Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego :KK200:
images
images
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

inşallah çözülür bu sorun
gerçekten can sıkıcı ama senden ötürü olmadığı anlaşılır heralde

yani o kadarda çıtır sayılmam
azcık karta kaçıyorum artık

neden ilgilenmiyor sence
vurulmaktan hali kalmadıda ondan

sen geç geç kaldın bugün hayırdır?
çörek bayatlamaya durdu diyon:KK45:
olsun sütle de güzel yenirsin sen:kk77:

Canlar
İşyerindeyim ben.. öğleden sonra çıkıcam ama.. annemi alıcam bi kahve içeriz dışarıda.. iyi gelir bize..

Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız:KK200:

sende iyki varsın kaptanım:KK200::KK36:bizde seni çok seviyoruz:KK37::KK15:
annene çok selamlar (tabi bizi biliyosa yoksa anlatması sıkıntı:KK53: ay bizi bitek biz anlıyoruz bu konuda :KK45:)

vorones vorones canım menün kötü galiba vallahi linç edecekler seni:skandal:haklılar ama:sinirli:

kuzum sen listedesin her yediğin şey bir başkasının canının çok isteyip de yemediği bir şey olabilir vicdan yap lütfen.. beklenti büyük senden..

meta nın ekmeğini yiyorsun bu kesin.. hadi 3 gün çok sıkı tut.. aç kal demiyorum emziriyorsun ama kararında dengeli ye.. tartı kontrolünü düzenli yap ve ödemlik şeylerden kaçın..

Metan ile harika eksi gelecektir işi sıkı tut sana güvenen bir miu var üzme onu:KK200:

göreyim seni

Bugün yibe kv misafir geliyormuş. Dün akşam eşime şakayla karışık dert yandım. Hem hamur işi tatlı oluyor benim de canım çekiyor gitmek istemiyorum dedim. :KK70:
Bugün yine nefsimle çetin bir savaşa hazırlanıyordum kiiiii kv bu kez çok şükür yemek hazırlamış. Hem de sebze yemeği de var.
Allah'ım çok şükür çok şükür çok şükür:dua:
Allah cuma günü harika eksiler görmen için yardım ediyor sidelyammm

Yarım grisini kepekli yedim. Cok mu günah ki cis ki. . Ama yurüyerek geldim. .
Nedense moralim bi bozuk. Ya. Aslında mutlu olmam gerek ama işte .. havadan sanrimmm . @MiuLego nerdesin . Mutlu et beniiiii
sen beni mutlu edeceksin.. cuma günü!

ben dipteyim zaten.. soprumluluk sende.. miu yu mutlu etme sorumluluğu:KK200:

Zor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyim:işsiz: allah hayirlisini versin:dua::dua::dua::dua: herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru:110::110:
Allah yardımcın olsun kuzucum dik dur

hallolacak inşallah hayırlısıyla

inşallah çözülür bu sorun
gerçekten can sıkıcı ama senden ötürü olmadığı anlaşılır heralde

yani o kadarda çıtır sayılmam
azcık karta kaçıyorum artık

neden ilgilenmiyor sence
vurulmaktan hali kalmadıda ondan

sen geç geç kaldın bugün hayırdır?
Kız kardeşimle bazı mevzuları konuşuyorduk dedikodular düğün işleri gelin saçı derken benim cumartesi ne menü yapacağıma kadar konuştuk :confused:Ördeğim halin kalmamış diyorlar doğru mu :KK8: @Portakal Sulu Ordek

241169.webp

Back
X