Cok tatli olmus
yendim demi
bakim.valla yenmişim
Canım sen kaptan yardımcısısın diye sana söyledim mortilerKızlar hepiniz sahanesiniz ya bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo hepinize işte bu işte bu kilolar gidiyor hepinize binlerce kez teşekkür ederim......
Bizim.her göbek atışında uçarsın filavirrrrimmmBen ben mezdekeye üçüncü olurum!!
A ha ha esra yaTevocular
Whiteblacklife hippotalamus @Nevreste @Lunya @matematik61 @Sidelya95 hepfit
Esracilar @MiuLego
Nego
@Floweroflife @igdedalicakil80 @vorones Konyakk
Evettt beni secmeyen tevoyu seçen güzel arkadaslarim
Giz pek kararliydiniz
Beni seçin diye ağladım yalvardim
Yok anam biz tevocuyuzneler neler
Dediniz bakalım ne dedinizEki Görüntüle 2118170 Eki Görüntüle 2118171 Eki Görüntüle 2118172 Eki Görüntüle 2118173 Eki Görüntüle 2118174 Eki Görüntüle 2118175 Eki Görüntüle 2118176 Eki Görüntüle 2118177 Eki Görüntüle 2118178 Eki Görüntüle 2118191 Eki Görüntüle 2118192 Eki Görüntüle 2118193 ayy neler neler konusulmus yaatabi bir hafta bunları topladım bu gün için
Evet beni desteklediğiniz için çok teşekkür ediyorum bana güvendiniz yoldaslarimsimdi zafer zamanı
Ama en çok teşekkürü kime ediyorum
@tevafuk55 bu hafta önüme a kadar çok çiş cos ne dersen geldi evde yokken diyet kolay
Amaaaaaa gözünün önünde varolunca sabretmek çok zor senle morti olmasam bunlara hayır diyemezdim teşekkürler tevo teşekkürler turkiye
Ayy sanki forum birincisi oldum ne çok abarttım maksat muhabbet olsun gülün diye
Anladım balım ya işte teldeyim ben hep hiç PC girmiyorumCanım sen kaptan yardımcısısın diye sana söyledim mortileranlamışsındır zaten. .
Ne gerek var kikızlar nolur birileri morti sonuçlarını renkli menkli kocaman puntolarla hazırlasın
mali-eflal
esra-tevafuk
matematik-sidelya
hatırladıklarım bunlar.. bana yardım etsenize yetşiştiremiyorum daha listeyi hazırlayacağım
Önden de iyisin yavrum
Yaaa oyleymis esraciyiz dedin sonra kizdin tevocuyuz dedin hani gonul bagi
Eflalim sabah ekmek yemeseydin keşke çok karbonlu olmuş bol bol su iç balım2 mart menüsü
Kahvaltı (10.00) : 1 tost, 3 zeytin, dom, sal, bib
Akşam (17.00) : 6 kaşık mantarlı tam buğday makarna, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego
Whiteblacklife
Ausencia
Menü çok güzel balım ama ıspanakla yoğurt da hayır yeme demir emilimi için ikisini bir aradaBugünkü menu: sabah 2 bardak su biri limonlu
Kahvalti öğlen geç yedim cunku 13:00 2 yumurta biber çökelek 2 çatal peynir domates
ara 17:00= kahve
18:50=ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
2 litre su icildı. . Spor etiketliycem daha yapmadım@MiuLego Whiteblacklife
Aslında akşam karbon yiyeceksem sabah yemiyordum. Doğaçlama oldu bu sefer plansız. Yarın telafi ederimEflalim sabah ekmek yemeseydin keşke çok karbonlu olmuş bol bol su iç balım
Tamam balım bu defa hafta sonları cozutmuyoruz demiAslında akşam karbon yiyeceksem sabah yemiyordum. Doğaçlama oldu bu sefer plansız. Yarın telafi ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?