Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bi laf sokmalı mesaj hazırlıyodum kafamda seni okudum anında getti
Resim attım gördünmüo bıcırık agnesten biraz iriyim
Eki Görüntüle 2120402
ne bırakması makbuşYa hıc bir yerde eksiğim yok ama Baskul yukarı tırmanıyor regl de yakin degil biraz kabızlığım var ama cok degil o da niye boyle oluyor bilmiyorum cumaya duser Insallah ama anca sabit falan olacagım herhalde bu gidişle bu hafta bırakayım diyorum boyle olunca
![]()
Gece şarjım yoktu iğde dayanmiyür bana namıssız...
Kulaklarımızın pası tezzz siline
hıı inandıkkasap uyanmadan gidim yürüyüş yapim.aklınıza bişey gelmesin yürüyüş yapcam yürüyüş![]()
igdedali koca resmi nasıl görmedin
Eki Görüntüle 2120405 Eki Görüntüle 2120406 Eki Görüntüle 2120407 Eki Görüntüle 2120408
bana benzeyen bi karektet vardı diyodum denk geldi hatırladım...home filmi tip karekteri
türkanın kafa gidiktirErik dalı gevrektir![]()
Benim saf ve temiz duygularımla hep oynuyor burası hepigdedali koca resmi nasıl görmedin
Eki Görüntüle 2120405 Eki Görüntüle 2120406 Eki Görüntüle 2120407 Eki Görüntüle 2120408
bana benzeyen bi karektet vardı diyodum denk geldi hatırladım...home filmi tip karekteri
Yok balım bende emziren anneyim emziren annelere kendim kullandiklarimi öneririm sadece merak etmeHımm deniyim .. süte zarar vermez bence
Lunya detoks olmuş bu şahane olmuş sahaneeeeMenü
Sabah(6:30-7:00) : 2 haşlanmış yumurta ve Yeşilçay.
Öğle(12:30) : ton balıklı salata ve keten tohumlu yoğurt (salata sadece aysberg ile yapıldı)
Akşam (18:00) : 1 kase yoğurt çorbası.
Su: 2 lt.
@MiuLego
@hippotalamus
Miu bizi gebertir nehir
Islak odunla dinlene dinlene döver. Bayıltır sonra geri ayıltır gene döver. Çoh furur bize nehir![]()
Yapar mı dersin duymaz ki biz söylemezsek hiç anlamazAz kuytu yerler de sevelim o menülerle uğraşıyor
![]()
yok be pırasa saçlıymışBenim saf ve temiz duygularımla hep oynuyor burası hep
Kız hakket böyle saçların mı var?
igdedali kalpten kalbe bir yol vardır görülmez... diye senin için söylenmiş olabilir.
10 şarkının 7 sinde gelirsin aklıma
Sabah çok erken kalktım bdv deki konuyu okudum... kafa gitti bi sürü bişey dinledim bi tane vayta etiket yaptım sonrasını unuttum.
Ben bulmuyorum karşıma çıkıyolar
Sopa istiyor da diyorlar binası kaçamak yapmaktan diyorlar miu ile liste konuşacaktır bu hafta diyorlarİvet belki öyle birşey olmuş olabilir ama gece değil 21.30 sıralarında olmuş diyollaa