Bugun cok fenaydi
Bu telden mi durtuluyorEki Görüntüle 2118225
gittim
önemli bişey olursa telden dürtün beni emi
herkes kendine morti bulsun bakayım
zorunlu!
Hahahaha
Akıllı tel azizliği cancağızım
Vaysssss vayt sporu coşturdu ama bildirim yok kilo!Ayyy sporu unutmadan yazayım sonra aç karnımı doyuyarim kahvemi alıp geleceğim
Spor bildirmi
1250 ip atlama 250 point
20 dk lessie 60 point
Toplam 310 point
Hala gelecek onun sancısı ve kızımın kucak derdiyle bu kadarcik oldu
@MiuLego @nehirnil111
Vaaaayyyyyyttttt kız noldu sesin çıkmıyo tevocu seni
Ama füzelerin var hihuhahhahauaha
Bu telden mi durtuluyor Eki Görüntüle 2118246
@MiuLego kız ne diyiBana hic ye dememisti bak sana diyor cunku beni daha çok tutuyor yaaa
Oy insallah kayinvaliden bu hafta butun hamaratligini senin evine tasiyarak gostersin amin cok aminnnn
Çıkar sesim Esra miu tefoyu tutuyormus bu hafta o zaman bende seni tutuyorum hele bu haftada yenme tefoyu döverim seniVaaaayyyyyyttttt kız noldu sesin çıkmıyo tevocu seni
Oyy kuzucum benim. Yanağından bir fıstık al benim yerimeBende seni kutlarim (tevoyu sectigin için gicigim sana ama neyyyseee)
Canim şuursuzca yiyip artida gelebilirdin bende adım bak 0.1 saraya cıktı biz bir takımız bu hafta sen haftayatevafuk55 olabilir yani
Şaka bir yana iyi kötü hepimiz uğraşıyoruz ki sen hiç çiş cos yapmadin kendini uzme
Ağzımdan aldın desem...Sakami
Piki vıytımMenü de leblebi çok balım yarım cb geçmesin onun dışında şahane menu
@MiuLego kız ne diyi
Hakkaden ona ye dememistin hatta kizdin
Canim ben etiketlenmedigim mesajları bile girurumEtikete bog seni ancak oyle fark ediyor
Çıkar sesim Esra miu tefoyu tutuyormus bu hafta o zaman bende seni tutuyorum hele bu haftada yenme tefoyu döverim seni
Ben sessiz ama derinden yükseliyorum çünküOooo çok iyi noktaya parmak bastınben nasıl kaçırdım bu fırsatı
Bu cuma kaç olursa olsun bildiririm kuzum sabahın köründe kalkıyorum o yüzden hemen bişey yiyip içiyorum cuma paylasirimHahahahaolsun biz seni böyle de seviyoz
Vaysssss vayt sporu coşturdu ama bildirim yok kilo!
çok fenasın
Ama füzelerin var hihuhahhahauaha
Ayyy soğuk espri bayılrım
PuhahahahajaCanim ben etiketlenmedigim mesajları bile girurumEki Görüntüle 2118248 kıskanma sekerim fatma benim
Oo çok sertBen sessiz ama derinden yükseliyorum çünkü
Bu cuma kaç olursa olsun bildiririm kuzum sabahın köründe kalkıyorum o yüzden hemen bişey yiyip içiyorum cuma paylasirim
Bana gel geceBen gaçtım hatunlar gece gelebilirim inşallah öpüyorum
Yalan mi soyluyoz gercekler bunlar@MiuLego kız ne diyi
Hakkaden ona ye dememistin hatta kizdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?