- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Bak şu an ikimizin ki de ortada neden niye gülüyorsun neyi kaçırdımÖyle mi oluyor
Buny nasıl fark ettin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şu an ikimizin ki de ortada neden niye gülüyorsun neyi kaçırdımÖyle mi oluyor
Buny nasıl fark ettin![]()
Yemedim içerki odada tek başına yiyo.. ben mutfaktayım.. dr kendime süt ısıtim..Yemiceksin tabi kaşık bile yalamayacaksin
Az önce türk kahvesinin yanına eşime elcaazlarimla çikolata hazırladım yedim mi tabi ki hayırhatta kırıntılarını da yememek için paketini hemen çöpe attım
![]()
Yaa kıskanıyo diyo ben kilo aldım sen bana fark attın diye morali bozuluyo.. kız babamda kızım yeter hasta olucan diyo telde .. dedim durun 3 kilo kaldı bitiyo :))Vallaha adam senin erimelerini kıskanıyor![]()
valla dünki yediğm yaptığım tatlıyı onu sordu tevo bide tadını soruyor vurdum bende kafasına kafasınaNe yedin ula gene![]()
Menü bildirimHemen yaz![]()
Çok terbiyesiz hiç yakistiramadimEşim olacak dondurma almış gelmiş
Yer miyim yemem![]()
Bende yoğurt yapıyorum ama kaymağını yemiyorumMenü bildirim
Sabah ılık limonlu su 1 dilim peynir
12.30
2 yumurta ile sucuklu
2 kk beyaz peynir 2 dilim kaşar 1 yk Lor peynir
Yeşillik salatalık
8 zeytin
1 tatlı kaşığı balkaymak (yoğurt yapıoz süt alıp üstündeki kaymağı aliorz dayanılmaz oluo)
Aksam 18.00
1 tabak etli k.fasulye
1 kase cacık
Turşu
Çay 20.00
1 k.kayisi 1 avuç dut az üzum 6 çiğ fındık 10 beyaz leblebi
Spor 10 dk yürüys evde tempo
Su 3 lt
@MiuLegoWhiteblacklife
Antepia27
Ettiiiii ikiivalla dünki yediğm yaptığım tatlıyı onu sordu tevo bide tadını soruyor vurdum bende kafasına kafasına![]()
Yarın ne pisirsem . Bugün geçti artık da. Dusunuiyim şimdi denİkisinede hayır vero kabak ye kabak
Benimezun edersin Dı mı kaptanicem bende istiyorum kepE listeye gir mezun ol hemen kepin olsun![]()
Yogurdu eşim yapar . O alır kaymağinı müthiş fantazi bize yaaaBende yoğurt yapıyorum ama kaymağını yemiyorumhele bal kaymak
![]()
Bu menüde bir kaşar peyniri birde şu 1 vic yediğin fazla olmuş kuzumMenü bildirim
Sabah ılık limonlu su 1 dilim peynir
12.30
2 yumurta ile sucuklu
2 kk beyaz peynir 2 dilim kaşar 1 yk Lor peynir
Yeşillik salatalık
8 zeytin
1 tatlı kaşığı balkaymak (yoğurt yapıoz süt alıp üstündeki kaymağı aliorz dayanılmaz oluo)
Aksam 18.00
1 tabak etli k.fasulye
1 kase cacık
Turşu
Çay 20.00
1 k.kayisi 1 avuç dut az üzum 6 çiğ fındık 10 beyaz leblebi
Spor 10 dk yürüys evde tempo
Su 3 lt
@MiuLegoWhiteblacklife
Antepia27
Olabilir mı ya hıc aklıma gelmemişti bak yarın dikkat edeyim onaGüzel menü fulya güzel toparliyorsun inşallah devamida gelir
Çok çok güzel menü balım acaba sana ödem yapan turp mu menülerinde hep var
Kaşar yiyin dediler di . Bilmem .ki. hem saçmalamis olabilirm sucuk da kaşarlı idi.Bu menüde bir kaşar peyniri birde şu 1 vic yediğin fazla olmuş kuzum1 tatlı kaşığı bal kaymak bence zarali değil
Sağol canım doktorla konuştum insülin tetiklermis saliya kadar tamamlanacak tahliller komik tarafı tansiyon 10 6 şeker 80 lerde insülin 50.30 hala bu da bıtkinlik yapıyor.cakil80 geçmiş olsun kuzucum
Tansiyonun nasıl? Duş falan iyi geliyomu?
Alkol falan almadın dimi yazmamışsın gerçi.
Sakinleşmen lazım. Dr ne zaman gidicen bir an önce ilacına falan başlasan keşke. O insülin birden inmez.
Üzme sakın kendini daha yaşın kaçki böyle çarpıntı oluyo![]()
O zaman kesin fazla kuzum sucuktada kasar old için.. 1 avuç kız o :))Kaşar yiyin dediler di . Bilmem .ki. hem saçmalamis olabilirm sucuk da kaşarlı idi.1 vic ne gi
akşam sadece yoğurt yesem olur mu acabaBende napacam bilmiyorum ama akşama kabak yiyebilirim. Gündüz de en sagliililarindan![]()
Sanada afiyet olsun canmmmhee kulaklarım çınladı da ondan şeyettimben dukan şeysi içiyom ödem yok ama sabit takılıyorum miu duymasın
afiyet olsun canımcım![]()