- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Hayır sakın.. çarşamba perşembe üstüste ödem yapacak şeyler yeme.. kendine alternatif bişiler bul..K..fasulye pisiriyorm ama bilemedim ... yarın brokoli sebze düşünüyorum da perşembe Die
Anaaaa. Yarın dikkat ediyim bari.Kuru fasulye de brokoli de ödem yapıyor diye biliyorum verom
Kolay gelsin canom
58 e kadar kalın diyenleri okudu bu gözler.
Senin üst bacak kaç?
Dağ gibi bonusun sorduğu soruya bak
Bel 66
Popo 95
Bence de canım geçmek istiyorsan saldırmalısın bugün Çarşamba gerçi sen dün de yapmışsındır eminimbu arada Güneşin kızı da atakta çok iyi her güne 300 point diyor benden duymuş olmada
Canım her gün sabit bunları mı yapıyorsun bu hafta o zaman çok iyi günde 300 puan ederPuanlar ilk sayfada yazılı canım mesela koşu 30 dakika yaptım diyorsun karşılığında 4 puanı var yani 30x4:120 puan eder
2018 mezunları ile başlandı canısı kep olaylarına
kuzucum su çok az olmuş
peyniri tam yağlı ye yarım yağlı asla
menü çok güzel hafif dengeli olmuş
spor
Bu korkuyla bidaha yiyememtamam alışma sürecin bu diyelim
ay ben yaptım ve çok sevdim.. çok da tok tutuyor beni hem
Ben beğendim gayet güzel sporların canım
Saolasın canım geldim işten şimdi
58 benimde üst bacağım kuzu
Evet hergün bu şekilde takılıyorum canım iş dönüşü olunca ancak bu kadar oluyor daha fazlasında mat üstünde kalıyorum
Benide al takıma yeniden mezun olcam banane benim başım mı kel valla belime kadar saçım var
o su o anlık öyleydi captain yatana kadar 2.5 oldu ayrıca okulda tam yağlı peynir çıkmamış ben napemSporun tam hesaplanmasını anlayamadım ben ama nehirnil111 e söyledim yaptığımı o hesaplamış saolsun
CanuumMaliiiiiii
Benim 56Herkes bacağını ölçüyorda ben korkudan ölçemiyorum :))
Bacaginin en kalın yeri canımÜst bacak dediğiniz tam olarak neresi ben hep aynı yeri ölçmek için dizimin bir karış üstünü ölçüyorum
O zaman basenBenim 56
Bacaginin en kalın yeri canım
Basen olcerken 2 bacagimizi birden olcuyoruz ust bacakta tek bacakO zaman basen
Ohhooo o zaman benimki alır başını giderBasen olcerken 2 bacagimizi birden olcuyoruz ust bacakta tek bacak
Aha parkta geldik benım kız bi çoştu peşinden 1 saat koştum bildgin koştum sonra sakinleşti oturdum ay jıllıan da yoruldugumun 2 katı yoruldumoh süper :)
sabret bee sonrasına da bakarız daha
Ben hep yanlış ölçmüşüm bacağımıBasen olcerken 2 bacagimizi birden olcuyoruz ust bacakta tek bacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?