• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa tüm aile bir araya geliyoruz ve aileleri herkes kilo vermiş bana tek tek foto atıyorlar beni görünce şok olacaklar ben yine sısko gidiyom oy başıma gelenler dünyanın lafını yiyecem ya hepsi 25 kilo vermiş fit olmuşlar ben daha o kadar veremedim bu iş böyle olmayacak benim hızlı vermem gerek

İşin sırrı pişirmede
He gelin yamacıma anlatayım
Hindistan’da yemek kursunda öğrendim
Hani önce yağ koyuyoruz ya tencereye, içine anason atıyoruz o yağı kavuruyoruz güzelce, iyice kavrulunca anasonları alıyoruz içinden sonra normal pişirmeye devam.bir de hing denilen bir baharat var (Türkçesi şeytantersi imiş ) tüm baklagillere atıyorum gaz neyin hiç yapmıyor
Yemek kursunu merak ettim ben de umarım bir gün giderim

Ben dayanamıyom gözümden uyku aktı tabletle uyuyacagim yoksa hala çantası hazırlayamadim çok sinir bozucu herkese iyigecelerrr

Öyle şaşalı bir kurs değildi oradaydım zaten 4-5 gün can sıkıntısından bir de birşeyler öğreneyim diye gittim, baharatların kullanımı vs ilginçti.
Ama daha profesyonel kurslar da var tabi orada..

Bir de merak etmiştim bu Hindistan’da 1 milyar insan istisnasız her gün mercimek yiyiyor neredeyse ,nasıl oluyor bu iş, gaz yapmıyor mu diye, oradayken gaz vs sıkıntım hiç olmuyordu, ilk onu sordum
:KK53::KK53::rolleyes:

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim arkadaşlar..
Bugün benim için tam bi kaustu anlatamam .. omrumden ömür gitti tabiri varya tam bana göre bi tabir işte.. nasıl oldu anlayamadık kızım bir anda çığlık çığlığa hic susmadan ağlıyor.. evimize yakın bi özel hastane var oranın acil servisine gittik doktor bebeklerde kırık çıkık olmaz dedi röntgende temiz dedi ve bana ağlama annesi sözleriyle teskinlerde bulundu.. hayır anlamıyorum sen bu işi bilmiyosun efendi efendi deki benim alanım ortopedi değil yinede siz bi ortapedi doktoruna götürün de yani ölürmüsün be adam. Içim hic rahat değildi çaresizlik varya tamda o noktadaydım.. elimden hiç birşey gelmiyor deli dana gibi arabada bir o yana bir bu yana gidiyoruz. Aklım durdu resmen . Allah'an annem yanimdaydida kardeşimi aramak aklina geldi .o özel bi hastanede hemşire ve eğitim araştıma hastanesinde bi ablası varmış hemşire ve bu gecede nöbeti varmış ortopedi doktoruda gece 12 ye kadar oluyormuş genelde..
Hastaneye gittik doktor bakıcı çıkığı dedi ve 10 dkka kızımın kolunu ileri geri sağa sola uğraştı.. nasıl ağlıyor beni uzaklaştırdılar sonra röntgen falan ama cocugumda hala bi değişiklik yok ve sol elini kaldıramıyor. Neyse ordan çıktık profoser bi ortapedi doktoru tanıyormuş kardeşim oraya gittik adam iki dakikada halletti diğeri yapmış ama tam yerine denk gelmemiş sonra röntgenlere falan vakti ve şükür kızım elini oynata bildi .. kızlar varya ne biçimdim anlatamam .
Allahım bir daha böyle şeyler yasatmasin hic bir anneyede yasatmasin ..
O orda ağlarken hic birşey yapamamak çok zor du:KK42::KK43:
Canım ya geçmiş olsun . Rabbim hepimzizim evlatlarını korusun

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim arkadaşlar..
Bugün benim için tam bi kaustu anlatamam .. omrumden ömür gitti tabiri varya tam bana göre bi tabir işte.. nasıl oldu anlayamadık kızım bir anda çığlık çığlığa hic susmadan ağlıyor.. evimize yakın bi özel hastane var oranın acil servisine gittik doktor bebeklerde kırık çıkık olmaz dedi röntgende temiz dedi ve bana ağlama annesi sözleriyle teskinlerde bulundu.. hayır anlamıyorum sen bu işi bilmiyosun efendi efendi deki benim alanım ortopedi değil yinede siz bi ortapedi doktoruna götürün de yani ölürmüsün be adam. Içim hic rahat değildi çaresizlik varya tamda o noktadaydım.. elimden hiç birşey gelmiyor deli dana gibi arabada bir o yana bir bu yana gidiyoruz. Aklım durdu resmen . Allah'an annem yanimdaydida kardeşimi aramak aklina geldi .o özel bi hastanede hemşire ve eğitim araştıma hastanesinde bi ablası varmış hemşire ve bu gecede nöbeti varmış ortopedi doktoruda gece 12 ye kadar oluyormuş genelde..
Hastaneye gittik doktor bakıcı çıkığı dedi ve 10 dkka kızımın kolunu ileri geri sağa sola uğraştı.. nasıl ağlıyor beni uzaklaştırdılar sonra röntgen falan ama cocugumda hala bi değişiklik yok ve sol elini kaldıramıyor. Neyse ordan çıktık profoser bi ortapedi doktoru tanıyormuş kardeşim oraya gittik adam iki dakikada halletti diğeri yapmış ama tam yerine denk gelmemiş sonra röntgenlere falan vakti ve şükür kızım elini oynata bildi .. kızlar varya ne biçimdim anlatamam .
Allahım bir daha böyle şeyler yasatmasin hic bir anneyede yasatmasin ..
O orda ağlarken hic birşey yapamamak çok zor du:KK42::KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun sıkma artık canını

@Ytmz canım benim oy verdiğim pro değildi ondan verdim ;) birde sunum çok önemli benim için çok şıktı :) bir daha ki kategoride bol şans ;)

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 554. ETAP En Büyük TÜRKİYE
( 19-26 ocak)

TAKIM DERECELERI

1........%1.927....... 7. Takim:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK36:
2.......%1.520........ 12. Takim:sampiyon::sampiyon::KK36::KK37::KK68:
3........%1.301..... 9.Takim:sampiyon:
:KK68::KK37::KK36:

BIREYSEL DERECELER

1.....%7.32..... kozalakperisi (12. Takim):sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK36::KK37::KK36:

2......%5.08...... bilinmeyenkullanici (4.takim):sampiyon::sampiyon:

3......%4.76...... konya 42 (7. Takim) :sampiyon:

SONUÇLAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HAYDİ HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tüm takımımı 5. kez üstüste birincilik için (helal olsun be gurur duyma sebebisiniz siz her birinizi çooook seviyorum be)

@konya 42
ımıde bireysel derecesi içinnn

kocamannnnnnnnnnnnn tebrik ederim beeeeeeeeeeeeeeeeee

haydi halayaaaaaaaaaa

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Tebrikler güzel takımım :halay:

@Konya 42 tebrikler canım :halay:

Yüzde 7 ye de neyse:işsiz:

ne zaman başlayacak diyet adaşım
Sabah başlıyorum gün içinde geri gidiyo adaşım ya demekki tam karar berememişim ...
Yatılı misafir bekliyodun görümcem gelecekti oğlanın ameliyatına geçmiş olsuna . Oda hasta olunca vazgeçmiş .
Çoçuklarda hepten evdeya tatil geçsin lokalede kayıt olayım inş soorsuz olmuyo . Bu kiloylada olmuyo yaglandım iyce ....
Ay ne yazacagım varmış :45:

Back
X