neden acaba begüşşşşşşşşşşbana kazık hedef vermişsin ama
begüm bunu beğenmedi
Canım günaydın ben cuma gününfen ona özel mesaj attım cuma olması nedenıyle bana dönemedi sana yazcm dedi ama işte sonra köpeğinin durumu annesinn rahatszlgı nedeniyle unuttu sanırım. Bu arada. @MiuLego cok gecmiş olsun.Rabbim yardım etsin canım.Bence formu doldur miulegoya özel mesaj at.. burada sohbetlere katıl menü ver.. Sonra miulegonun cevabını bekle
bi ben yokum deseneHarika olmuş keşke benim olsaBu hafta sonu cumartesi misafir ağırlayacağım hem de 3 aile ya da 4 biliyorsun yani perşembeden işlerim başlar artık arkadaşlar da toplanalım diyor şehir dışındaki arkadaş gelecekmiş pazar ya da perşembe akşam da onlarla buluşursak ohh
Kız hani kardeşinin diyetini yapacaktın, niye hızlanmayı dusunuyon yine
Fıstık gibi diyet yazmıştın sen hande hurmanın şekeri sana iyi gelmez diye düşünüyorum
Canlar bu detoks niyetine inanilmaz odemim var kilom 82.5 hizli bir odem atmam lazimInstagram da yapanlar var iyi sonuç aldiklarini okudum canim
eneeeeeeeeeee hayalimdeki bonusKıskançların bonuss geldi haaanımmmm
Miu agnesi paylaştıkça ula diyodum bi tane bana benzeyen vardı ama neydi nerdeydi....
Eki Görüntüle 2119346
home filmi tip karekteri
Espirileri duyar gibimiyizzzz hele tipe hele
ay çok şekeeerr.bayıldım bunu koysana avataraKıskançların bonuss geldi haaanımmmm
Miu agnesi paylaştıkça ula diyodum bi tane bana benzeyen vardı ama neydi nerdeydi....
Eki Görüntüle 2119346
home filmi tip karekteri
Espirileri duyar gibimiyizzzz hele tipe hele
hande kuzucum geçmişi okumadım amaaaaCanlar bu detoks niyetine inanilmaz odemim var kilom 82.5 hizli bir odem atmam lazim
Kardesimin diyeti sabit kalacak
Kendisi bu isin uzmani oldu
Spor merkezinde hocalik yapiyo
Ona kalsa yag yakici kullandiracak ben istemiyorum ek gida takviyesi
Hastada olamadim cok sisligim var
ay çok şekeeerr.bayıldım bunu koysana avatara
Ne güzel Günaydın o öyle DeynebimGünaydın 7.takım,günaydın sabah işe gitmek için kalkanlar ,eşini işe ,çocuğunu okula gönderip neti açanlar,otobüste arabada iken KKya girenler,hafta sonu giremeyip geçmişi okumaya çalışanlar,erken kahvaltı yapmak ,spor yapmak için erken kalkanlar ,kocaman hayırlı sabahlar,yeni haftanın gönlünüzce geçmesi dileğiyle
Ha bu arada 4 ziyaretçi varmış,size de günaydın gız
Günaydın canım hayrolsun inşallahHerkese gunaydinnnnnicimde bi sıkıntı var hayrolsun inşallah
Günaydın canım hayırdır neden o kadar az uyudunGünaydın.. gece bi iki saat uyku ile duran bi hippo bırakalım buraya
Günaydın işleyen demir ışıldar başladık bismillahGunaydinnnn
Benim de mesai baslasin.
Kahvalti park yuruyus temizlik yemek ...
Kaptanım ne oldu minnoşa Rabbim korusun nasıl şimdiKuzum bugğn belli olacak
Dün sıfır tepki veriyordu bize
Sabaha çıkar mı diye bırakmıştık
Gece aradık bize hırlıyor havlıyor kendinde dediler hatta damar yolu bile açtırmamış ısırmaya çalışmış:))
Sabaha çıkarmılık kadar kötü değil dediler az rahatladık.
