Anam çeneleri durmuyoBüşraaaağğğğğğğğğğğğ bak neşere mal oldun büşraaaaağğğğğğğ
amaan yedim gittiiiBittere izin verdim ama diğer yediklerini bal pekmezleri ben bilmiyordum ki
Gördüm canim ekmek yemiş pekmezlen hatta firindan alırken resmini cekmisler
bir kare yedim ki miu ye didiiiiBir de bitter mi yemiş
O zaman hemen çivili sopayı getirelim
Gördüm canim ekmek yemiş pekmezlen hatta firindan alırken resmini cekmislerEki Görüntüle 2109087 @MiuLego duymasın canim caktirma
AbooooooGördüm canim ekmek yemiş pekmezlen hatta firindan alırken resmini cekmislerEki Görüntüle 2109087 @MiuLego duymasın canim caktirma
Yaptığım sporu gordun mu yaaa ödem mi kalıyor o sporaaaaaOoo mesaj alinmus
Kemikten
Aynen
Hih begenmedim
Kolay gelsin
anaam nerden bildin gız bu kadar yediğimiii doymadım üstüne bitter bide makarna yemişem sende yernirsen senide yiyeremGördüm canim ekmek yemiş pekmezlen hatta firindan alırken resmini cekmislerEki Görüntüle 2109087 @MiuLego duymasın canim caktirma
He miuşum hepsini bir yapmam ki zaten hiç bal yemiom bugün süte karıştırıp yedimPekmez bal da yemişsin ya
bugünkünden hariçleri canısııMenülerini örnek alalım mı karar veremedim
YARIM BEYAZ EKMEĞİ PEKMEZ KAZANINA BATIRIP YEMİŞ BÜŞRA
dün gece saat 2 buçuk olmuş .... dedim hadi yatalım ... yahu hadi ben siz gidince vuruyorum totoyu yatıyorum , sen işe gidiyorsun ... bugün sporu var iş sonrası salona .. uyuduğu 4 saat ...hep böyle ...
baktım yine oyalanıyor dün .... dedim bu sefer rahatım heee dedim ... hayırdır dedi ? eee yusuf zamanı çok uykusuz kalıyordum geceleri ... baksana sana yıllardır bi uykusuzluk geldi 3 ten önce yatmıyorsun .... eee bende emzirir veririm kızı sana uyumazsa .... ohhh takılın baba kız dedim ....
yatsak mı artık dedi
Güzel menü ben şimdiden yarının menusunu sporunu ayarladım üzgünüm abla ancak 5 kilo verirsen yirtartsinnnnMenü veriyorum
Sabah
Yoğurt
1hurma
1portakal
1 ceviz
Ara
1 ceviz
OgÖğ
Karnıbahar graten
Maydanoz
Dereotu
Ara
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam
Tonlu salata
Ara
Yoğurt kürü
Spor yapamadım 1 saatten fazla pazar
Misafir yemekli vaktimde halinde olmadı
Whiteblacklife bakta gözün menü gorsun
Sağol canımm demek ki ben bu yediklerimden enejiğim ayyuAfiyet olsun canım
he gız tereyağıyla pişiricin ekmeğe banıp banıp yicin beyaz ekmek ama ohh miu duymasın susun bnu da dimeyinEki Görüntüle 2109090 canim pekmez tam olarak bu oluyor
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler dünyalar güzeli mortim
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?