Az ağlayayım cuma şokunu atlatayım yazacağımSizleri çok seviyorum be Kaptanım @MiuLego ailene hoşgeldin Esra_4378 sizler olmasanız biz olmazdık ki biz hep beraber biriz begum75 ballı çörek gel ağlaşalım
Eki Görüntüle 2115018
bi de bize laf ediyon kilo aldık diye.sen de domdom olmuşun işteAzcık kilo aldım yağlarımı sık da erisinler
Neeerde o eski kemik miu
Benim salı da leslıe var canım 3 mileEki Görüntüle 2115019
@Floweroflife @hippotalamustevafuk55 Cutemom007 @Sidelya95 Esra_4378 hepfit
Fırtınalar eksik gedik yazın en azından ilk olsun son olsun biz yenelim hadi yakışır bu cumaya be hem de ne yakışır oynayacağım
Mali ben senden önce gördüm doğru söyle
Ağlaam nilişkommmmm hep gül ki hep hep
Susar mısın hani aramızdaydı malimbi de bize laf ediyon kilo aldık diye.sen de domdom olmuşun işte
Hayırlı cumalar canım :)Selamın Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı cumalar
Hadi gözünüz aydın eski evinize döndünüzİnşallah bundan sonra çok daha huzurlu ve güzel bir ortamda devam edersiniz ve herkes hedefine ulaşır tez vakitte keyifle
bi kerede kabul edin bee.siz uyurken biz konuşuyoduk bi kerem
Şişko bu ama
İşte bu ben olabilirim sevdim bunu kuzu
günlükler kesmedi bizi napalım.baktık kimse spor yapmıyo miuyu üstlerine salalım dedik
Selamın Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı cumalar
Hadi gözünüz aydın eski evinize döndünüzİnşallah bundan sonra çok daha huzurlu ve güzel bir ortamda devam edersiniz ve herkes hedefine ulaşır tez vakitte keyifle
Olsun kuzucum 5 lere çok yakiniz
Ellerine sağlık nehirimmmEki Görüntüle 2115019
@Floweroflife @hippotalamustevafuk55 Cutemom007 @Sidelya95 Esra_4378 hepfit
Fırtınalar eksik gedik yazın en azından ilk olsun son olsun biz yenelim hadi yakışır bu cumaya be hem de ne yakışır oynayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?