Farkettim ,igdedalinin mesajından sonra az uslandılar ama sonra yine devamBirde inat, hep aynı devam ediliyor. Kafayı yedirteceklerdi bana
Kız sus araya kaynattım ben onu çoh güzel zamanda itiraf ettim. Esra gibi gelip sakin zamanda demedimPuhaaaa iğdedalum nasıl oldu sevinip ağzına çikileta mı attın??
Aaa ben nerden bileyim kırmızı jartiyerli kızla genç ve seksü kurdun maceralarınısen anlattın bana erötük masalları bi kerem
Aynen mium yoklukta. Allah da burda göstermesin o yokluğu bize dahayoklukta diyosun
heee zaten dünden razıymış ki
gudurdukkkkÇILDIRIYOR MUYUZ 7. TAKIMMMMMMMMMMM
ben evliyim bana asılma git burdan polis çağırırım bakSeni attığım yer ancak kalbimin içisi olur be gülüm..................
He bitirmedim gel yi kizOnda çok var nasılsa dün ona koca bir fırın yapilmisti henüz bitirmemistir umarım
Bana da
Yok yok herşey vardı
Çokkkk uslandilar çokkkkFarkettim ,igdedalinin mesajından sonra az uslandılar ama sonra yine devam
Ayyy ne kadan terbiyesiz bir topik dimi kizben evliyim bana asılma git burdan polis çağırırım bak
fılavırım canımMiuuuşşşşşş canımmm
Bugünden itibaren ikinci etap diyetime başlıyorum
Ayyyy ne iyi oldu yaaaaa
Geldin ya
Asın bayrakları asın
Eki Görüntüle 2114936
ben evliyim bana asılma git burdan polis çağırırım bak
hiç valla benim gibi mutaassıp bi kadına neler teklif ediyolarAyyy ne kadan terbiyesiz bir topik dimi kiz
teşekkür ederiz deli ve cesurrrrrrrrrrrrrrrr7. Takım geri donmuuussssssss
Hoş geldiniz kizlarrrrrrrr
yoksa senin ne alakan var böyle şeylerle dimi malimmmmmmmmmmmmhiç valla benim gibi mutaassıp bi kadına neler teklif ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?