Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miuş önce iş bitsin yeni insanlarla tanışayım, şimdi sen ben bizim oğlan mıdundayızSen olmazsan yakarım buraları
Hahahahahah normal kız
Maşallah diyim ben bi
Bana bulacaksın bi tanehala ses yok senden
![]()
Teşekkür ederim miucum Canım misafirliğe gitmiştim yiyebildiklerim bunlardı İnan aç kalktım dozunda yemeye çalıştım avuç içi kadardı mısır ekmeğiOyyyy senin canın meyve mi çekti onu bile yarım yarım mı yedin
Nevom o kadar güzel ki menüler
Taaaaaam koruma menğsü bence bayıldım bugğne de
Herşeyden kararında yenilmiş
Kız kafa gitti şuanda
Evlisiniz şuan onu anladım
Geçmiş olsun çok yakamozum
Mısır ekmeği derken? Ne kadar yedin
Paça lahana bunlar ödem yaptıracak şeyler
Olmadı
Ödem var ya zaten. Pazartesiden cumaya ödem yapan şeylerden uzak dur emi
Dikkat et
Eksilerinle seni bekliyorum yakamozum
Yarar eksik kalma la
Yarın hafif yap dengelensin :)
Vaaay hadi bakalım![]()
Sabahkiler duruyor dahaCanim benim menuyude yirumladinmi göremedim de
Heee misafirlik menğsü tamammTeşekkür ederim miucum Canım misafirliğe gitmiştim yiyebildiklerim bunlardı İnan aç kalktım dozunda yemeye çalıştım avuç içi kadardı mısır ekmeği
Tartı pek gülmedi sabah ama ins. Bekliyorum bakalım ins. Hiç çiş cos yok ekmeği bile azalttimEsraaaaa guzel esrammmm
Bu hafta on numara 5 yildiz olacanmi kizzz
Seninle morti olalimmi bi hafta citir citir yiyelimmi birbirimuzi
Ahhaaaa evet ya o move the furniture diyip kikirdemesi yok muKız yemin ederim aynennn
The back the core the blah blah
Up anda downnnn
Ayyyyyy
Move the furniture
Gına geldi
Tek sevdiğim sözü vücudumuz hareket etmek için dizayn edilmiştir diyor ya oturmak için değil
Ona bayılıyom ama sesi![]()
Aynen anlatmıyor da balımBonusu özlüyor kk
Bi toparlansın yeniden aktif olur sürekli.
Vay vay şu koşuşturmacatya bal heleeeeCanımcıklarım napıyosunuzzz :) ben gene bi hallerdeyim. Ev buldum nihayet bi aksilik olmazsa yarın kontratı imzalıyorum. Kocayı yurtdışına gönderdim bide üstüne gaza geldim ev taşıyorumhadi hayırlısı
![]()
Niye kız ne güzel.. walk walk walk walk. Out together out together![]()
Sporum da bitti 8070 adım 70 dakika demek tempolu yaptım yürüyüşü ..100 squat 100 mekik bugünlük böyle nasilim![]()
TamammmmMiuş önce iş bitsin yeni insanlarla tanışayım, şimdi sen ben bizim oğlan mıdundayız
Hem de çok ideal.. ip atlamak istiyorum evde ama ablam izin vermiyoralt komşu evi basacak diye
O yüzden mecbur leslie.. ama faydalı cidden yena yapmak lazım
İnşallah hep öyle devam eder
Şükür doğum günlerinde bile oyuncak yada başka şey yerine kitap hediye etmeyi de seviyorlarhatta büyük kızım teyzesine hep kızar çocuklar 10 yaşına girecekler kitap okuma alışkanlıkları yok diye
Doğum gününde oyuncak hariç hiç bir şey onlara göre değerli değil maalesefbüyük kızımda inatla bir daha asla onlara oyuncak almıyorsun kitap al demişti
Aaaa olurmu aşk olsun Yenacığım
+90ların ve senin yerin bende her zaman çok özel
Sen hele ilk göz ağrılarımdan birisin
Kız ne yapam az ilişip motive olayım belki bizede birincilik bulaşır diye takımın duvarına popişi sürtüp duruyorum![]()
![]()
Bizim mahallede bir hatun var nerde bir kuran varsa gidip el arabasıyla havlu, çorap ve tülbent tarzı şeyler satarbir gün bana ev sahibi olmak istiyorsan yeni bir inşaat gördüğünde çaktırmadan duvarına popişini sürterek geç demişti
![]()
![]()
Neymiş öyle yapmış Ev sahibi olmuş mutlaka yapmak gerekirmiş
Benim popiş buraya sürte sürte alev alacak gerçi![]()
![]()
Neyse belki o bahaneyle erir
Kesinlikle oranın yeri çok çok ayrıgerçi uzun zamandır pek girmeye fırsat bulamıyorum
takımları gezmekten ayaklarım şişiyor
![]()
Canım tam iki defa seni etiketledim heralde arada kaynadı @MiuLegoMenğn harika zeynep
Daha sık gel tamam mı canım
Bir de ben sana cuma kilo bildirimi sormuştun cevap verdin mi?
Ben kaçırdım mı?
Nasıl mutlu oluyorum siz destek verince böyle
Oh be kajum
Hadi bakalım inşallah halledeceksin![]()
Aynen hahahhaLeslie 1 yaptığımda kadından ordaki erkekten gıcık olmustum![]()
Ay fiziğini de hiç beğenmiyorum onun benAhhaaaa evet ya o move the furniture diyip kikirdemesi yok mu
Oh elin Amerikalı Leslie bacısının gıybetini de yaptık, korkulur bizden
![]()
Dünkü biskivit için gönlümü alın bakın süper geldimAynen anlatmıyor da balım
Öyle içine kapanıveriyor
Özlüyoruz
Vay vay şu koşuşturmacatya bal heleeee
Mis miiiis
Tamammmm![]()
Saçma sapan siritiyorlar bir de neden gulduklerini anlamadimAynen hahahha
Ay fiziğini de hiç beğenmiyorum onun ben
Hele saçları peruk mu neyse![]()
Yaaaa pilates yapıyorsun harikaaKesinlikle...spor yapmadan olmuyor.
Ben çok sarktim.
Yaklaşık 4 ay olmak üzere haftanın 3 günü plates yapıyorum eğitmen eşliğinde,diğer günler yürüyüş..umarım bir nebze de olsa toparlarim..
![]()
Al işte bak kaçırmışım dert oldu içime bu kız niye bildirmedi kilo diye
Tamam canım onu da deneyeyim inşllh faydasını görürümKayisi hosafda yap canim ic cunku direkt sute geçiyor bebegidr rahatlar... karnina saat yonunde masaj yap hareketlenir bagirsaklar..
Valla kizlar gulmeyin ben kabiz oldugum gunler karnimi saat yönünde yuvarlak cizerek masaj yapiyorum cok iyi geliyor bagirsak hareketleniyor.. bunu dr dan öğrenmiştim kizim icin önermişti dr...
Canim kolaylık olsun kopyalayim dedimMenüm
Sabah
Haşlama yumurta salatalık biber domates
Zeytin peynir yarim dilim ekmek 1 dilim sucuk yağsız pişti
Ara 1 halka dilim portakal
Aksama doğru 1 avuç maydanoz
Aksam
1 kase etli çorba
Balık salata
Şu 3
@MiuLego @smykmyWhiteblacklife
Sanada bacimAllah rahatlik versin .![]()