daha iyi misin ?Bonus
Miu etiketlemese kimsenin haber edeceği yok..
Afiyetteyimdir inş. Midem ağrıyor biraz kızda normalde uyur uyumadı delirtti beni.
Tabiki mutfaktayım atıştırıyorum.
Keşke gerçekten sakin biri olsaydım.
Etrafımdan en fazla duydugum ikaz sakin olmam konusunda.
hoşbuldumMiu etiketlemese kimsenin haber edeceği yok..
Öncelikle hoşgeldin canım. Ama sana çok kırgınım.. bi veda bile etmedin bana, bize.Mesaj yazdım cvp vermedin.
Ama iyi ki geldin
Bence aus biraz daha gelmesin. Ne çektiğimizi anla sen de. Yaa yaaa neler yaşadık burda.gelmelisin.. gözlerimiz seni arıyor.. sensiz olmuyor.. olmaz.. bizi aussuz bırakmaya hakkın yok.. ağlarım. cidden. gözlerim doluyor..Ausencia anamızsın sen başımızsın. biliyorsun.
sayfayı yeni açtıkBence aus biraz daha gelmesin. Ne çektiğimizi anla sen de. Yaa yaaa neler yaşadık burda.
Cok ama cooookkkk mutlu oldum
gelmelisin.. gözlerimiz seni arıyor.. sensiz olmuyor.. olmaz.. bizi aussuz bırakmaya hakkın yok.. ağlarım. cidden. gözlerim doluyor..Ausencia anamızsın sen başımızsın. biliyorsun.
hadi yarın itibariye menü vermeyeCok ama cooookkkk mutlu oldum
Cooookkkk ozledimmmm
Geri dönüş yapicam memleketteyim yine burda baskul yok ve biraz kacirdim aldim kilo geri
Ama bir dönecem pir dönecem insaAllah
Baskulum olmasada ben eve gitmeden diyete baslasam iyi olacak menü vermeye baslayim yoksa hep kaciracam
ama cooook mutluyum takimim olmadan nasil veririm diyodm uzulyoduuummm
Cok şükür geri toplandiiikk
Gözlerimiz şişti onuda eklermisin?
yapmazzzzzzzzzzzMiu koşuya çıkayım mı ?
Bugün 3 mil Leslie yaptım acaba ödem yapar mı yarına?
Asıl siz hosgeldiniz 7. TakimmmmmmmHoşgeldin canim
Tamam bi yarım saate çıkar koşarım mademyapmazzzzzzzzzzz
yediklerin yapar spor yapmazzzzzzzzzzz
Asıl siz hosgeldiniz 7. Takimmmmmmmsevindim vallahi sağ baştan say sıralama tamam mı
Daha bugün o şaşı gözlerden sonra mesaj yazacaktım sana nasilsin miu gel özledik diye evde değildim geldim ne göreyim dönmüşsünunutur muyum hiç :)
hellööööööööööööööööööööööö
iyi uykular kuzucum
Hosbuldmm yeter yedigim demi donme vakti geldide geciyohadi yarın itibariye menü vermeye
o eski güzel menülerine diyetine başlıyorsun
sonra eve gidince de kilo bildirimi yapıyorsun hemencik
sen de hoşgeldin melek :)
Ausencia gözlerim şişmiş duy duyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?