Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar bişey soracağım size benim bebeğim 1.ay aşısından sonra haftada bir kakasını yapmaya başladı 2tane doktora götürdüm sadece fitil verdi.anne sütü alıyo sadece,kafayı yiyeceğim ya.hiç böyle bi durum yaşayanınız var mı resmen ayda sadece 4kez yaptı kakasını.
Zeytinyağı verdim 2gün yine tık yok:KK12::anne:

Ya ben bu herifi napim. Misafir gelicekmiş daha demin söylüyo bana ya. Evi nasıl topladım temizledim beş dakkada, alelacele bide kek yaptım anca. Bi de demiyo mu sadece kahve içip gidecekler:KK11::KK11:
:D
Anladığım kadaroyla bütüüüün kocalar eve habersiz misafir getiriyor

Çiviliyi göndereyim mi malim eşine kullanırsın:KK53:

Melek akşama kadar neden aç kaldın?
Bünye bu kadar aç bırakılmamalı canısı bir de emziriyorsun sen
Akşam öğünüm harika
Sabah öğle de faydalı gıdalar olsaydı olurdu
Yarın şahane menü ile gel tamam mı:KK15:
Kiz hic istahim yoktu sütü bile.zorla.ictim aksamda sirf sütüm olsun diye yedim :(

Miu kaçmadan menü verim
Kahvaltı 12.30
Kaşarlı omlet
Bi dilim peynir
2 çeri domates
3 ceviz
3zeytin
Maydonoz
Bi muz

Akşam 18.30
2 yk kısır
Yarım tabaktan biraz fazla ton balıklı salata
Yarım tabak haşlanmış brokoli
Su 2. 5 lt içicem
Akşam dukan birası

58 dk tempolu yürüyüş
15 dk normal yürüyüş
46 dk leslie
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife littlecoffeedoc littlecoffeedoc @begum75
Menünü beğendim afiyet olsun mortim ama kaşar peyniri yerine beyaz peynirle yapabilirsin omletini daha iyi olur :KK15:

Arkadaşlar bişey soracağım size benim bebeğim 1.ay aşısından sonra haftada bir kakasını yapmaya başladı 2tane doktora götürdüm sadece fitil verdi.anne sütü alıyo sadece,kafayı yiyeceğim ya.hiç böyle bi durum yaşayanınız var mı resmen ayda sadece 4kez yaptı kakasını.
Canim sen rezene ic cocugunada yarar rezene hem gazi alıyor hemde wcye iyi geliyor sen cok kati diyet yapma.. sen yesil mercimek ye bol sut olur bebeğede yarar...

Benim kizimda 3 4 gunde bi yapiyodu 2 aylikken sonra duzeldi en fazla 2 gunde b yaoiyo
Zeytn yagini duznli sabahlari ver ve sende bol kuru kayisi ye su ic uzerine insaAllah
Yada hosaf yap kuru kayısıdan
Sütüne gecsin insaAllah

İyi akşamlar buhünkü menümü paylaşayım kahvaltı yarım yamalak bebeğim durmadı bi türlü
Tereyağında 2yumurta 1dilşm kepek ekmeği biraz peynir
Arada 2mandalina
Akşam 1kase mercimek çırbası,1kase tas kebabı,yoğurt salata 1dilim kepek ekmeği
2litrr su
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Menğn harika zeynep
Daha sık gel tamam mı canım
Bir de ben sana cuma kilo bildirimi sormuştun cevap verdin mi?
Ben kaçırdım mı?
Bakıcaz tabi sadece kaptana yükü bindirmeyelim, waytım da hasta çocuklarla uğraşıyor zaten, birbirimizi gözetleyelim
:KK48:
Nasıl mutlu oluyorum siz destek verince böyle :KK200:
Çok sağolun kzlar Allah sizden razı olsn. Yarın gideyim anlataym gelişmeleri yazarım size.
Öpüyorm çok Allaha emanet olun.
Oh be kajum
Hadi bakalım inşallah halledeceksin:KK60:

Oy, ben anlamam bebekten ama sen yediklerine dikkat etsen, yani senin wc durumun nasıl? Bebeler siz ne yerseniz aynısını yiyiyor ya

