enee kıyamamKopyalayip yapamamis elle yazmis :)
Doldurdum ya @MiuLego dün paylastm hatta kopyalayamdm hepsnı elden yazdm sanada ekden yazıp özelden göndereymmidedm ya kaptanım...senn cevabnı beklıyodum..:) e hani sen formu bile doldurmadın başlangıç tarihini kilonu vs bile alamadık
doldur şu fprmu da bana da özel mesaj at sayfada da paylaş hem seni tanıyalım iyice
günaydın
oy kuzum dün içtin mi sıcak birşeylerBenimde boğazım çok kötü
ay doğru yaaaaaaAaa kaptanım nasıl unutursun Begüş orada ya trafiği kapattırdılar kesin geçişi var@begum75 Ankara felç sebebi sensin
Gülüyorsun demekki bana o şarkıyı niye yazdigini da gördüm ve gülüyorsun bravoo
afiyet olsun kuzucuğumaSütlü kahvemi içiyorum
İyiyim gayet iyiyim.
sorma sormaOrnek menüm beni örnek alın
Ne kadar hafif bir menü yok gibi
Ayyy hariika bi mesajj ve sonunda beklediğim mesaj geldiiiiiii***10. TAKIM 465. ETAP*** DÖRDÜNCÜ
elfkkk(66.5/67.1/+0.6/%-0.90)kendi isteği ile ayrıldı
elfkkk canım senin geçmişe baktım en son bu var doğru mudur? 465. etapta kendi isteğin ile 10. takım listesinden ayrılmışsın.. 15 Mayıs 2016'da..
KARAR DEFTERİ der ki;
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Senin 6 ayı geçtiği için yeni üye olarak işlem yapabilyoruz. 2 hafta deneme süren var en az! sonrasında paylaşımların yeterli menülerin düzenli kilo verişin istikrarlı ise; yani içime sinerse eğer takıma da adapte olursa liste olabilir..
bakalım zaman ne gösterecek..
deneme süren 1. sayfadaki formu doldurduğunda başlayacak..
ve hoşgeldin
başlasdı bile ben çok heyecanlıyımGünaydın kızlar.
Bugün Çarşamba
O zaman heyecan başlasınn
e heralde meleğimAyy tamam kzum
Heycan yaptm bak oyle diyince
kuzum göndermek zor oluyorsa gönderme.. buldum geçmişte.. ben halledicem :)Doldurdum ya @MiuLego dün paylastm hatta kopyalayamdm hepsnı elden yazdm sanada ekden yazıp özelden göndereymmidedm ya kaptanım...senn cevabnı beklıyodum..
Günaydııınn
Sağol canim herşey fit olmak içinbu paylaşım çok güzel
esra kuzum çok seviyorum senin bu tarz paylaşımlarını çokk faydalı bilgiler öğreniyorum ben kendim için. Eminim hepimiz de öyleyiz
tamam kuzum yedim sen nasılsınGelcem kuzum yarışmaya sizlere bakmaya
evet kararında ölçülü yiyebilirsin sen korumadasın
kaldı ki sütlü tatlı mis mis
nerden bildin kızAy sorsak kasap yorgunum dedi döndü popoyu uyudu der
Ama yer miyiiiiz yoooo
Ayyy hariika bi mesajj ve sonunda beklediğim mesaj geldiiiiiii
Daha sabah attım foto böylemi hiç
Ya iste akşamları okadaaar hafif besleniyorumsorma sorma
zaten yemek nerde masada diye baktım
baya aradım görünmüyordu o kadar minikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?