Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylememiştin kuzum balım.kaymagim bitenemm brezilya p..pişlimtevo ben seni tutuyom söylemiş miydim![]()
ceviz ve hurma yemekle meşguldüm ondan giremedim benMaliii buralar çok sessiz![]()
beni fılavırla hepfitle karıştırdın kız benimki yanlamasına büyük onlarınki dikine büyükSöylememiştin kuzum balım.kaymagim bitenemm brezilya p..pişlim![]()
Yediğin hurmalar cuma seni tirmalar miceviz ve hurma yemekle meşguldüm ondan giremedim ben![]()
Pastanla kaldın aklimdabeni fılavırla hepfitle karıştırdın kız benimki yanlamasına büyük onlarınki dikine büyük![]()
![]()
Dün aksam rahatsizlandim bu aksam da duygusal takılıyom ama diyeti bozmadim sadece 2 tane mandalina kacamagim var kilo sabit sinir bozacak kadar . Kalp ritmini 140 in altına indirmeye calisiyorum 2 gündür çok yüksek
Yedin miEki Görüntüle 2120736 Süt kaynıyor ocakta tarçınlı süt içen gelsiiinnn kızlaaa
ay tırmalamasınYediğin hurmalar cuma seni tirmalar mi![]()
neyi yedim miii tevoYedin mi![]()
Hürrem ıneyi yedim miii tevo
o zamanlar kkya çok bakmıyodum.yarışmalardan bile haberim yoktu.gerçi katılsam siteden şutlarlardı beniPastanla kaldın aklimda
Niye pastalar yarışmasına katılmadın ki![]()
yidiiimmHürrem ı![]()
Valla en sansasyonel pasta secilirdino zamanlar kkya çok bakmıyodum.yarışmalardan bile haberim yoktu.gerçi katılsam siteden şutlarlardı beni![]()
geçmiş olsun kuzum çarpıntın mı varDün aksam rahatsizlandim bu aksam da duygusal takılıyom ama diyeti bozmadim sadece 2 tane mandalina kacamagim var kilo sabit sinir bozacak kadar . Kalp ritmini 140 in altına indirmeye calisiyorum 2 gündür çok yüksek
tam benlik bi sembol olurdu haaValla en sansasyonel pasta secilirdinbelki de bir tanga sembolü kazanırdın
![]()
biri beni mi andı![]()
Kasabın karısının altında o şekil vuuuwwwtam benlik bi sembol olurdu haa![]()