Gelcem kuzum yarışmaya sizlere bakmayaBende katıldım ki yine yarışmaya@MiuLego akşama yiyecem yaptığımı 4 tatlı kaşığı misal
Kopyalayip yapamamis elle yazmis :)
YENECEĞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZYicem seni ama püre kıvamında isterim
Bu kadar atıp tutup da yenilirsemAllahım nolur nolur metamı costur irademi coştur yağlarımı uçur.. subhaneke dinimiz aminnn
Bonuscan GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
Hayırlı, merhametli, egosuz bir gün olsun inşallah..
Eki Görüntüle 2120317
Günaydın canım pes etme kilo duraksamıştır inat ediyordur kıracaksın zincirleriniGunaydin herkese hayırlı sabahlar az kaldı kopma noktasındayım yine allahım hıc bısı yemiyorum kilom tırmanıyor sanki cumaya duser umarım 6 da tartılmanın etkisi de var sanki of allahım bu sabahcılık carptı benı yaa resmen mal gibiyim
Günaydın canım millet sabah sabah kavga edecek enerjiyi nereden buluyor anlamam ben gözümü serviste zor kaldırıyorumGünaydın millet
Sabah sabah serviste kavga çıktı, beynimi yediler
Bugün pattis detoksu yapicam kötü durumdayim
Günaydın canım pes etmek sana hiç yakışmaz asla öyle hayal edememGünaydın
@MiuLego canoo bu hafta kiloda son direnişim gibi görünüyor, ilk defa dayanamıyorumizne mi çıksam cuma
Ahahaha Günaydın öğretmenim Allah kolaylık versinGünaydın bebislerr.Dolmustayim
Benimde boğazım çok kötüTüm takım hasta kimşn nazarı değdi ulen
Aaa kaptanım nasıl unutursun Begüş orada ya trafiği kapattırdılar kesin geçişi varHala teafikteyim
Tandoğanı kapatmışlar
Daha doğrusu oraya kadar olan tüm yolları
Teafik felç
Kafayı yicem
Günaydın canımGünaydın efem
hiçbişey olmaz senin meta ile biz iyi anlaşıyoruz
Eki Görüntüle 2120344
nilişkom iyiyim sen nasılsın
biz yine omuz omuzaaaa begüşüm nerde ki
AAA BUNU KAÇIRMIŞIMHalam geldi
Ya lele yaaa leleee
CANIM BENİM CAN ARKADAŞIMMium şimdi okudum geçmişe anca bakabiliyorum
Kuzum geç oldu çok sıkıntı larim var o yüzden ağlıyordum iki gündür üstüne bu haber bilmem tanınacak sevmek bı hayat işte arwen o güzel gözleri aklıma geldi bide onun için ağladım mis gibi
Sonra içimden en azından canı acimayacak artık dedim.Ne garibim bu ara kızım bı şişe reçeli kırdı oturdum başına recele ağladım üstüne....
Basin sağolsun kuzum rabbim daha beter acilardan korusun seni
@MiuLego
harika spor bu60 dakika tempolu yürüyüş=150 p
30 dakika eliptik=120p
Toplam=270 p
begum75 begüsüm kuzucum
@Portakal Sulu Ordek
iyi misin bugün bakayımKuzum ben kvdeyim. Misafir vardı pertim çıktı. Şimdi uzandım biraz. Birazdan kalkacağım yine
@MiuLego sen benim esraya gönderdiğim şarkıyı gordun mu :) etiketlediydim seni
buldum oniiiiAdınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...
ben iyi olurum sen de iyi ol canımBuralardayım tatlımmm. Acılarını hatrlatmak istemiyorm oyüzden köpüşün içn bşy yazmamştm bgn gördm.
Canım birde ben diyet işini saldım biraz.
Kaç haftadr kızım ben hastaydk atamadk üzerimzden hala.
Hele havalar bi ısınsın yürüyş filan yaparm ben. Ramazan geliyor ramazanda da kilo almıyorm ben tek öğünle oruç tutuyorum.
Abartıp yemiyorm korumada gbi besleniyorm işte öyle.
Sen de iyi ol tmm canm.
Adınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...
2018 mezunları ile başlandı canısı kep olaylarına
kaptancım benim neden mezuniyet sapkam yok 44.9 mezun oldum bide kuş kadar
Gülüyorsun demekki bana o şarkıyı niye yazdigini da gördüm ve gülüyorsun bravoogördüm SENDEN ÇOOOK VAAAR
harika görünüyor bu salata fılavır keşke benim olsaymıştı@MiuLego @hepfit @Nevreste
Öğlen çorbayı içmedim yerine bu salatayı yaptım 18.00
Yediğim saat
Mis gibi salata oldu
İçine maydanoz koydum be elma sirkesi ödem atsın diye
Eki Görüntüle 2120172
canım ne zaman yediğin önemli.. ve çiğ olması.. kavrulmuşsa evet yapar.. çiğ ise yapmaz:)Kizlar 10 15 tane fıstık yesem kilo yaparmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?