Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım biraz bekleme imkanın olsaydı 51 cok rahat girurdun belkide çünkü uykusuzluk erken tartı cok etkiliyor

sorunda orda zaten 2,5 kilo kaldı ama yok vermeyi beceremiyorum
bi yaklaşıyorum bi uzaklaşıyorum 55,9 a kadar indim 59,5 lara çıktım git-gel oynuyorum ama hedefe varamıyorum
korumayı bile tam başaramıyorum
Ya bi 4 kilo aralıkta korumak normal bence ama azcik sıksan verirsin o 2.5 kiloyu

ahaaa bende -100 gram, ikimizide tebrik ederim

Gunaydinnnnnnnn.
Ilk bildirim benden gelsin
Wc bekleyemiycem.
Eksi 1300
Yüzde 1.76
vay vay vay daktırım şov yaptı yahuuuuuuuuuu

senin eksilerine kurban olurum oy kuzummmmmmmmmm

Teşekkür ederim kızlar.bu hafta hem misafirim vardı yemeklerin an geldi tuzuna bile bakmadim hemde benim metabolizma hızım düşüktür.cok zorladım.ama çok sukur bana göre çok çok iyi.
Herseyyyy mium icin
seni yerim bennnnnnnnnnn
geçen hafta 57,1
bu hafta 57,0
o kadar spor yaptım demekki çok yemişim anca yediklerim erimiş
@MiuLego
begüşüm gayet iyi ara verip spora başladın ondandır haftaya gidiverir o
allahım minnaklarım ikisi de 0.1 eksi ile gelmiş

artı yok eksimiz var hoşgelmiş eksimiz

Günaydın canlar.boyaci bu sabah baslayacak ben de ogleden sonra temizlemeye baslarim.coookkk isim var coookkk.olabilecek en gec saatte tartilip kilomu bildircem.zaten her gun yollarda git gel ne haldeyim acaba
O saate kadar yemiyecekmisin

Canım biraz bekleme imkanın olsaydı 51 cok rahat girurdun belkide çünkü uykusuzluk erken tartı cok etkiliyor
Evet kendimi iyi hissediyorum ama maalesef süre sınırlı zor uyandım zaten işe gelmek için çıktım mecburen hazırlanıpbir daha cevizi de tek başına yemeyeceğim o da az afedersin kabız yaptı nedir bu 51 görememem ya

Gunaydin kizlar hemencecik kilomu soyleyim dedim nalum cuna bizde isler yogun son gun telasi eski kilomu hatirlayamadim ama
Yeni kilom 85.3
Eski kilon sanirim 85.5 ya da 85.7 idi emin degilim
Bu arada kayitlara gecebilir proteinle uykum gelmiyor karbonda cok uykum geliyor

Evet canım birara sağlık li diye cevizi bende abartmistim kabız lik yapiyir

-200 beklenenden az ama her eksi kıymetli çakılım
sıkı tut azcık 8 lerden kurtulmaya çoook az kaldı
geçen cuma kilon 85.5

`