özele bak ulen saatlerdir yazmanı bekliyom telefonun başındaaa çaresiz bekliyorumyok be pırasa saçlıymış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özele bak ulen saatlerdir yazmanı bekliyom telefonun başındaaa çaresiz bekliyorumyok be pırasa saçlıymış![]()
gidemedim zaten pantolonlar kurumamış dahaEki Görüntüle 2120411
hıı inandık
@MiuLego oryantal yapmış ya mali oynarken vidyoya çekip bize atsa ya kasap nerden bilecek çek at sen bizegidemedim zaten pantolonlar kurumamış daha![]()
sanat eseri gibi dövdü yeminle.renk uyumu ve renk geçişleri şahane.mükemmel bi dayakhmm demek öyle
gelsenize yamacıma ya bir de yüzyze konuşalım
hain domdomlar
sizi ne yapsam da gömsem mezara
![]()
heralde yaniiisanat eseri gibi dövdü yeminle.renk uyumu ve renk geçişleri şahane.mükemmel bi dayak![]()
Bebeam konuştuk ama bunları senle. Nasıl ki ben senin ufak çapkınlıklarına göz yumuyorsamhmm demek öyle
hain domdomlar
![]()
igdedali kalpten kalbe bir yol vardır görülmez... diye senin için söylenmiş olabilir.
10 şarkının 7 sinde gelirsin aklıma
Sabah çok erken kalktım bdv deki konuyu okudum... kafa gitti bi sürü bişey dinledim bi tane vayta etiket yaptım sonrasını unuttum.
Ben bulmuyorum karşıma çıkıyolar
Amaaaaan beee gene mi hüsranyok be pırasa saçlıymış![]()
pantolonsuz gitsenegidemedim zaten pantolonlar kurumamış daha![]()
sen large sın şişkosun bunu biliyoruz iğde hanımBebeam konuştuk ama bunları senle. Nasıl ki ben senin ufak çapkınlıklarına göz yumuyorsam
Sen de göz yummalısın
Sonuçta hangi devirde yaşıyoruz.
Biraz large olmak lazım di mi ama![]()
Sen inceden inceden bana mı yürüyon acaba. 10 şarkıdan 7 si çok ciddi bir istatistik![]()
Tamam anlaştıkyarın alcam sütü söz veririm![]()
YakalandıkGerçekten iliğime kemiğime kadan doydum müziğe
O nası ses, nası nağme Allah'ım ben tamamım...
Eki Görüntüle 2120410
Miu geldi gaç gaç gaç![]()
hmm demek öyle
hain domdomlar
![]()
BANA AŞIKSINAmaaaaan beee gene mi hüsran
Neyse zaten dünyanın en güzel saçları toplanmış senin kafana
Başka saçlar kıl yumağı gibi gelirdi senin ipek saçların varken![]()
Senin ruhun şişko kız. Ben 3-5 gün sıkarım dişimi gene fit olurum da senin ruhuna çözüm yok onu napacazsen large sın şişkosun bunu biliyoruz iğde hanım
ama ben aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
dün sana atcaktım oynarken çektim video da dedim şimdi ilerde kavga ederiz bişe olur beni internete koyup kötü yola düşürüreveet atsın bize![]()
duygu sömürüsüne hayır
dün sana atcaktım oynarken çektim video da dedim şimdi ilerde kavga ederiz bişe olur beni internete koyup kötü yola düşürür![]()
![]()
![]()
Koşmayı bırakırsan ben de peşini bırakciğim sayın miuBANA AŞIKSIN
ama peşimi bırak saplantılı aşığım olmandan sıkıldım![]()