Bugün öğlesen sonra asıl veterineri gelip bakacak bakalım
Günaydın Bonuscan sümbüller için teşekkürler misler gibi koktuGünaydınnn
Yeni haftaya, yeni güne, yeni aya, yeni mevsime, diyete bismillah
Camın önündeki mor sümbüllerimin de selamı var size
Eki Görüntüle 2119320
Günaydın canım neden depresifsin bakalım gel buraya anlat rahatla içini sıkan nedirGünaydınnnn
Buaralar hafif bi moralsizim, uyku hali depresif takılıyorum. Çok gelemedim, hastalarımıza şifa versin allah. Hepinizi öpüyorum
Günaydın Maliiii sütüm hazır mıGünaydın
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın kızlar .
İyi haftalar
Vücudun kafan yorgun ondan oldu kuzum beni de bıraksalar öyle yatarımEki Görüntüle 2119324
günaydın kızlarherkese hayırlı mutlu sağlık dolu bir hafta dilerim
çok kötü bir hafta sonu geçirdim
ne yemek yaptım ne temizlik sadece yattım ,kah salondakah yatağımda
neden böyleyim bilmiyoum ruh halim hiç iyi değil
Günaydın musmutlu haftalar inşallahGünaydın mutlu haftalar herkese
neden acaba begüşşşşşşşşşş
eneeeeeeeeeee hayalimdeki bonus
Eki Görüntüle 2119347 arkadaş olalım mıbize gel bi drink ikram ederim hem sana
Eki Görüntüle 2119349
Gözleri tamamda bu kadar esmer değilim keşke olaydım :)) ayrıca bonusta değilim ama adımdan dolayı hep öyle kıvırcık hissediyorum
bugüne süt mü kalır kız .çarşamba günü sıcak sıcak vericem sözNe güzel Günaydın o öyle DeynebimGünaydınlar nasılsın
Günaydın canım hayrolsun inşallah
Günaydın canım hayırdır neden o kadar az uyudun
Günaydın işleyen demir ışıldar başladık bismillah
Kaptanım ne oldu minnoşa Rabbim korusun nasıl şimdi
Günaydın Bonuscan sümbüller için teşekkürler misler gibi koktu
Günaydın canım neden depresifsin bakalım gel buraya anlat rahatla içini sıkan nedir
Günaydın Maliiii sütüm hazır mı
Günaydın kuzum nasılsın
Vücudun kafan yorgun ondan oldu kuzum beni de bıraksalar öyle yatarım
Eki Görüntüle 2119348
Günaydın musmutlu haftalar inşallah
Günaydın ballı kaptan
Eki Görüntüle 2119351
giderse çok ağlarsın amaBONUUUUUSSS EVİNEEEEEEEEE
7. TAKIM NEYİNEEEEEEEEEE
BURALAR AGNESİNDİR AGNESİN KALACAK
Eki Görüntüle 2119352 Eki Görüntüle 2119353 Eki Görüntüle 2119354 Eki Görüntüle 2119355 Eki Görüntüle 2119356 Eki Görüntüle 2119357 Eki Görüntüle 2119358 Eki Görüntüle 2119359 Eki Görüntüle 2119360 Eki Görüntüle 2119361 Eki Görüntüle 2119362 Eki Görüntüle 2119363 Eki Görüntüle 2119364 Eki Görüntüle 2119365 Eki Görüntüle 2119366 Eki Görüntüle 2119367 Eki Görüntüle 2119368 Eki Görüntüle 2119369 Eki Görüntüle 2119370 Eki Görüntüle 2119371 Eki Görüntüle 2119372 Eki Görüntüle 2119373
bi ben yokum desene
bende gelcem banane bananeee
oyy şaka bi yana allah kolaylık versin kuzum,bunuda atlatda dinlen artık biraz,zaten miniciksin çok yoruldun
çok sağol canım Allah razı olsunCanım günaydın ben cuma gününfen ona özel mesaj attım cuma olması nedenıyle bana dönemedi sana yazcm dedi ama işte sonra köpeğinin durumu annesinn rahatszlgı nedeniyle unuttu sanırım. Bu arada. @MiuLego cok gecmiş olsun.Rabbim yardım etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?