Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha uyumam ben 1 2 saat daha takılırım eşim geç geliyor cnm onu bekliyirumYapma beuykun gelmedi mi
benim gözler puslu görmeye başladı ekranı,
![]()
Sende işe yaramazBayanlar az önce bunu gordum mehmet öz tarafından yayinlanmis yapsam mı acabaEki Görüntüle 2099023
Bir yardım et işin ucundan tutSil canim sil gece egzersizi olur
Yatmadan mi sen dişlerini suyun içine atmayı unutma sabah takarsın onları arasına yediğin borekller girmistir tansiyon şeker ilaçlarını da al unutma çünkü sende alzheimer var unutursun simsi yaşlı seniiiSende işe yaramaz![]()
Miu dedi ki takıma temizlikçim aldım.Seni mi almışBir yardım et işin ucundan tut![]()
Allah razı olsunYatmadan mi sen dişlerini suyun içine atmayı unutma sabah takarsın onları arasına yediğin borekller girmistir tansiyon şeker ilaçlarını da al unutma çünkü sende alzheimer var unutursun simsi yaşlı seniii![]()
Maşaallah suphanallahSaat 10 gibi tarçınlı süt ve 3 gün kuruşu yedim bağırsaklar çalışsın diye
Bu da tontisim maşallah plank yapıyor teyzeleriEki Görüntüle 2099025
Miu uykusuz başı agiriyor ne dediğini bilmemis seni almayı düşünüyordu hamaratim diye orda burda konuşuyorsun şurayı da temizle bakalım nasıl yapiyorsu ona göre alacağız seniMiu dedi ki takıma temizlikçim aldım.Seni mi almış![]()
Sağol canim yeni emeklemeye çalışıyorMaşaallah suphanallah![]()
Maşallah Allah korusun içtiği süt göbek yapmış eritiyor kuzumSaat 10 gibi tarçınlı süt ve 3 gün kuruşu yedim bağırsaklar çalışsın diye
Bu da tontisim maşallah plank yapıyor teyzeleriEki Görüntüle 2099025
@MiuLego habibte sana ne dediMiu uykusuz başı agiriyor ne dediğini bilmemis seni almayı düşünüyordu hamaratim diye orda burda konuşuyorsun şurayı da temizle bakalım nasıl yapiyorsu ona göre alacağız seni![]()
Böyle mülayim ol akıllı uslu ol bak ne çok sevecem seniAllah razı olsun![]()
En tatlı zamanlarıSağol canim yeni emeklemeye çalışıyor
Ben karşımdakinin tavrına göre şekil alırımBöyle mülayim ol akıllı uslu ol bak ne çok sevecem seni![]()
Ne dedim dur düzelteyim de görmesin sen dediğinde kalirsin
Benim alıntıyı düzeltemezsinNe dedim dur düzelteyim de görmesin sen dediğinde kalirsin![]()
Bana kurban ol senBen karşımdakinin tavrına göre şekil alırım![]()
He yaaa o da doğru @MiuLego beni kışkırtti sana karşı kovun Nevosu burdanBenim alıntıyı düzeltemezsin![]()