Inşallah kuzumAy yoook üzmeyelim kıyamam
İyiyim kuzum toparlanmaya çalışıyoruz biz de
Daha da iyi olacağız inşallah
Dedik sana kaç kere bırak geçmişi diyeYeni yemek yiyince hazmedi diye bekliyorum biraz ama bu aksam yemekleri agir geliyor bunu da soylemeliyim suan kolumu kaldiracak gucum yok Müzik dinliyorum ve ilk defa gündem takip edebiliyorum iyi oluyormuş geriden gelmemek.
Alıştım artıkHemşom miiu hakkında konuştu beneen duymuş olma
Ay simdi baktım ve sarayca nın gittiğini gordum bısı olmus ama anlayamadım cok uzuldumEvet ben de merak ettim ..bi de @Ahu060812 @aeben nerdelrrrrr
Noliyiiiiii
Hero luk smiley leri mi bunlar
Ah kuzum yerim seni geçmişlerde boğulan çakılımYeni yemek yiyince hazmedi diye bekliyorum biraz ama bu aksam yemekleri agir geliyor bunu da soylemeliyim suan kolumu kaldiracak gucum yok Müzik dinliyorum ve ilk defa gündem takip edebiliyorum iyi oluyormuş geriden gelmemek.
Çalış senin de olsunBiz 70 görsek sevinecez millet 55 diyor
Bi ohhh çektim ...ufukta listeye girmek var diosun yani. OH bu da yeter . mimleme nolaaar benı. Geldigimden beri bi tek senin olmadgjn bu kötü olAn hafta da .sabittim. yoksa hep eksi ile geldim kaptanim. Ok sen yeter ki iste.Yazdım sildim biliyor musun o yazıda
Girersin vero
De ki bana miu ben istiyorum
Menğlerimi de ona göre yapacağım
Ve sana sağlam eksilerle geleceğim
Bana o güveni ver kuzucum
Alırız:)
E gel hadi bu hafta efsane eksi ile
Ama tek haftalık değil biliyorsun
Her hafta düzenli güzel eksi isterim
Dayanamadım yedim diyip bana saç baş yolduracaksan hiç girişmeyelim emi
Deminden beri etiketleyip duruor bizi işi gücü yokAlıştım artık
kuzum oluyor yanlış anlaşmalar, gitmemelisin diye düşünüyorum. aslında çok şey yazmak istiyorum ama bugün kötü bi gün geçirdim başım ağrıyor, kafamı toplayamıyorumEvet ben de su an ayni seyi yasiyorum.Kendimi yeterince ifade edemedim edemedikcede kendime ettim bak diyet miyet hak getire.
Kıymetimi bilmiyor
Ben fark ettim onu nevo
İnşallaaaaaj
Menüleri daha toplaamdım sabret gız
Hepsini toplıcam
AYnen canım
Batırmadan dönersek biz bu işte başarılıyız zaten
Yerim he
TamammmBi ohhh çektim ...ufukta listeye girmek var diosun yani. OH bu da yeter . mimleme nolaaar benı. Geldigimden beri bi tek senin olmadgjn bu kötü olAn hafta da .sabittim. yoksa hep eksi ile geldim kaptanim. Ok sen yeter ki iste.
Yeni düzen kurcam zaten . Fiziktedavim bitio. Okulumâ baslicam . herşey bu hafta gecsin haftaya belli olacak. O zaman daha sıkı tutarım veririm. Hemen
Kaç kilosu kilo uyar mi banaYar bana bi morti
Girmeyecek nereye gidiyormuş burdakuzum oluyor yanlış anlaşmalar, gitmemelisin diye düşünüyorum. aslında çok şey yazmak istiyorum ama bugün kötü bi gün geçirdim başım ağrıyor, kafamı toplayamıyorum
Başla buradayımGeldiysen baslayabilirim
Ben de sabitim Miu'mTamammm
Ben şunu istiyorum
Bir hafta -1.1
Öbür hafta -400
Sonra sabit
Sonra -1.5
Olmasın
Düzenli olmalı.. her hafta ben rahat olmakıyım verımistikrarlıdır -900 en az gelir demeliyim mesela.. onu o özveriyi özeni istiyorum kuzum..
Tamamda gel güzel eksi ile bu hafta alayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?