Ahhaahhaa ben de evlilerden biriyim dimi, hahaa hala alışamıyorum ya çok garip geliyor
:KK53:
Ne zamandır evlisin kuzucum
Kuzular ben markette kabak spagetti diye birşey buldum, kabakları spagetti gibi kesmişler, yarın ondan yapacağım makarna sosu ile :halay:
Vaaay çok güzel olur kesin ımmm:kk77:
Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego benim menü öğleden sonra değişti
Ara 2 incir 4 ceviz oldu
Sonra 1 dilim peynir
1 dilim yumurtalı ekmek oldu
Akşam da sadece çorba oldu
Cıks sevmedim (
Kiz hic istahim yoktu sütü bile.zorla.ictim aksamda sirf sütüm olsun diye yedim :KK43:
Ama sağlıpın için yemelisin balım biliyorsun
Menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
Bir su bardağı fındık-ceviz
Çay

Akşam Yemeği
Bir tabak kadar et kavurma
Nane
Ayran

Su:1 lt uyuyana kadar inş 2 lt yapabilirim :KK43:
Spor: yok
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife malipina malipina nehirnil111 nehirnil111
Menğ harikaaaaa:halay:
Spor yok da ne demek su az da ne demek:sinirli:

Menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
Bir su bardağı fındık-ceviz
Çay

Akşam Yemeği
Bir tabak kadar et kavurma
Nane
Ayran

Su:1 lt uyuyana kadar inş 2 lt yapabilirim :KK43:
Spor: yok
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife malipina malipina nehirnil111 nehirnil111
Güzel menü mortim. Sabahki mesaj işe yaramamış demek spor yapmamışın:KK45:
Sporsuz yeniyomuşun bi de beni ıyy rezilliğe bak kuma gömerim kafamı valla:deli:

Canım panik yok sadece anne sütü alan bebeklerde kabızlık sorunu nadir görülür ama bazı bebekler 20 güne kadar kaka yapmayabilir önemli olan kilo takibi bu çok önemli eğer kilo alımı normal ise sıkıntı yok demektir balım ama her ihtimale karşı çocuk cerrahisi ne randevu al onlar bakıyor kabızlık problemine

Tamam canım içerim hemen,arada içiyordum da Zaten
Kayisi hosafda yap canim ic cunku direkt sute geçiyor bebegidr rahatlar... karnina saat yonunde masaj yap hareketlenir bagirsaklar..

Valla kizlar gulmeyin ben kabiz oldugum gunler karnimi saat yönünde yuvarlak cizerek masaj yapiyorum cok iyi geliyor bagirsak hareketleniyor.. bunu dr dan öğrenmiştim kizim icin önermişti dr...

Benim kizimda 3 4 gunde bi yapiyodu 2 aylikken sonra duzeldi en fazla 2 gunde b yaoiyo
Zeytn yagini duznli sabahlari ver ve sende bol kuru kayisi ye su ic uzerine insaAllah
Yada hosaf yap kuru kayısıdan
Sütüne gecsin insaAllah
Doktor bana 10güne kadar yapmaması normal dedi sadece anne sütü alıyorsa.ama bir kereliğe mahsus değil ki bi yapıyo 8gün yine tık yok.

Menümü yazayım
Sabah tereyağlı 1 yumurta
Peynir
5zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğle şekersiz kahve

Akşam
1kase brokoli çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasulye
1 kase haşlanmış karnabahar yoğurtlu
1 kare bitter

Yarım elma- yarım portakal- yarım muz:KK35:

Canım panik yok sadece anne sütü alan bebeklerde kabızlık sorunu nadir görülür ama bazı bebekler 20 güne kadar kaka yapmayabilir önemli olan kilo takibi bu çok önemli eğer kilo alımı normal ise sıkıntı yok demektir balım ama her ihtimale karşı çocuk cerrahisi ne randevu al onlar bakıyor kabızlık problemine
Kilo alımı normal daha 2,5aylık zaten sütüm de var Allaha şükür.fitille bile yaparken o minik ellerini sıka sıka yapıyo. Ve baya katı yapıyo.çocuk cerrahisi hiç aklıma gelmemişti bak

Menümü yazayım
Sabah tereyağlı 1 yumurta
Peynir
5zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğle şekersiz kahve

Akşam
1kase brokoli çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasulye
1 kase haşlanmış karnabahar yoğurtlu
1 kare bitter