- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok seviyoruzEki Görüntüle 2115045
herkes beni çok sevecek dimi sevgi açlığım var benim
sever dimi
evet
bir tek beni
evet
vayt falan gelecek bugün
hiç pas vermeyin
onu sevmeyin
beni sevin ki
Miumiim ..ohh ne.güzel cuma ..sen varsın takım var .yıhaa. eksi de var .
Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.3
Fark 600 Eki Görüntüle 2115046
Buraya gelemeyeceğim kuzucum. Ama kilomu bildireceğim. A a a a azzzzsonraaagelir ki görünce @smykmy hadi daha yolumuz hedeflerimiz vardı seninle gel bakalım kzucuğum yuvana
nereye gidemeyeceksin ulaaa
kilo bildirimin nerdeduuur
listeye alacağım seni ben bugün biliyorsun değil mi
işte bu be duymak istediğim cevap
harikasın bernam olay bu kadar basit
kuzu sen bilirsin@MiuLego ben hedef revize etsem mi? Yoksa boyle mi devam edeyim.su an hedefi 58 yapsam bile mezun olabilecek durumdayim gerci :) 55 fln mi yapsak
bugünlük işlerden dimiBuraya gelemeyeceğim kuzucum. Ama kilomu bildireceğim. A a a a azzzzsonraaa
Ama daha erken eccik daha beklicen aşkım
Tabiki yaa sen gelmişsin nereye gideyim benkuzu sen bilirsin
karnende hedef kilon 55 görünsün istiyorsan yapalım :)
sen iste karar ver ben not düşeyim emi
bugünlük işlerden dimi
buradasın yoksa
kafam basmıyor
Sağol canimm. Valla mutlu oldum ya gecen hafta arti 100 gr. Cok uzmustuBeni . Benim regl durumu var . belki daha fazladir eksimÇok seviyoruzBu white
Eki Görüntüle 2115047
Tebrik ederim canım çok güzel zor bir hafta geçirdik hep beraber sonuçta
Şimdi ceza olarak neşelendirecek şarkılar istiyoruz Ondan
Ooo verom maşallah sanaSağol canimm. Valla mutlu oldum ya gecen hafta arti 100 gr. Cok uzmustuBeni . Benim regl durumu var . belki daha fazladir eksim
Aynen ya. Miu bunlara mı dayanamadı yoksa ben olsam asla dayanamazdım çünkü@MiuLego Eflal Çarşamba günü senin ve Aus için bu şarkıları paylaştı ,ağlattı
Sağol canimm. Valla mutlu oldum ya gecen hafta arti 100 gr. Cok uzmustuBeni . Benim regl durumu var . belki daha fazladir eksim
Miu görmemiştir bunları,Aynen ya. Miu bunlara mı dayanamadı yoksa ben olsam asla dayanamazdım çünkü
Canim ya perşembeye benden 2200 ip 50 dk bölgesel yazEki Görüntüle 2115019
@Floweroflife @hippotalamus @tevafuk55 @Makbule007sidelya Esra_4378 @hepfit
Fırtınalar eksik gedik yazın en azından ilk olsun son olsun biz yenelim hadi yakışır bu cumaya be hem de ne yakışır oynayacağım
tamammmmTabiki yaa sen gelmişsin nereye gideyim ben
Çarşambaya kadar yoğunum. Çok sık uğrayamayacağım.
oyy kıyamam minnak kilosuna da üzülürmüş@MiuLego 52.8Çok pis yedim ama sor bir niden yedin Ev taşıyoruz 2 gündür önüme ne koydularsa aç kalmayayım diye yedim gerçi şöyle bir durum var 3 gecedir 1 de uyuyorum hep akşamları ayaktayım regli de salı olmalıydım geçti karnım şiş yani yediklerimi de yakmışım ben bu hevesle sevinçle cumaya gör beni
oo vero haftaya da güzel bir eksi geliyor o zamanSağol canimm. Valla mutlu oldum ya gecen hafta arti 100 gr. Cok uzmustuBeni . Benim regl durumu var . belki daha fazladir eksim
görmem miii@MiuLego Eflal Çarşamba günü senin ve Aus için bu şarkıları paylaştı ,ağlattı
tamamdır kuzucummm@MiuLego 55 yapalim kuzum.hesaplarima gore 60.2 den sonrasi yeter o zaman mezuniyete :) ona da bisey kalmadi
Böyle sporlar unutulmamalı kuzu oooo tabi heyecandan mutluluktanCanim ya perşembeye benden 2200 ip 50 dk bölgesel yaz
Geliyoruz bomba olacak bomba regli de gelir hazır oluntamammmm
menüleri ve sporları ver ama mutlaka bizi sensiz bırakma :)
oyy kıyamam minnak kilosuna da üzülürmüş
haftaya bomba gibi geliyor muyuz her birimiz
oo vero haftaya da güzel bir eksi geliyor o zaman
görmem miii
dinlemem miiiiiii
ciğerim soldu ciğerimmmm
tamamdır kuzucummm
Olur canim öyle yazda sen herkes gorsunBöyle sporlar unutulmamalı kuzu oooo tabi heyecandan mutluluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?