Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni yemek yiyince hazmedi diye bekliyorum biraz ama bu aksam yemekleri agir geliyor bunu da soylemeliyim suan kolumu kaldiracak gucum yok Müzik dinliyorum ve ilk defa gündem takip edebiliyorum iyi oluyormuş geriden gelmemek.
Dedik sana kaç kere bırak geçmişi diye

Bi ohhh çektim ...ufukta listeye girmek var diosun yani. OH bu da yeter . mimleme nolaaar benı. Geldigimden beri bi tek senin olmadgjn bu kötü olAn hafta da .sabittim. yoksa hep eksi ile geldim kaptanim. Ok sen yeter ki iste.
Yeni düzen kurcam zaten . Fiziktedavim bitio. Okulumâ baslicam . herşey bu hafta gecsin haftaya belli olacak. O zaman daha sıkı tutarım veririm. Hemen

Evet ben de su an ayni seyi yasiyorum.Kendimi yeterince ifade edemedim edemedikcede kendime ettim bak diyet miyet hak getire.
kuzum oluyor yanlış anlaşmalar, gitmemelisin diye düşünüyorum. aslında çok şey yazmak istiyorum ama bugün kötü bi gün geçirdim başım ağrıyor, kafamı toplayamıyorum

Tamammm
Ben şunu istiyorum

Bir hafta -1.1
Öbür hafta -400
Sonra sabit
Sonra -1.5

Olmasın

Düzenli olmalı.. her hafta ben rahat olmakıyım verımistikrarlıdır -900 en az gelir demeliyim mesela.. onu o özveriyi özeni istiyorum kuzum..

Tamamda gel güzel eksi ile bu hafta alayım :)

Ben de sabitim Miu'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…