- Emoji Skoru
- 30.728
- Puanlar
- 463
O azimli kız bu hafta hastalıktan kırıldı, çok korktu, can Boğazdan gelir dedi ve yedi evet bu haftanın özeti buOnlar da sana hastaUtanan smiley
Eki Görüntüle 2101237
O zaman Begüşle de sağlı sollu vuralım silkelen kendine gel o azimli kız nerede@begum75 ve ben
Eki Görüntüle 2101235
He bencede şartşimdi şöyle olur o tartı boşken de çekilip aynı tartı mı öyle de anlaşılabilir ne kadan zekiyim ya ben bakıyım valla öyleyim
Ben ben benBu hafta bana dişli pislik yapacak beni kışkırtacak morti arıyorum
Yemesen nolordoooEki Görüntüle 2101255
O azimli kız bu hafta hastalıktan kırıldı, çok korktu, can Boğazdan gelir dedi ve yedi evet bu haftanın özeti bu
Eki Görüntüle 2101255
O azimli kız bu hafta hastalıktan kırıldı, çok korktu, can Boğazdan gelir dedi ve yedi evet bu haftanın özeti bu
Bencede canomm ayaklar ayaklarrHe bencede şartşimdi şöyle olur o tartı boşken de çekilip aynı tartı mı öyle de anlaşılabilir ne kadan zekiyim ya ben bakıyım valla öyleyim
A ha ha . Ay hande benim büyük oğlan ayak delisi hele tül çorap giy tamam tırsıyorum ilerisi için
Tamam sarayca ben de 57,5 ile başlıyorum az kaldı aynı kiloda olacaktıkMortim hadi başlasın 5 kg yarışımız. Ben 61.5 ile başlıyorum. Ilk hedef 56.5 kg olsun
VışşşA ha ha . Ay hande benim büyük oğlan ayak delisi hele tül çorap giy tamam tırsıyorum ilerisi için
Bir pislik yap bakıyım önce oluyor muBen ben ben
Kız Allah korusun tercih için demedim :) ayak fetişisti çok belli. Ben bir duymuştum öyle teee bekarken kınadım demek ki ayak ne la diyeVışşş
Ay bendede var ama henuz tercih degistirmedim
Sirti guzel olan gerdani guzel olan kadinlara hastayim haaa
Kız dermanım yoktu anam bir taraftan diyete ara ver diye başladı, eş bir taraftan kilo gitti sağlığın da gitti demeye başladı, ben de yedim ama kendime geldim çok şükür, korktum kuzum vallahi bu defaki hastalık çok fena vurduYemesen nolordooo
aynen yumurtalı kahvaltı ve sonrasında bu çok iyi olurYarın yapıyım bir merak ettimkahvaltı eder iki öğünü öyle yaparım
Yerken yakalandı ama işte böyle haftaya uslu olacak ve güzel eksiler getirecekmiş
Eki Görüntüle 2101257
HahhaaaaYerken yakalandı ama işte böyle haftaya uslu olacak ve güzel eksiler getirecekmiş
Eki Görüntüle 2101257
kuzum @saydin78 ı bekliyoruz oruçlu ya
Tamamkuzum @saydin78 ı bekliyoruz oruçlu ya
iftardan önce tartılacak haber edecek