,sevgimizi de büyütmeyi unutuyoruz.. Onun yerine şımarıklığımız, egomuz bayrağı eline alıp savaş çıkarıyor..
Ne güzel bir anneyim.. Çok şanslıyımm..
Bi evladım var.. Çok şanslıyım..
Bir yuvam var.. Çok şanslıyım..
Eline boş bi kağıt al.. Bu yazdığım üç maddeyi yaz ve devamını sen getir.
Eminim o sayfa yetmicek ve sen kendini çok daha iyi hissediceksin.
Arkamdan atıp tutmasın haber verin
Canım orası öyle 80 ı ucundan gördü bu bedende neticede. 15 kilo az değil tabi ki. Süreç uzundu yoruldum, sonra benim kollardan dolayı hantal duruyorum haladün eltimde mevlid vardı, eltim diyor ki 8 kilo fazlayım senden. İyi göbek at diyesim geldi, diyet yaptığı da yok sadece uykusuz kaldığı için verdi düşünebiliyormusun, ben üç senedir uykusuzum ve uykusuzluk bende tam tersi kilo ödem demek.
Sonra amca kızları eşimin ya ikisi da tığ gibi benden küçük bebekleri var, diyet yapmadan kilo verenlerden, bir baskası yine öyle ne bileyim ?Motivasyonum çok düşüyor böyle.
Ha zıt örnekler de var görümcem almış başını gitmiş acayip kilo almış. Sevinmedim gerçi umrumda bile olmadı.
Mutlu olmaya çalışmaktan yoruldum , değilim işte ya mutlu değilim. İki çocuğun var şükret mutlu ol diye diye kendime baskı kuruyorum.
Karışık her şey. ..
Günaydın tatlış takımım
Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyorHepinizi çok seviyorum
![]()