hayır internete düşmek sorun değil sorun kasapla uğraş dur işin yoksaçok mantıklı fikirler sunuyorsun bana malim
Koşmayı bırakırsan ben de peşini bırakciğim sayın miu
yaaa bonus yaaaaa iğde ne biçim de yarı yolda bıraktı seniigdedali sana yapıştırdığım etketleri geri alıyorum ağda gibi acıtırlar işşallah ya rabbim
kasaptan korkuyom benhayır internete düşmek sorun değil sorun kasapla uğraş dur işin yoksa
İnan listede olmasam regl ödemini hiç takmam.. ama işte liste sorumluluğu.. valla kaç gündür sıfır kaçamak.. ekmek fln yok.. inş yinede iyi bir eksi gelir..harika bayıldım
bu menü ve spor sana eksi getirir ödemlerini azaltır hippoşum
kuzucum kahvaltıya bayıldım
bol bol herşeyden var çok sağlıklı
akşam öğününde de keşkeki çok kıvamında yemişsin
sporumuz da maşallah su çok iyi
gelsin eksiler
vay vay vay vayyyyyyyyyyy
ba yıl dımmmmmmmmmmmm
hele hele sporaaaaaaaaaaaa
ay o nasıl spor beeeeeeeeeeee
nevoşum ne kadar güzel menü bu
yürüyüşünü de yapmışsın
artılardan kurtarıp eksi getirir sana
Flavır krizde
Flavır krizde
Flavır krizde
Flavır fenalarda
Heehheeee
kasap fenakasaptan korkuyom ben
yaaa bonus yaaaaa iğde ne biçim de yarı yolda bıraktı seni
yaaaa
sen miu yu unut iğde dallarına kon
öyle havada vururlar kanatlarından pat diye düşüverirsin yerlere
Nerden buldun bunu??
Ulan yaranılmıyor3 artık taamı 10 da 3
La toplayıp da geldimigdedali sana yapıştırdığım etketleri geri alıyorum ağda gibi acıtırlar işşallah ya rabbim
gelir hippom geliirrr sen yaparsınİnan listede olmasam regl ödemini hiç takmam.. ama işte liste sorumluluğu.. valla kaç gündür sıfır kaçamak.. ekmek fln yok.. inş yinede iyi bir eksi gelir..
açlık kafaya vurmuş kafayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaacikkktimmm hic boslugum yoktu ara yapamadim kus kadar kahvaltiyla duruyom zaten bugun ekmeksizdi veee hiyarim bitmisti hiyarrrrr
Aaaaacikkktimmm hic boslugum yoktu ara yapamadim kus kadar kahvaltiyla duruyom zaten bugun ekmeksizdi veee hiyarim bitmisti hiyarrrrr
Herşey yalan gerçek sendin miu
Eki Görüntüle 2120417
Kafa kalsa kafaya vuracak da iste kafam da yok ki bu aralaraçlık kafaya vurmuş kafayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?