Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ♡♡♡Doğum günü kutlu olsun daha nice mutlu yıllara![]()
Belki de canim adama.hayran kaldım resmenAcaba seker cabuk yaslanmayi tetikliyor mu ki?
Yakalim yaglariiiiUlannn severim seni çıldırırım![]()
Senin gibi komik ve neşeli insana uygun olsun dedim
Netim yoktu@masumm
@Bonus
@CocoChanelmademoiselle
@suspushanimcim
@nar_cicegim
@Kajupi
S Sguat girls
@Konyakk
cuma günleri gelmiyorsunuz ya.. kalbime hançeri vurmuştan farklı olmuyorsunuz.
Jillianı yaptın mı?Netim yoktu
Teşekkürler canım ♡♡♡deynepnaz nice senelere minnoş (abarttım sanırım ne minnos u
)
Mutlu musmutlu yılların olsun
hippotalamus kuzum iyi ki doğmuş yakisiklimiz ömrü saglik basari ve hzurla dolsun
![]()
Ben 4 kilo canım 3. Günümüde yaptimKız görmedin mi spora gidiom dediydim ya yaptım, ilk level zor gelmedi sevdim ben. Kaç kilo ağırlıkla yaptın? Ben iki elime 2.5 kg aldım, yanı toplam 5 kilo ağırlıkla yaptım
Ben 4 kilo canım 3. Günümüde yaptim
3. Gün tamamdır sanki popisim büyüdü donumdan taşıyorJillianı yaptın mı?
Deli ya3. Gün tamamdır sanki popisim büyüdü donumdan taşıyor![]()
Ya faydasını gordunmu sen
Bitirip fydasını görmeyen yok türkan.. ben bitermedim hiç ama yaptığımda tabi ki faydalıydıYa faydasını gordunmu sen
Tebrikler canım harika bir eksi![]()
O neyyyyyydi gızzzzzz
canlarım çok teşekkür ederim. inşallah diyelim. keşke 77 ler yeniden gelseydi ama sadece pazardan sonra bu eksi iyi geldi vallaSuper bi eksi devamini dilerimmm![]()
pamukşekerim hoş geldin tatlım. nasılsın? uzun zamandır yoktun. beni hatırladın değil miOlur hesap numarasini alayim![]()
Kuzum sen takıl da yarın konuşalım mı
mium yer varsa pamukşekerim benim eski takım arkadaşımTakım çok dolu kafam çok dolu
Biz bir @Whiteblacklife ile hesap kitap yapalım.
Sen galiba diyet takkmlarında önceden yarıştın değil mi? Listede miydin? Neden ayrıldın? Kafamda sorular ayy
Kafa gidik cumaları pert oluyorum
Kız hayır aaaa pek güzel nick :)