Fitimmm geçmişi okumadım kuzum yaaa nassın görüşmeyeliben dedim ama etiketim çıkmadı
Miu allah aşkına ehlen demek selam anlamında ne anladın senaz daha öp
hoşgeldin donnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
asla bir yerlere gitme bak daha.. vururum
evet bizdesin :)
sev beni hep beni sev ulen
malipina neler diyorlar mali
AUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ben yetmiyom mu sanaHih bana kimse hoşgeldin demedi hemsom miu dan baskaa
hatırlamıyorum tarhini 6 ay dolmadaki. bakayım yarın kuzucum@MiuLego ben yarın listeye girebilecek miyiz??
Ördek nerde yokmu mal gibi oldum hangi sayfaya bakim şaşırdım @portakal Sulu Ördek
iyiyim balım, sizlerin yokluğunda tutunmaya çalışıyoduk. @MiuLego duymasın +500 ümFitimmm geçmişi okumadım kuzum yaaa nassın görüşmeyeli
sanki bilmiyon.88,1 den 91.4 e yükselmedim mi.sonra 90,5 olmadım mı deletme beni verme şunların ağzına lafıaz daha öp
hoşgeldin donnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet bizdesin :)
sev beni hep beni sev ulen
malipina neler diyorlar mali
Duzenli menu vericem artik Leslie esliginde kaptanicem , son hiz geliyomhoşgeldin donnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayda sen niye geldin seni çağırmamıştık
Oyyy beybisi dur koca göbeği sallayan ama etrafımda zayıflar olmasın ucuruurm
Etiketime bak
hakkımdaki asılsız iftiralar tamamen bunlarMiu allah aşkına ehlen demek selam anlamında ne anladın senözelden seninle koklasiyoruz yeter burda da olmaz
bu hafta eriyecek onlar fit hanımiyiyim balım, sizlerin yokluğunda tutunmaya çalışıyoduk. @MiuLego duymasın +500 üm
hakkımdaki asılsız iftiralar tamamen bunlarsanki bilmiyon.88,1 den 91.4 e yükselmedim mi.sonra 90,5 olmadım mı deletme beni verme şunların ağzına lafı
söz verdin bakDuzenli menu vericem artik Leslie esliginde kaptanicem , son hiz geliyom
Hayda sen niye geldin seni çağırmamıştık
Duydum ki unutmusssunnn gözlerimin irengini duydum ki unutmusssssssssssssssunnnnnHayda sen niye geldin seni çağırmamıştık
kek?
bonus aç mı kaldın annem sen
hakkımdaki asılsız iftiralar tamamen bunlar
bu hafta eriyecek onlar fit hanım
söz verdin bak
hadi görcez
Seni unutmak mümkün müDuydum ki unutmusssunnn gözlerimin irengini duydum ki unutmusssssssssssssssunnnnn
temam
bonus aç mı kaldın annem sen
bu hafta eriyecek onlar fit hanım
söz verdin bak
hadi görcez
Sen temizlersin diye silmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?