ay kimse aşırmamış menüme, bari ben skandal sinyali vereyimçokkk doğru dedin canım, yazmak lazım.. insan yazınca zamanla dikkat te etmeye başlıyor. Yani şimdi ben koca bir tabak makarna, kola ve 4 baklava yediğiminasıl yazayım. Utanır insan ve cumartesi böyle bir öğlen yemeği ile gelemez
bacı tesisat çalışmayınca çeneye vuruyo napimKasabın karısı hiç uslanmayacak mısın sen
Benim için de ağzının üstüne iki kürek vurEvet pazar gorusecegiz gorumcekle bana şans dileyin
Evet pazar gorusecegiz gorumcekle bana şans dileyin
Görümcesindeneltisinden mi giriyomuş nete ablasından mı öyle bişey demişti.bekledi seni gitti
patatesi nasıl yaptın siyah ördeğimpattis benden 1,700 götürdü kuzum aklında olsun
@Whiteblacklife halleder menü yorumunu merak etme senay kimse aşırmamış menüme, bari ben skandal sinyali vereyim
Kusus bonus konuşmuyoruz esimde konuşmuyor gormeleyi çok uzun zaman olduHala laf sokuyormu?
Yarına mı kaldıbacı tesisat çalışmayınca çeneye vuruyo napim
Sen yitirki işte pirtimmmmBenim için de ağzının üstüne iki kürek vur
Menude olsun hele tarih yazar sopa yemekte@Whiteblacklife halleder menü yorumunu merak etme sen
Kadın mezarın ters dönecek kablo ney yahuHayır tabisi demedim ben onu bıyıklarıyla sentezli bir çalışmamın adı olacakhem benim canım bonusumum nerden bu amcaya benzesin siz dediniz
Sakin ol kuzum heç dermişim ben öyle şeylerbir Frida kablo Cevherini hissettiler anlamsız polemik çıkartıyorlar
baykuş kız opatatesi nasıl yaptın siyah ördeğim
halam gelcek şansına küssün kasapYarına mı kaldı
He yaaaa ondan olacaktım@Efser frida kablo
oh beeeeeeeeeeeeMOrtimmnetim yok ya sarjı btti görümcenin şimdi girdim önce sen @MiuLego