Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar
İşyerindeyim ben.. öğleden sonra çıkıcam ama.. annemi alıcam bi kahve içeriz dışarıda.. iyi gelir bize..
Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız![]()
çörek bayatlamaya durdu diyoninşallah çözülür bu sorun
gerçekten can sıkıcı ama senden ötürü olmadığı anlaşılır heralde
yani o kadarda çıtır sayılmam
azcık karta kaçıyorum artık
neden ilgilenmiyor sence
vurulmaktan hali kalmadıda ondan
sen geç geç kaldın bugün hayırdır?
Canlar
İşyerindeyim ben.. öğleden sonra çıkıcam ama.. annemi alıcam bi kahve içeriz dışarıda.. iyi gelir bize..
oy canım benim ya canımmmmmmmmmmm
Allah cuma günü harika eksiler görmen için yardım ediyor sidelyammmBugün yibe kv misafir geliyormuş. Dün akşam eşime şakayla karışık dert yandım. Hem hamur işi tatlı oluyor benim de canım çekiyor gitmek istemiyorum dedim.
Bugün yine nefsimle çetin bir savaşa hazırlanıyordum kiiiii kv bu kez çok şükür yemek hazırlamış. Hem de sebze yemeği de var.
Allah'ım çok şükür çok şükür çok şükür![]()
sen beni mutlu edeceksin.. cuma günü!Yarım grisini kepekli yedim. Cok mu günah ki cis ki. . Ama yurüyerek geldim. .
Nedense moralim bi bozuk. Ya. Aslında mutlu olmam gerek ama işte .. havadan sanrimmm . @MiuLego nerdesin . Mutlu et beniiiii
Allah yardımcın olsun kuzucum dik durZor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyimallah hayirlisini versin
herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru
![]()
canım benim canım büşram
canoo korumadakilerde etiketliyor öu ben etiketlenmiyo heralde diye etiketlemedimEki Görüntüle 2119857
@Ytmzhippotalamus K konya4207 @Lunya
Whiteblacklife @Sidelya95
vorones
cakil80 @Portakal Sulu Ordek
GunesinKizi35
HAbibte
Antepia27
Melegiimm22
Starlar sporlarınızı yaptınız ama beni etiketlemeyi unuttunuz diye umut ediyorum yoksa silkelenmemiz gerek bugün Salı ama çok az sporlar![]()
Kız kardeşimle bazı mevzuları konuşuyorduk dedikodular düğün işleri gelin saçı derken benim cumartesi ne menü yapacağıma kadar konuştukinşallah çözülür bu sorun
gerçekten can sıkıcı ama senden ötürü olmadığı anlaşılır heralde
yani o kadarda çıtır sayılmam
azcık karta kaçıyorum artık
neden ilgilenmiyor sence
vurulmaktan hali kalmadıda ondan
sen geç geç kaldın bugün hayırdır?
Arabistan tatlim..hande ya çok tahlikeli cnm 7 gün hemde şeker sorunu olan birisi için
lütfen bırak protein beslen bak yine gidecek kilooo
hangi ülkeesin sen cnm ?
ay bi mühür ile hayat degişiyor ya
Bizde seni çok seviyoruz kaptanımCanlar
Canım spor grubunda olan herkes etiketliyor spor yarıştırıyoruzcanoo korumadakilerde etiketliyor öu ben etiketlenmiyo heralde diye etiketlemedim
tamam cankm hiperstarken begüşteydim bu hafta sporum az evin işi çok yapamıyorum kuzum sende yim galibaCanım spor grubunda olan herkes etiketliyor spor yarıştırıyoruz![]()