- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Canim yaa ama görünce keyfin yerine gelirdiYok görmedim bir şey görecek halim yok canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaa ama görünce keyfin yerine gelirdiYok görmedim bir şey görecek halim yok canım
Bizim yoneticiye yemekleri geliyor surekli 3 ogun ara ogunde hazir bide aksam bile paket sicak oluyor sogumuyor sadece aciyor o kadar oyle yasamak kolayİse geldim şimdi. Sabah 1 peynir 2 zeytin attım ağzıma . Çalışırken böyle hazırlayanim olsa keşke.neyse öğlen gider yaparm
![]()
Bugunmu ee dünde dolma vardı dimiYok 2 elma dilim pattis günahım var o kadr![]()
Malî kocasina doğum günü pastası olarak bunları yapıyormuş bugün gel bunu konustukKızlar geçmişi pazarın yarısını kadar okuyabildim varsa önemli bı nokta soyleyiverin bana okuyacak kadar iyi degilimmmm
Eki Görüntüle 2119857
@Ytmz @hippotalamus @konya4207 @LunyaWhiteblacklife @Sidelya95
vorones
cakil80 @Portakal Sulu Ordek @GunesinKizi35 @HAbibte @Antepia27 @Melegiimm22
Starlar sporlarınızı yaptınız ama beni etiketlemeyi unuttunuz diye umut ediyorum yoksa silkelenmemiz gerek bugün Salı ama çok az sporlar![]()
Kız gercektenmi ben adama göstersem sen emin misin zayıflama grubuna yazdığına der
Evlere erötük pasta yapılır haniiimm
Koruma ustası mi dmeistim sana ben![]()
Yazıom canın çekmez umarımTamam merak ettim
Güzel menü balım afiyet olsun
Benimki tuhaf ondan bende tubafim degisikiz bizKız kıza gir gir yaptığımızı da tahmin ediyor canım
Yazıom canın çekmez umarım![]()
Evet kız . pilav ekmek yemedim bugün . Guven banaBugunmu ee dünde dolma vardı dimi
Yulaflı bisküvi sevmedim kuzum onun dışında güzel.menu spor var mı spor
Benimki tuhaf ondan bende tubafim degisikiz biz
Evet kız . pilav ekmek yemedim bugün . Guven bana
Halam geldi
Ya lele yaaa leleee
![]()
Kuzu ben de dağıldım ama toparlamaya çalışıyorum, gel iki muhabbet et acilYok canım. Düzene koyacak gibi değilim umarım iyice dağılmam![]()
Kuzum ağlaman iyi olmuş ama yıpratma kendiniMium şimdi okudum geçmişe anca bakabiliyorum
Kuzum geç oldu çok sıkıntı larim var o yüzden ağlıyordum iki gündür üstüne bu haber bilmem tanınacak sevmek bı hayat işte arwen o güzel gözleri aklıma geldi bide onun için ağladım mis gibi
Sonra içimden en azından canı acimayacak artık dedim.Ne garibim bu ara kızım bı şişe reçeli kırdı oturdum başına recele ağladım üstüne....
Basin sağolsun kuzum rabbim daha beter acilardan korusun seni
@MiuLego
Ben varya eşimde öyle birşey görsem parçalarımYok ya biz ikimizde gir giri severiz. Kız kıza ne karikatürler gidiyo whatsapp danarada ona da denk geliyor, güler geçer
![]()
Ben varya eşimde öyle birşey görsem parçalarım![]()
Bizde çok yaparizYok ya biz ikimizde gir giri severiz. Kız kıza ne karikatürler gidiyo whatsapp danarada ona da denk geliyor, güler geçer
![]()
Kuzum sadece badem adeti fazla geldi gözüme onun dışında şahane menü spor da var harikasın makbusAy kızlar basım catlıyır bu sabahcılık bana hıc yaramadı yav
Menum
6.00
Sabah 2 has yumurta 2 ceviz domates salatalik turp
12.0
Oglen 3 köfte kadar tavuk haslanmis lahana eksılemesı
16.0
Ara 20 badem 1 hurma
Aksam 18.00
120 gr ton balık eklenmiş salata
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt 3 bardak da odem cayi
@MiuLegoWhiteblacklife