sağolsun ,ama tüyoyu verdim gerisi sendeYoook çok zanaatkarmis arkadas,sen niye bana yapmiyon didi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolsun ,ama tüyoyu verdim gerisi sendeYoook çok zanaatkarmis arkadas,sen niye bana yapmiyon didi![]()
sağolsun ,ama tüyoyu verdim gerisi sende![]()
O kısmı kopyala mesaj bölümüne yapıştır, doldur sayfada yayınla bir de özel mesaj olarak miuya gönderMerhabalar uzun uğraşlarım sonucu artık bende buradaym.ilk sayfadaformu gördüm ama nasl doldracm form aktif gözükmüyor.yardımcı olabilir misiniz?
Yime diyecem kızacan banaKvalidemdeyim ve ben.seviyorum diye keskek yapmış napacam beeen![]()
canım keşkekte zararlı bişey yokki.buğdayla et var.bugün salı az bişey yiyebilirsin bence bikaç çatalKvalidemdeyim ve ben.seviyorum diye keskek yapmış napacam beeen![]()
Herşeyi anladimda niye zenci poposu kiz@MiuLegohepfit @begum75 @Lunya kocamın geçen seneki doğum günü pastası
%100 mali yapımı
Eki Görüntüle 2119998
Ben hiç sevmem mama gibiBen hayatımda Keşkek yemedim
Nassı bişiy acaba?
![]()
Diyetimn ilk günü yemek istemiyorm ama üzülür kadinYime diyecem kızacan bana3 kaşık ye
![]()
Seninkilere benzemiyor sanirim ha ha haBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
Oyle yapim insaAllah yemesem üzülür çünkücanım keşkekte zararlı bişey yokki.buğdayla et var.bugün salı az bişey yiyebilirsin bence bikaç çatal
Ayy senin kocan türkçe bilmiyo dimi :))Totolu pastayı
Yaw anlamaz zaten yazılardan merak etme
adam zenci seviyo napimHerşeyi anladimda niye zenci poposu kiz
Kız hiç zenci poposu görmedin mi?Herşeyi anladimda niye zenci poposu kiz
Çikolatalı diye :))Herşeyi anladimda niye zenci poposu kiz
hoşgeldin canımMerhabalar uzun uğraşlarım sonucu artık bende buradaym.ilk sayfadaformu gördüm ama nasl doldracm form aktif gözükmüyor.yardımcı olabilir misiniz?
Evet bilmiyorAyy senin kocan türkçe bilmiyo dimi :))
Bende nasıl anlaşıyorsunuz dicektim.. kaç dil biliyor sun??Evet bilmiyor
Niiihaahhaaahaahaaaa
Ben portekiççe biliyorum ama
![]()