- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ne zaman ve kaç dakika yürüyüşte dakika hesabı yapıyoruz
haklısın mium eksi olacağım60kiloyum kuzum 7 lere harika dönmüşsün tebrik ederim.. haftaya sabit ve artı asla kabul etmiyorum.. -300 de olsa o eksi gelecek ona göre
çok güzel olmuş de miVavvvvv alkışşşşş maşaşlah ne ettin fulyam
saolasın eflalimTebrikler canım çok iyi
saol tatlım çok mutlu oldum valla tartıda o rakamı görünce ben şok60kiloyum canım cokkkkkk sevindim kutlarım sende bencileyin cok cektin vermek icin
saol canım artık ben de görmek istemiyorum o 80 leri. 75 e doğru ileriiiiiiiii60kiloyum vaaaaaaaay b vay da fulyaya harika .... lütfen ama lütfeeeeeeeeeeeeeeen artık gelmesin 80 ler ... ne yaptınsa bu hafta aman devam aynen
Ben de fenalardayimKarnım agriyo regl geliyo yabinda aclik ve tatli istegiyle
100 dakika yürümüşüm normal- tempolu karışık, 40 dakikası depar attım kalanı normal yürüyüşNe zaman ve kaç dakika yürüyüşte dakika hesabı yapıyoruzkaptana bildirim tabloyu ek yapacağuk artık
Tebrikler canım yine iyi gitmiş
@MiuLego sevgili arkadaşım tadını çıkarayım diye yazmadım sen misin bana 0.1 esra diyenEki Görüntüle 2108767 canim verdiğin hedef 77.3 du 0.1 de senin için verdim
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Fark 1.5
Yüzde 1.9
Doğru hesapladimmi acaba
Yarışmalim abla bak sonra yok senin kilon az yüzden yüksek falan anlamam iyice düşün yaniWhiteblacklife canım bu hafta yarisalim ne dersin
Bonuscan gider ayak seni de mi vurmak vardı bacımKilo bildirimi
Gecen hafta 98.7
Bu hafta 98.8
+0,1 lere selam olsun.
Hafta ici 99 lardaydim gecen hafta hastalikla verdigim icin saniyorum.
Malesef eksiye dusuremedim son iki gun evde olaydim belki olurdu.
Canım sıkıldı sabahtan beri kilo yazmak icimden gelmedi. Elbet ben bu 90 a ve altina inicem.
Sürüne sürünede olsa inicem illaki.
@Lunya tebrik ederim elime yapismaz
Benim eşim kokusunu sevmiyor gece de olur ben o yüzden yakmiyorum gecegece yatmadan önce yapsam olur mu
Ben unutulmuşumAşağı inene kadar ben ,ben ,ya ben dedim
Neyse ki unutulmamışım
Geçen haftaki tartımda bayağı ödemliydim ,o yüzden artım çoktu.Ödem inince bu hafta tartı da indi haliyle
He aklıma gelmişken ,nasıl yenmiştim seni ama
Şimdi yürüdüm haftaya da başlatabiliriz 15.15 de başlamıştım bildirimden sonraNe zaman ve kaç dakika yürüyüşte dakika hesabı yapıyoruzkaptana bildirim tabloyu ek yapacağuk artık
Whiteblacklife canım bu hafta yarisalim ne dersin
Yarışmalim abla bak sonra yok senin kilon az yüzden yüksek falan anlamam iyice düşün yani
Flavır canavar gibi sahalara dönüyor idi
Tozunu attıracak idi
Menü vereyim
Sabah(11.00)
1 k.k Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 avuç roka
6 yeşil zeytin
Öğlen(17.15)
1 sütlü kahve
1 muz
Akşam(daha yenmedi)
Balık
Yeşil salata
1 kaşık haydari
1 kaşık patlıcan salatası
1 paçanga böreği(cıs biliyorum ama yemeden olmazzz oynayacağım bol bol)
30 cc bira
Sarayca @MiuLego Whiteblacklife hepfit
Spor 100 dakika yürüme
Su 2 litre daha şimdiden
Canım bugün ki yürüyüşün haftaya kalacak zatenŞimdi yürüdüm haftaya da başlatabiliriz 15.15 de başlamıştım bildirimden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?