Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gayet iyi kuzucum afiyet olsun allah kabul etsin.. umarım leslie ilave olmuştur spora

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

spor yaptın mı?

akşam salata yoğurt olsun
sebze yemekleri küçücük tabak yenmesin meleğim
daha doolu menüler gelsin senden ama sağlıklı:KK54:

menü çok güzel.. ama sporun olmamasına artık çok kızıyorum.. bahanesi var mı hala spor olmamasının ada?
geçen hafta hasta idin.. bu hafta? tartı inmiyor.. ama spor yok?

cuma üzüleceğiz böyle olursa..

haaaa güzel eksi gelse de.. ama yine de spor yok:duduk:

canım zor koşulların için gayet iyi menü afiyet olsun.. düzenin oturunca güzel olacak

misler gibi menü mis mis
bayıldım

sporunu göremedim mi canısı;?:sinirli:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
harikasın esram çok ama çok beğendim ve sporunu da :super:

mis mis
harika bir koruma menüsü
meyvemizi vitaminimizi de almışız:super:

hahahah fazla puan he :rolleyes:
canım menü harika
cidden müthiş bayıldım. Söyleyecek tek sözüm yok valla :confused:

güzel menü pınarım
mis gibi inşallah sana eksi getirmiştir
bugün ve yarın detoksdasın detoksu sakın bozma
boool eksilerin olsun

spor :super:

missssssssssss gibi olmuş kiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK37:

kaç öğün bu :skandal:
hiç ara vermeden sürekli ağzına bir şey atmışsın ama:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
menüde sıkıntı yok ama bu kadar sık yemek ı ıh olmaz

grissinili arayı hiç beğenmedim:KK20:
pirinç lapası detoksu mu bu menü nedir ben anlayamadım mortim??????

spor harika:KK9:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

spor nerde vero? yiyip yiyip yan gel yat mı?
menü kötü
spor yook!
açlık var!

harikaaaaaaaaaaaaaaa menü sayın seyircilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

geçmiş olsun hande üzülme canom dişçide hallolur hepsi:KK74:

pazartesi akşam için sopayı hak ettin sen:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

salı güzel olmuş kuzucum öğlen menülerin de hep dengeli kararında :KK19:

spor? spor kaptanı spor yapmıyor mu yoksa:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Dün spor yok Kuzu, habersiz misafiri ağırlamak için koşturdum durdum. Gece 2 'ye kadar oturduk sonra çocuk uyandı mizildandi vs. Hiç uyuyamadım bile, bugün hiç halim yok:ruh:

Vu huuuuuuu nihayet şimdi kar başladı İstanbul'a,:halay:kızım aylardır yolunu gözlüyordu,çok sevinecek :KK45:İnşallah hemen kesilmez de yağması heryer kar olur.

Burada da yağdı şimdi güneş açtı az serpiştiriyordu sevinmiştim hava durumu yer yer yağmurla karışık diyor o istediğimiz yoğun karı görmek bu sene hayal gibi olacak :işsiz:

Back
X